|
Nu esti logat.
Probleme contraceptive..dismenoree#1 2008-11-03 21:54:04
probleme contraceptive..dismenoreeBuna ziua! Prietena mea in varsta de 21 de ani are niste probleme sexuale si am avea nevoie, daca este posibil, de sfaturile dumneavoastra.Mai exact ea sufera de dismenoree,de la o varsta mai mica a incercat contraceptive pentru a mai diminua durerile .A incercat diane 35 dar a inceput sa ii apara multe cosuri si tulburari de vedere si a incetat sa mai ia acest contraceptiv. Si-a inceput viata sexuala cu mine la 20 de ani fara a lua contraceptive....la inceput au fost durerile normale inceperii vietii sexuale,dar ele au continuat si dupa,dar doar la inceputul actului sexual.apoi ele dispareau odata cu aparitia placerii.Datorita durerilor din perioada ciclului menstrual ,a inceput sa ia marvelone 21 la indicatiile unui doctor..dar durerile in momentului actului sexual s-au intesificat,aparand si senzatii de usturime ,datorita mediului uscat din interior,desi am folosit lubrifiant.. iar libidoul a scazut precum si numarul orgasmelor drastic..mentionez faptul ca preludiul este foarte scurt datorita durerilor si senzatiilor de usturime ,deoarece uneori ea considera ca trecerea brusca la contactul sexual ii produce ei placere si dispare durerea..dar doar uneori.Avantajului marevelonului 21 a fost scaderea durerilor din perioada ciclului cat si scaderea numarului de zile cat dureaza.Datorita aparitiei cosurilor si scaderea libidoului am hotarat sa schimbe contraceptivul cu Miligest,dar acesta fiind mai slab,durerile din perioada ciclului au crescut,desi viata sexuala parca era putin mai buna.Momentan a revenit la marvelon 21,dar cred ca greseala este ca nu a facut o luna pauza intre ele,iar acum au aparut dureri si mai mari in mometul actului sexual..iar libidoul este foarte scazut...desi ea isi doreste ..hormonii artificiali nu ii mai confera nici o placere sau simt la atingeri.Ce sfaturi ne puteti da? A, fost si la un cabinet ginecologic la o policlinica de stat,la planing familial...dar doctorii au tratat cu superficialitate fara a face niste analize concrete...ar fi bine sa apelam la un cabinet ginecologic privat? multumesc anticipat! Offline #2 2008-11-03 22:11:06
Re: probleme contraceptive..dismenoreeo analiza de secretie a facut? din ce oras sunteti? happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-04 08:35:27
Re: probleme contraceptive..dismenoreeNu a facut inca...din Sfantu Gheorghe Offline #4 2008-11-04 11:43:11
Re: probleme contraceptive..dismenoreear fi bine sa mearga la gineco sa faca o analiza de secretie si sa vb cu medicul de problemele pe care le are...sunt si alte optiuni nu doar marvelon si miligest... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|