|
Nu esti logat.
Nu mai vine menstruatia-2#20 2010-03-02 16:16:56
Re: nu mai vine menstruatiabuna fetelor...am si eu o mare problema poate stie cineva....la o sap dupa ce mi-a trecut luna trecuta..."m-am jucat cu prietenu meu " m-a penetrat dar nu am facuto fara....de obicei o facem cu prezervativ.....iar aqm luna asta nu am nici un semn ca mi-ar veni de obicei am cu o sap iniante ar fii trebuie sa imi vina joi aqm pe 4......eu sunt dreglata nu am mereu o menstruatie regulata cateva luni imi vine normal dupa imi intarzie si tot asa exista posibiliatatea sa fiu insarcinata ?am mai facut si alatadta acelsi lucru si mi-a venit desi mi-a intarziat .....va rog daca imi poate raspunde cineva Offline #21 2010-03-04 06:54:59
Re: nu mai vine menstruatiabuna...am o problema cu menstruatia...ultima data mi-a venit in data de 3 februarie iar de obicei am un ciclu regulat de 27 28 zile...acum trebuie sa vina si nimic...trebuie sa spun ca atunci in 3 a intarziat 2 zile...iar data anterioara a venit putin mai repede...cred ca m-am si racit sau am facut o infectie pt ca uneori ma mai doare in partea dreapta spre ovar, ma mai intapa usor...sau poate fi vb de altceva?nu am fost la medic Offline #22 2010-03-04 08:42:00
Re: nu mai vine menstruatia
as zice ca sansele sunt minime
putine sunt femeile carora menstruatia le vine f regulat... Offline #23 2010-03-04 12:06:17
Re: nu mai vine menstruatiaam folosit prezervativ atunci cand am avut contact sexual...incep sa ma stresez tot mai tare... Offline Publicitateloading...
#25 2010-03-04 12:18:10
Re: nu mai vine menstruatiasper sa fie ok...trebuie sa ajung la un doctor sa imi fac si o analiza si un control ginecologic dar deocamdata nu dispun de atatia bani...nici nu stiu unde sa merg unde sa fie ok....deocamdata iau niste paracetamol pentru raceala... Offline #26 2010-03-07 09:36:25
Re: nu mai vine menstruatiaDe ce nu faci un test de sarcina? Sa elimini incertitudinea. Si faza cu cinci zile inainte si cinci zile dupa, nu e adevarata. Cel putin nu pentru toata lumea. Depinde foarte mult de lungimea ciclului menstrual. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #27 2011-03-31 20:29:08
Re: nu mai vine menstruatiaBuna, as avea si eu o intrebare. Offline #28 2011-03-31 21:59:18
Re: nu mai vine menstruatiaProbabil erai in perioada de ovulatie,cervixul produce un mucus pt usurarea deplasarii spermatozoizilor catre uter..se poate sa ai o dereglare hormonala si din cauza aceasta iti intarzie menstruatia..daca nu-ti vine intr- o saptamana,te poti duce la medic pt un consult.. Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-03-31 22:02:11) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|