homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare despre pastila desorelle insa

#1 2008-11-05 21:48:33

flavie
New member
Inregistrat: 2008-11-05

intrebare despre pastila desorelle insa

buna ziua,

as avea o intrebare pentru dumneavoastra.. am 18 ani si iau pastila desorelle , recomandata de doctor, de aproximativ 6 luni.

nu am nici o problema cu pastilele, dar am o nelamurire. in mod normal, incep o folie sambata, insa ultima folie a fost inceput de duminica. as vrea in primul rand sa stiu daca este o problema daca am inceput aceasta folie cu o zi mai tarziu.

in al 2-lea rand, am pierdut cumva una dintre pastile.. sugerati sa cumpar o alta folie sau pur si simplu sa nu mai iau pastila in ultima zi si sa folosesc o alta metoda contraceptiva pana la inceperea unei alte folii ?

(sper ca ati inteles intrebarile si ca nu v am bagat in ceata)  big_smile

va multumesc anticipat

#2 2008-11-05 22:02:34

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

Re: intrebare despre pastila desorelle insa

te protejezi suplimentar pana inghiti 7 pastilute din noua folie daca ai inceput foli duminica in loc de sambata
si da, ar trebuie sa iti iei o folie de rezerva de pe care sa iei pastila pierduta. caci, daca nu, din cate stiu eu trebuie sa te protejezi in perioada de 7 zile de pauza plus inca 7 zile pnna ingiti primele 7 pastilute de pe folie urmatoare.
fetelor, corectati-ma daca gresesc!

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#3 2008-11-05 22:07:06

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

asa stiu si eu calypso, ce ai zis e corect.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#4 2008-11-05 22:10:02

flavie
New member

inseamna ca exista o mare problema la care nu m am gandit pana acum.. si anume ca am inceput folia cam de o saptamana..si nu m am protejat suplimentar :-|

#5 2008-11-05 22:19:24

calypso
Full member

atunci intr-adevar exista o problema!
nu iti ramane dect sa astepti sa iti vina menstruatia. sa speram ca esti norocoasa!
si pe viitor, ai mai multa grija si informeaza-te cu privire la utilizarea pastilelor. citeste si de pe forum, ne poti intreba si pe noi.
si sa sti ca faptul ca ai lungit pauza dintre folii de la 7 la 8 zile este acelasi lucru ca si cand ai fi omis o pastila mai mult de 12 ore. deci procedezi la fel cum procedezi si cand uiti o pastila.

Publicitate

loading...

#6 2008-11-05 22:47:42

flavie
New member

sa speram intradevar ca sunt norocoasa.. va multumesc mult de tot, sunt o inconstienta big_smile

dar chiar nu aveam idee ca daca se incepe cu o zi mai tarziu e ca si cum as fi uitat sa iau pastila.

merci, o sa am mai multa grija pe viitor.

#7 2008-11-05 23:19:58

calypso
Full member

cu placere!
si sa ai grija pe viitor!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.