homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cugetari ..

#1 2008-11-05 16:40:44

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Cugetari ..

Un topic despre cugetari, revelatii, trairi, etc.. smile

hjarta

#2 2008-11-05 16:43:24

Loveable
Diamond member

Re: Cugetari ..

Incep eu.. cu ideea care m-a si facut sa deschid topicul asta..
Eram azi in centru si trebuia sa traversez un parculet ca sa ajung la Mc..
si mergand prin parculetul ala mi-am dat seama ca au trecut mai bine de 3 ani de cand eu nu m-am mai uitat la o frunza cazuta pe jos, de cand nu le-am mai simtit mirosul proaspat, de cand nu le-am admirat multitudinea de culori..
de cand nu am mai vazut o castana cazuta pe jos..
M-am aplecat si am ridicat o frunza frumos colorata.. si mi-am amintit de zilele de toamna de demult.. m-am gandit la felul in care ne abrutizeaza "maturizarea", la cum lasam lucrurile astea minunate sa treaca pe langa noi fara sa le observam..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-05 16:44:48)

hjarta

#3 2008-11-05 17:51:52

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Pe mine ma impresioneaza f mult animalele....
Acum cateva zile imi ramasese ceva de mancare si am dat-o unor pisici.m-au inconjurat apoi si se aruncau saracele dupa fiecare bucatica,mieunau,s-au apropiat tematoare de mine.Iar dupa ce am termiant mancarea n-au plecat,nu s-au indepartat. au ramas o buna bucata de vreme tot in jurul meu,parca multumindu-mi.M-am gandit...uite niste matze amarate care traiesc prin beciuri,lesinate de foame cat de inocente,cat de dragalashe pot fi.Si cum raman cu tine chiar daca nu te cunosc,desi tot ce ai facut a fost sa le dai niste mancare ce tie nu ti-a mai fost folositoare.
Cainii fac la fel,se gudura apoi ,cand vad ca le dai de mancare si ii privesti cu drag.Desi vai de capul lor cum sunt alungati cu pietre si batuti de tot felul de brute ..
Acum putina vreme,duoa ce am dat un os ametzit unui catel..dupa ce a pelcat mai departe au venit 2 nenorociti si au inceput sa arunce in el cu pietre,bolovani,ce apucau.
Si ma gandesc...se zice ca ratiunea ne desparte doar de animale..dar de fapt multi oameni sunt mult,infinitde mult mai rai decat animalele sad

They can because they think they can.

#4 2008-11-05 19:41:58

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si pe mine ma impresioneaza animalele...
in drum spre scoala ma intalnesc mereu cu 4catei hjarta -nu sunt toti in acelasi loc-
si unu e asa simpatic, roscat, mereu ma uit la el , il strig "tzutzi" si se uita la mn mult timp dupa ce trec de el... de fapt el se uita la toata lumea dar putin sunt cei care se baga in seama cu el

in general sunt f atenta la chestii d'astea... frunze, flori, copii... si imi fac ziua mai frumoasa...
toamna e probabil cel mai frumos anotimp desi nu i asa apreciat...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#5 2008-11-07 12:04:13

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Sunt 3 lucruri pe lumea asta care mi se par sublime - prin sensul lor, prin ideea in sine ca exista, ca da, traim intr-o lume oarecum plastica, dar, poate paradoxal, profunda; caci cred ca ne sta in fire multora dintre noi sa tindem spre ideal ori sa conturam o lume in care ajungem sa fim noi, deasupra tuturora si sa existam prin noi si pentru noi, ca fiinte superioare:

1. ideea de " noi " intr-o relatie - e asa de frumos sa crezi efectiv ... fara sa ai nevoie de alte convingeri ca he really is the one you need si, mai mult decat atat, sa tii atat de mult la el, incat sa ii iubesti si lipsa, si ideea ca intr-un anumit moment nu e cu tine. Sa iubesti faptul ca faceti amandoi patul, sau ca tu esti singura persoana, in afara de el, care ii raspunde la telefon cand mergeti cu masina sa cumparati supa instant de la alimentara. Sa ii iubesti mama, pentru ca e a lui, si camasa in carouri. Sa i-o calci, mai apoi - pentru ca el este al tau. Sa beti din aceeasi bere si sa ii fumezi pasiv tigara. Sa astepti sa mergeti amandoi la fast food-ul din centru - sa impartiti un singur hamburger, o singura masa ...

2. copilul vostru. Sa fii insarcinata. Caci in tine creste o viata, din tine si, mai ales, din ce iubesti tu mai mult pe lumea asta. Sa vezi cum esti atat de frumoasa cand bluza neagra iti e prea stramta si iti e atat de rau dimineata. Felul in care tu, ca femeie, suporti cu stoicism cele 9 luni - pentru ca ce e in tine face parte din 2 ...

3. Craciunul. Pentru ca chiar si singur, Craciunul nu e ceva peste care poti sa treci fara sa zambesti macar, ca da, viata bate filmul, dar trebuie sa nu ai inima sa nu cumperi macar un cozonac sau o crema antirid mamei tale; si in Ajun sa bei vin fiert si sa asculti o gramada de melodii din soundtrack-ul filmelor gen " Christmas With The Kranks " - " Joy to the world ", " Magic moments ", " Let it snow " ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2008-11-07 13:34:54

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

kdeea a scris:

Sunt 3 lucruri pe lumea asta care mi se par sublime - prin sensul lor, prin ideea in sine ca exista, ca da, traim intr-o lume oarecum plastica, dar, poate paradoxal, profunda; caci cred ca ne sta in fire multora dintre noi sa tindem spre ideal ori sa conturam o lume in care ajungem sa fim noi, deasupra tuturora si sa existam prin noi si pentru noi, ca fiinte superioare:

1. ideea de " noi " intr-o relatie - e asa de frumos sa crezi efectiv ... fara sa ai nevoie de alte convingeri ca he really is the one you need si, mai mult decat atat, sa tii atat de mult la el, incat sa ii iubesti si lipsa, si ideea ca intr-un anumit moment nu e cu tine. Sa iubesti faptul ca faceti amandoi patul, sau ca tu esti singura persoana, in afara de el, care ii raspunde la telefon cand mergeti cu masina sa cumparati supa instant de la alimentara. Sa ii iubesti mama, pentru ca e a lui, si camasa in carouri. Sa i-o calci, mai apoi - pentru ca el este al tau. Sa beti din aceeasi bere si sa ii fumezi pasiv tigara. Sa astepti sa mergeti amandoi la fast food-ul din centru - sa impartiti un singur hamburger, o singura masa ...

2. copilul vostru. Sa fii insarcinata. Caci in tine creste o viata, din tine si, mai ales, din ce iubesti tu mai mult pe lumea asta. Sa vezi cum esti atat de frumoasa cand bluza neagra iti e prea stramta si iti e atat de rau dimineata. Felul in care tu, ca femeie, suporti cu stoicism cele 9 luni - pentru ca ce e in tine face parte din 2 ...

3. Craciunul. Pentru ca chiar si singur, Craciunul nu e ceva peste care poti sa treci fara sa zambesti macar, ca da, viata bate filmul, dar trebuie sa nu ai inima sa nu cumperi macar un cozonac sau o crema antirid mamei tale; si in Ajun sa bei vin fiert si sa asculti o gramada de melodii din soundtrack-ul filmelor gen " Christmas With The Kranks " - " Joy to the world ", " Magic moments ", " Let it snow " ...

grater grater grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#7 2008-11-07 17:11:56

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

are o colega la status "daca o sa intalnesti vreodata un drum fara obstacole, probabil acesta nu duce nicaieri" si mereu cand il vad ma gandesc la asta si ma gandesc cata dreptate pot avea vorbele astea... mereu ne dorim o viata mai usoara si fara probleme, dar daca privesti in adancul acestor lucruri iti dai seama ca tocmai aceste lucruri ne fac viata mai deosebita , iar aprecierea momentelor de soare dupa o furtuna creeaza un sentiment de nedescris....hjarta

#8 2008-11-07 17:13:40

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

asa este ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#9 2008-11-07 17:15:01

Loveable
Diamond member

kdeea tu tre sa te faci ajutor de sinucigasi lol
oricum, sublim ce ai zis.. si adevarat puss

hjarta

#10 2008-11-07 17:38:10

kdeea
Platinum member

I shall go for it then lol
puss

#11 2008-11-07 17:39:30

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

go kdeea ....go go ....

..be the best ...fuck the rest smile))

#12 2008-11-07 17:44:08

kdeea
Platinum member

smile

#13 2008-12-27 15:11:33

kdeea
Platinum member

" Tu esti ideea de intens, cautarii mele-i dai un sens, un motiv ca sa incerc mai mult, tu esti vocea ce-o ascult, esti chemarea de demult, ce ma face sa nu-mi apartin; nu mai sunt eu " - pentru ca problema mea asta a fost mereu, mereu. Pentru ca nu am stiut sa iubesc putin, sau moderat - eu ori iubesc enorm, ori nu iubesc deloc. Pentru ca principiul conform caruia dozarea sentimentelor, ei bine, are ea rostul ei ( sistem de conceptii brute ! ), e numai un complex de clisee plastice; ca de, pana la urma din clisee traim ( ca doar viata e o tigara fumata la maxim, zicea el ), dar cand ajungem sa ne plangem singuratatea, nu mai conteaza adidasii de la Sprandi si faptul ca toata lumea ne spune ca suntem frumosi ...
Devin din nou ce am fost inainte (re)gasesc imboldul si asta e trist, pe cuvant. Ce Dumnezeu, trebui din nou sa devin ceea ce Helen Hunt denumea " a cold, narrow, mistrustful woman " ?! Acea Jamie din mine nu il cunoaste pe Paul ( damn it ! ), si iarasi imi pun problema in felul acela artistic si necorespunzator tineretii mele. Pana la urma tot nu o sa iasa nimic din asta, asa ca de ce ma mai agit ? Mai bine imi iau adidasii aia de la Sprandi ...

#14 2008-12-27 15:55:59

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Melodia asta ma face sa tremur, melodia inseamna noiembrie anul trecut ...ma face sa vreau sa fiu mai buna , sa renunt la mici rautati si gelozii de moment..sa realizez ca daca se intampla ca noi doi sa nu mai existam, probabil as trece peste orice doar ca sa-l mai strang in brate inca o data. Si cu toate astea, cateodata imi vine sa-l arunc pe geam..Daca n-ar fi asa, n-am mai fi noi, si la ce bun ?

#15 2008-12-27 17:02:24

kdeea
Platinum member

smile

#16 2008-12-27 19:26:17

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Frumos topic...asa, pe gustul meu. smile

#17 2009-01-31 20:03:33

Loveable
Diamond member

:f?rv?nad: kdeea tu esti sub acoperire.. cati ani ai? tongue

hjarta

#18 2009-01-31 20:05:57

kdeea
Platinum member

lol
De ce sub acoperire ? smile

#19 2009-01-31 20:07:04

Loveable
Diamond member

ca ne zici o varsta, si tu esti mai baba tongue

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.