homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Coleg de apartament-2

#20 2008-11-05 18:45:12

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

Re: coleg de apartament

s-ar putea sa fie ft atent cu ce face tocmai pt ca ii va fi rusine de tine, mai ales sa lase lucruri insirate sau alte de astea...eu zic ca merita sa incerci!

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#21 2008-11-05 19:45:11

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

nu e cea mai buna idee sa ai un coleg de apartament; mai ales ca ati fi doar voi doi in locuinta; apar nemultumiri; iti zic asta ptr. ca si eu am stat in chirie si cu fete si baieti si erau certuri, desi incercam sa le evitam; daca vrei poti incerca smile dar noi suntem de pe Venus, ei de pe Marte big_smile

#22 2008-11-05 19:48:55

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

pink cum crezi...daca vrei sa il aduci pe el nu cred ca e vreo pb...depinde de tine cum te-ai simti sa ai un coleg de apartament.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-11-05 19:49:06)

#23 2008-11-05 20:43:48

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

io n-as sta cu un barbat in apartament din mai multe motive .......doar dak ar fi gay

..be the best ...fuck the rest smile))

#24 2008-11-05 20:46:38

skumpi
Vizitator

eu n`as avea treaba... atata tp cat e ok...plateste toate cele si isi vede de treaba lui...

Publicitate

loading...

#25 2008-11-05 20:47:36

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mai,va dati seama ca nici mie nu mi-ar fi usor...dar pana la urma nu am incotro...luna asta sa zic ca o sa mai stau singura...o sa platescu eu jumate si ai mei jumate...dar luna viitoare cand or sa fie si sarbatori chiar nu o sa mai pot sad...oricum inca nu m-am decis,nu i-am zis lui cumnata-meu sa-i zica ceva clar...dar ma gandesc din ce in ce mai mult sa incerc...pana la urma daca nu imi convine pot sa-i spun sa plece si gata
cu fete am mai stat...si oricum au intervenit discutii la un moment dat...e inevitabil...chiar si cu tipa asta care a stat acum...desi imi e prietena de ani de zile...m-au enervat la culme niste chestii si m-am abtinut cu greu sa i le spun...fetele sunt mai dificile decat baietii,asta e clar!...ei sunt asa,mai limitati tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#26 2008-11-05 20:48:28

skumpi
Vizitator

da normal...nu iti convine ceva...out

#27 2008-11-05 22:00:29

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Ce  interesant  ...dar nu stiu de ce te gandesti k o sa strangi dupa  el?  Fiecara cu treburile lui in casa ...doar nu o sa ii faci tu curar lui sau sa ii speli...mai stii poate iese si o love story big_smile

Ce nu te doboara te face mai puternic

#28 2008-11-05 22:01:12

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

da e ap de 2 camere? ca nu am intelkes prea bine

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#29 2008-11-05 22:09:39

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

da,e cu 2 camere...si o camera oricum e libera...eu nu am mai stat de mult in ea...mi-am mutat si calculatorul la mine...tot...din cate am inteles lui i-ar conveni si pt ca ar fi singur in camera...acolo unde sta acum are coleg de camera...si nu poate sa vina cu nimeni...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#30 2008-11-06 09:12:43

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ce mica e chiria!super.dar poate pt ca stai de mult timp nu?parca asa ziceai
dar cu sora ta de ce nu stai?ea unde sta?nu te poti muta cu ea?
eu nu as sta cu un baiat/barbat in casa daca nu ar fi iubytul meu, fratele meu sau tatal meu.poate fi o CASA dar eu nu as putea.mai ales ca, presupun, aveti 1 baie.aoleu..eu si cand merg la iuby acasa ii zic:du-te la baie sa vezi daca totul e bine. si apoi intru eu.eu nu ma simt in siguranta cu barbati in casa.decat cei 3 enumerati mai sus
dar multa bafta!vei vedea ce solutii mai ai

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.