|
Nu esti logat.
Anticonceptionale Yasmin..ora fixa?#1 2008-11-07 00:12:49
anticonceptionale Yasmin..ora fixa?hello..as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu Yasmin..Se iau sau nu se iau la ora fixa? Problema e ca de cateva zile mi-am dereglat ora..iau aiurea cu 2,3 ore intarziere..Spre ex aseara am luat la 12noaptea..si azi la 22:25...Este vreo problema daca le iau asa? Cam uit...mereu uit... Cineva mi a zis ca trebuie sa le iau la ora fixa..dar eu stiam ca nu se iau asa ,ci in interval de max 12 ore.Help plssssssssssss.Chiar mi-e frica mai ales in cazul in care eu fac sex cam zilnic... Offline #2 2008-11-07 01:31:38
Re: anticonceptionale Yasmin..ora fixa?Puneti alarma de la telefon si asa o sa le iei la ora fixa. Cel mai indicat e sa le iei la ore cat apropiate daca se poate la acceasi ora. Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #3 2008-11-11 22:49:31
Re: anticonceptionale Yasmin..ora fixa?Buna Beatrice, mie mi-a zis medicul endocrinolog ca e bine sa le luam seara la aceeasi ora, deoarece nu esti nici nemancata, nici foarte mancata. "Dumnezeu este iubire - indraznesc sa spun, Dar ce rautacios diavol este dragostea!" - Samuel Butler Offline #4 2008-11-11 22:54:58
Re: anticonceptionale Yasmin..ora fixa?
trebuie sa le iei la ore apropiate si daca uiti vreouna sa o iei in interval de 12 ore. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|