homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 40-156

#2946 2008-11-09 19:16:48

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: ce gandesti acum - offtopic 40

si eu cred ca o sa va impacati.clar!wink

They can because they think they can.

#2947 2008-11-09 19:17:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

wild incearca ceva traduceri...de acasa...tre sa fie acolo la tine la bucuresti. eu am gasit la is si e super bine..lucrez acasa...bine asta imi permit pana in sem 2 cand termin cursurile dupa aia imi caut ceva in domeniu. asa e asa sa mai scot un ban

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2948 2008-11-09 19:19:02

OneOnly
Insomniac member

skumpi a scris:

OneOnly a scris:

deci tot nu pricep faza cu dulciurile

fata
ieri
cand am venit d la el...mi`am luat ceva dulciuri d la el..plm cioco cornulete praji halva ... avea "dublura" la toate plus k el zicea cu o seara inainte ca nu mai mananca dulciuri... ca avusem o discutie pe tema asta ca ma dispera mancatu lui d dulciuri ...si el k dak is in casa si le cumpara maica`sa cums a nu le manance...si eu tot tp imi iau cate ceva d la el... aiaiaiaii... si i`am zis vezi k imi iau...si el ok...dupa care ajung acasa si dupa ceva vreme imi zice ca is nesimtita ca vezi Doamne i`am luat toate dulciurile  :f?rv?nad:
nush dak s`o gandit sau nu la ce o zis da pe mine m`o durut f tare...m`o facut sa ma simt ca o profitoare neutral si normal k m`am suparat si el tot radea apoi... nah si ca si cum nu s`ar fi intamplat nik apoi imi zice sa mergem in club  hmm   yikes  si clar am zis k nu...si gata discutia
si stii cand i`am dat buzz azi`naopte si nu o raspuns...si mi`o dat `napoi dimineata pe la 9 wink cred ca atunci isi terminase "treburile"

si azi din nou intra pe mine zambaretz si d alea... si nu l`am bagat in seama
acuma spre seara iar...si apoi am inceput cearta neutral

:f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad: pt atat???da poate a zis in gluma

#2949 2008-11-09 19:19:21

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

la mine duminica= oboseala si leneveala...am fost la mami ieri, am invatat ceva conta dar mai am o gramada.m-a si cantarit si am 46, 2 kg (uraa big_smile), ei nu ii convine ca slabesc eu sunt happy.. si acum sunt la iubi in pat, cu laptopul in brate, mai stau un pic pe messul de firma si apoi sper sa adorm ca maine ma trezesc de dimineata.

#2950 2008-11-09 19:19:32

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

skumpi... da oare nu se referea la faptu ca te-ai legat de burta lui.. si de aia i-ai luat ducliurile.. nu de faptu in sine ca ai luat dulciurile..

hjarta

Publicitate

loading...

#2951 2008-11-09 19:19:51

OneOnly
Insomniac member

animalutza a scris:

wild incearca ceva traduceri...de acasa...tre sa fie acolo la tine la bucuresti. eu am gasit la is si e super bine..lucrez acasa...bine asta imi permit pana in sem 2 cand termin cursurile dupa aia imi caut ceva in domeniu. asa e asa sa mai scot un ban

detaliiiiii animalutza pls.si eu sunt la litere la limbi moderne aplicate si tot traduceri vreau hjarta

#2952 2008-11-09 19:20:02

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am iesit afara de 2 ori deja dupa el si ma dor ovarele de mor sad iara stau o saptamana pana imi trece grater

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2953 2008-11-09 19:20:42

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

poate o fi glumit...dar pe noi ne deranjeaza si o "gluma" din asta ...pt ca ne simtit aiurea...
eu sunt convinsa ca daca il facea ea pe el nesimtit se supara

#2954 2008-11-09 19:20:43

skumpi
Vizitator

animalutza...nush dak se spune sua nu,..eu i`am zis ca nah... tocmai sa nu fiu nesi sa`mi iau asa... si si inainte imi luam si veci nu o zis nik...probabil cauta motiv d cearta sau plm..ca nici nu mai stiu ce sa mai zic

andru ii pacat da asta e...ce sa fac mno...dak nu am cu cine.... ce sa fac ? ba dak chiar se intampla sa gresesc eu recunosc... da plm nu vad cu ce am gresit acum neutral
pai atunci in august ne`am certat rau ...inainte sa mergem...  neutral

is asa satula neutral cand erau toate ok.... da asa se intampla mereu .... zici k suntem blestemati sau plm...cred ca m`o ajuns toate urarile aleia`

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-09 19:21:03)

#2955 2008-11-09 19:20:57

fallen_angel
Insomniac member

OneOnly a scris:

animalutza a scris:

detaliiiiii animalutza pls.si eu sunt la litere la limbi moderne aplicate si tot traduceri vreau hjarta

me2 big_smile

#2956 2008-11-09 19:21:52

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

exact asa zice si mama lol cand nu ne merge ceva bine in casa sau ne certam cica suntem blestemati cred ca...ducem pacatele strabunilor rotfl cum sa nu

#2957 2008-11-09 19:21:54

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

lasa scumpi k impacarea o sa fie dulce la fel k toate dulciurile care i le-ai luat smile

#2958 2008-11-09 19:23:17

skumpi
Vizitator

Loveable a scris:

skumpi... da oare nu se referea la faptu ca te-ai legat de burta lui.. si de aia i-ai luat ducliurile.. nu de faptu in sine ca ai luat dulciurile..

nush la ce se refera
pai dak are burta  roll  ce i`am zis asa rau sa nu mai manance dulciuri si junk` ?? pt ca nu neaparat pot burta da nu`s sanatoase si cate pb sunt acuma cu colesterolu si cu toate porcariile astea...da el nu isi da seama...ca normal k acum nu`l afecteaza cu nik...da peste cativa ani....  neutral
ca Doamne fereste nu`s tampita sa`i vreau rau...sa`i zic ceva care sa`i faca rau neutral da nu intelege
el le ia asa...k eu vreau sa fiu deasupra lui

#2959 2008-11-09 19:23:50

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

skumpi eu sunt sigura ca a glumit.adik mna...asa ar fi logic.
one..eu is la constructii big_smile nu are treaba domeniul cu ce fac e doar asa de umplutura. fac traduceri de articole engleza-romana si umplu paginile web ale tipului la care lucrez cu articole, ori pun adresele alea in directoare pe net.nu e nik complicat. la 4 ore pe zi de luni-vineri iau 5 mil

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2960 2008-11-09 19:25:21

Loveable
Diamond member

na skumpi.. ii o tampenie si o sa va dati si voi seama..
acu tu tot ce poti sa faci e sa nu amplifici discutia..
lasa-l asa, o sa-si ceara scuze.. da daca amplificati discutia o sa ajungeti la chestii pe care greu o sa le puteti ierta dupaia..

hjarta

#2961 2008-11-09 19:25:25

skumpi
Vizitator

andrulina a scris:

exact asa zice si mama lol cand nu ne merge ceva bine in casa sau ne certam cica suntem blestemati cred ca...ducem pacatele strabunilor rotfl cum sa nu

pai plm  roll
atunci d unde atatea
mahg da dak ne`am certa din lucruri serioase jur k nu mi`ar fi ciuda
ba da nu din de`astea ca numa mor
ca asa ma ceratm si cu fostu si 3 ani jumate mi`o !! capu si acum iar frate ? pai cat sa pot duce neutral

#2962 2008-11-09 19:26:03

Loveable
Diamond member

animalutza a scris:

skumpi eu sunt sigura ca a glumit.adik mna...asa ar fi logic.
one..eu is la constructii big_smile nu are treaba domeniul cu ce fac e doar asa de umplutura. fac traduceri de articole engleza-romana si umplu paginile web ale tipului la care lucrez cu articole, ori pun adresele alea in directoare pe net.nu e nik complicat. la 4 ore pe zi de luni-vineri iau 5 mil

si ai program fix?
bine, si cu program fix e super..

hjarta

#2963 2008-11-09 19:26:27

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

skumpi a scris:

Loveable a scris:

nush la ce se refera
pai dak are burta  roll  ce i`am zis asa rau sa nu mai manance dulciuri si junk` ?? pt ca nu neaparat pot burta da nu`s sanatoase si cate pb sunt acuma cu colesterolu si cu toate porcariile astea...da el nu isi da seama...ca normal k acum nu`l afecteaza cu nik...da peste cativa ani....  neutral
ca Doamne fereste nu`s tampita sa`i vreau rau...sa`i zic ceva care sa`i faca rau neutral da nu intelege
el le ia asa...k eu vreau sa fiu deasupra lui

asa e si iubi si pe moment se supara cand ii spun k are burta si k s-a ingrasat de la atatea dulciuri dar apoi isi da si el seama de adevar si ii trece...cel mai bine k sa-si dea seama de adevar nu trebuie sa-i spui tu ci trebuie sa vina din partea prietenilor...asa sunt barbatii proceseaza mai greu big_smile

#2964 2008-11-09 19:27:47

fallen_angel
Insomniac member

am inima cat un purice grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.