homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 40-65

#1217 2008-11-06 14:55:06

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: ce gandesti acum - offtopic 40

deuzza, nu stiu cum esti tu si daca ti s-ar potrivi munca asta. atentie la salariu, sa nu fie derizoriu si sa traiesti (cica) din comisioane, ca nu e bine. alergi de-ti rupi papucii ptr cativa lei. nu-mi place nici chestia ca prefera sa ai tu portofoliu de clienti... ajungi de te caciulesti de te-miri-cine sa faca asigurare... eu am facut acum cativa ani un curs in domeniu si, dupa ce l-am terminat, am decis ca no way, n-as face asa ceva.
dar, daca ar fi strict munca de birou, n-ar fi rau totusi...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1218 2008-11-06 14:55:41

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mykutza a scris:

tre sa ma duc sa imi scot firele..n-am nici un kef..m doare burta si capu si tot..vai mama mea..

am uitat s v intb..mi-am luat aseara blugi si fiind f inkisi iese vopseaua din ei..sa ii clatesc o data inainte sa ii imbrac?mi-e k arata naspa dupa..k iese cul prea rau din ei hmm

treci pe mess

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1219 2008-11-06 14:56:23

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

mykutza, am patit si eu asa, si la ultima apa de clatire adaug otet si ii las 15 minute acolo. dupa cateva spalari asa nu mai iese culoare atat de mult.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1220 2008-11-06 14:57:24

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Jessie a scris:

mykutza, am patit si eu asa, si la ultima apa de clatire adaug otet si ii las 15 minute acolo. dupa cateva spalari asa nu mai iese culoare atat de mult.

ii pui in otet cu un pumn d sare  wink
sarea nu mai da voie sa iasa. otetul da

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1221 2008-11-06 14:59:34

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Wildhoney a scris:

fetele e posibil daca a unit doua folii sa ma tina mai mult menstra luna viitoare?

din cate stiu, nu

iar m-am umflat cat o vacaaaaaaaaa

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#1222 2008-11-06 15:00:39

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

alinda a scris:

deuzza, nu stiu cum esti tu si daca ti s-ar potrivi munca asta. atentie la salariu, sa nu fie derizoriu si sa traiesti (cica) din comisioane, ca nu e bine. alergi de-ti rupi papucii ptr cativa lei. nu-mi place nici chestia ca prefera sa ai tu portofoliu de clienti... ajungi de te caciulesti de te-miri-cine sa faca asigurare... eu am facut acum cativa ani un curs in domeniu si, dupa ce l-am terminat, am decis ca no way, n-as face asa ceva.

Mersi mult pt sfat. Mie mi`ar placea mult daca ar fi de birou, chestia e ca nu am experienta in domeniul asta dar ma atrage si invat repede.. nu stiu daca sa aplic sau nu..ma mai gandesc  hmm

Dragostea nu se stă, se face.

#1223 2008-11-06 15:03:34

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

wild.. pe mine m-a tinut normal..

hjarta

#1224 2008-11-06 15:04:22

Loveable
Diamond member

offf Doamne ajuta sa imi treaca.. sa nu o iau pe ulei iar  grater

hjarta

#1225 2008-11-06 15:05:33

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Deuzza a scris:

alinda a scris:

Mersi mult pt sfat. Mie mi`ar placea mult daca ar fi de birou, chestia e ca nu am experienta in domeniul asta dar ma atrage si invat repede.. nu stiu daca sa aplic sau nu..ma mai gandesc  hmm

deuzza, daca vrei munca de birou, parerea mea e sa nu aplici... cauta mai bine un post de secretara la o firma mai mica si mai intelegatoare smile sau sa tii undeva contabilitatea primara part-time - e f simplu. sau, ca tot imi pari vesela si comunicativa, incearca ceva in domeniul, hai sa-i zic pompos "relatii cu publicul"...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1226 2008-11-06 15:08:38

Jessie
Platinum member

Ce patisi, Love? S-a intamplat ceva? sad

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1227 2008-11-06 15:08:55

Loveable
Diamond member

mai fumez o tigara si ma intind putin.. nu mai am putere nici sa tastez.. sad

hjarta

#1228 2008-11-06 15:09:36

Loveable
Diamond member

offf Jessie.. am vb cu el pe mess. iar m-a dat peste cap... nu suport cum gandeste nu`l suporttttt sad

hjarta

#1229 2008-11-06 15:10:07

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

alinda a scris:

Deuzza a scris:

alinda a scris:

deuzza, daca vrei munca de birou, parerea mea e sa nu aplici... cauta mai bine un post de secretara la o firma mai mica si mai intelegatoare smile sau sa tii undeva contabilitatea primara part-time - e f simplu. sau, ca tot imi pari vesela si comunicativa, incearca ceva in domeniul, hai sa-i zic pompos "relatii cu publicul"...

cand ma intorc de la sighisoara o sa`mi iau ziarele si incep sa sun..ca cu ejob`u vad ca nu prea fac nimic smile
mi`ar placea tot ce ai zis tu, mai mult de secretara imi caut si cu contabilitatea primara ..nu prea stiu cu ce se mananca, doar ce am inceput facultatea..dar daca zici ca nu e greu ma interesez  pc

Dragostea nu se stă, se face.

#1230 2008-11-06 15:11:51

Jessie
Platinum member

Stai ca eu nu stiu povestea. sad   Intreb, ca sa nu dau cu bata in balta, te-ai despartit de un "el"?

#1231 2008-11-06 15:12:41

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

io ma duc sa pap si sa ma imbrac sa plec puss
pa

Sa nu te astepti sa te salut!

#1232 2008-11-06 15:12:49

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

There ain't no sunshine now that he's gone

#1233 2008-11-06 15:12:52

Loveable
Diamond member

da...de mult de tot... apoi ne-am impacat si tot asa si am lalait-o si de 2 luni ne-am despartit iar..

hjarta

#1234 2008-11-06 15:14:17

Jessie
Platinum member

Loveable a scris:

da...de mult de tot... apoi ne-am impacat si tot asa si am lalait-o si de 2 luni ne-am despartit iar..

Aha... si daca nu il mai suporti, de ce mai vb cu el? Intentionezi sa te mai impaci cu el? Mai tii la el?

#1235 2008-11-06 15:16:08

Loveable
Diamond member

as minti sa spun ca nu mai tin la el..l-am iubit cum nu stiam ca se poate iubi..
dar nu mai vreau sa ne impacam..
initial nu i-am raspuns pe mess..ca stiam unde se va ajunge...da dupaia m-a luat cu nush ce, cum stie el si i-am raspuns..

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.