|
Nu esti logat.
Povestea mea-2#20 2008-11-03 14:40:46
Re: povestea mea
asa e #21 2008-11-03 14:47:57
Re: povestea meada skumpi asa e, si vorba aia acum de bine de rau avem un avantaj ..oricat de lunga e relatia e mult mai usor sa ii pui capat (in cazu in care nu mai merge) acum, decat mai tarziu cand sunt implicate si alte suflete (adica bebelusi)..deci geo.b mergi inainte pe calea care ai ales-o, incercand sa nu pui accent pe ex-ul (roata se invarte, poate si tu ai suferit cand lucrurile nu mergeau okay..acum a venit randul lui (din pacate) dar e prea tarziu). My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #22 2008-11-03 14:54:44
Re: povestea measunt total de acord cu skumpi...oricat de greu ti-ar fi in viata trebuie sa iei deciziile care iti fac tie bine, ca doar traiesti pentru tine, nu pentru altii.....daca ai simtit ca trebuie sa pui capat relatiei de 5 ani si sa o iei de la capat cu altcineva, atunci eu zic ca ai avut niste motive pentru care ai facut lucrul asta, ca doar nu te-ai trezit intr-o dimineata si ai zis mama ce dragut e colegul meu, hai sa-l dau naibii pe actualul! asa ca eu zic sa mergi inainte si sa nu mai privesti atata inapoi! incearca sa gandesti pozitiv, sa iti imaginezi ca vei fi fericita cu tipul cel nou, iar fostul prieten isi va reveni, va intelege si el de ce ai luat decizia asta si mai devreme sau mai tarziu isi va gasi si el o femeie pe care poate ca va stii sa o si pastreze langa el... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #23 2008-11-03 18:08:56
Re: povestea meahm..ce chestie..si mie mi se intampla cam la fel..doar ca dupa 6 ani de relatie. atat poti sa iti spun. mergi inainte. capul sus. sa nu iti para rau. ca asta ar fi cel mai rau. eu zic sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de celalalt. indiferent de ce curs va avea relatia noua..sa nu te uiti inapoi. sa nu compari. sa nu iti fie mila. nu mila trebuie sa va tina impreuna. ci dragostea...si daca ai putut sa te indragostesti de altcineva..inseamana ca ceva nu era bine. mergi inainte ! Succes. Offline #24 2008-11-03 18:16:36
Re: povestea meanaturalbody...mai bine sa regreti ceva ce ai facut...decat ceva ce nu ai facut Publicitateloading...
#25 2008-11-03 18:22:38
Re: povestea meaclar ! pai..asa gandeam. adica eu nu regret (sa nu regrete nici ea) alegerea pe care a facut-o. Decat sa regret ca nu am incercat..mai bine asa ! Offline #26 2008-11-03 22:00:24
Re: povestea meageo, te consider foarte curajoasa pentru ceea ce ai facut. nu cred ca oricine facea acest lucru... de multe ori dupa 1an-2-3 de relatie intervine o monotonie care face parte din viata celor 2 si te gandesti la inceputuri ca la ceva frumos , ce a trecut si care nu se va mai repeta... deja dupa ceva timp, incepi sa vezi si defectele la cel de langa tine, nu doar calitatile acelea care te-au atras la inceput si de aceea intervin certurile... Offline #27 2008-11-03 22:28:24
Re: povestea mea...Eu sunt de alta parere .Bine k te-ai despariti de fostul pt k e clar k tu nu il iubeai suficient de mult ,sau poate nu te-a facut el sa il iubesti. Oricum un lucru e clar daca ti-ai gassit pe altu cand inca erai cu el ceva nu mergea,poate nu-l iubeai suficient de mult. Eu iti urez succes dar gandestete k o relatie la inceput nu se compara niciodata cu ce o sa fie in viitor...pe parcurs se schimba multe!. Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #28 2008-11-03 22:32:25
Re: povestea meace complicata e viata asta... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #29 2008-11-03 22:54:24
Re: povestea meaNici relatia mea nu e tocmai perfecta..chiar daca as putea sa am curajul tau sa pun punct parca nu as putea..Te felicit si sper sa fii mai fericita decat ai fost pana acum Offline #30 2008-11-03 23:05:00
Re: povestea meageo, felicitari tie! iti doresc multa iubire si intelegere in noua ta relatie nu privi in urma cu regret si intrebari de genul: "ce-ar fi fost daca?" poate egoismul din mine sau relatia cu mai mult rele decat bune din care tocmai am iesit ma face sa-ti spun sa lupti alaturi de cel nou pt fericirea ta bafta! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #31 2008-11-04 08:43:38
Re: povestea meaVa multumesc fetelor pt gandurile voastre... Nu am mai intrat sa va raspund pt ca am iesit ieri pe la 2 si am ajuns tarziu...mi am petrecut toata ziua cu actualul...si m-am simtit chiar f bine. and love saves the day... Offline #32 2008-11-04 11:47:52
Re: povestea meaDaca ai ales sa te desparti de el, inseamna ca ceva nu mai mergea, nu te mai multumea, si in viata, obligatia noastra este aceea de a lupta pentru fericirea noastra! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #33 2008-11-04 15:03:51
si eu am trecut prin asta.. doar ca eu eram intr-o relatie de aproape 2 ani.... care mergea bine per total... ne iubeam... pana cand a aparut intre mine si colegul meu ceva mai mult decat o simpla amicitie.... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #34 2008-11-04 15:06:49
la mine n-a fost asa.... eu nu-mi doream sa ma despart de el.... nu cautam pe altcineva... pur si simplu s-a ivit acel el care mi-a dat peste cap orice principiu.... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #35 2008-11-04 22:40:39
cred ca am renuntat cat de cat usor pt ca deja ma indragostisem de actualul Offline #36 2008-11-05 11:04:56
e foarte normal... si chestia asta va mai dura.... dar daca actulalul va sti sa te faca sa uiti, atunci iti va fi din ce in ce mai usor. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #37 2008-11-05 11:26:54
Re: povestea meain afara de ce ti-au spus fetele pana acum, u nu prea mai am ce sa adaug... in afara de faptul ca te admir pt curajul tau! ai avut puterea sa lupti pt fericirea ta, sa risti... am incercat sa ma pun locul tau si sincera sa fiu, nu cred ca as fi fost la fel de curajoasa... important e sa te gandesti doar la tine, la binele tau si sa nu regreti nimic! nu te mai uita in urma, ca nu mai are nici un rost. fostul tau isi va gasi si el pe cineva caresa-l iubeasca asa cum merita si cum isi doreste, ca stii cum e.. totul se intampla in viata cu un rost Just like a tattoo I'll always have you... Offline #38 2008-11-05 19:01:28
Re: povestea meageo, sa ne mai zici cum iti merge in noua relatie te sustin din suflet si astept si eu cu nerabdare sa ma desprind definitiv de ex god help There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|