|
Nu esti logat.
Destin-2#20 2008-11-08 01:15:43
Re: Destin
nu neaparat ca ne este scris ceva...si orice am face si cat am lupta noi, tot acel lucru se va intampla (cam as aceva am inteles ca ar fi la musulmani...adica ei asta cred), dar e posibil ca dumnezeu sa stie de inainte ce vom alege in respectiva situatie....adica noi tot avem liber arbitru... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #21 2008-11-08 11:03:49
Re: Destincred in destin..insa mai cred ca destinul ti-l mai faci si singura.se spune ca noi suntem liberi sa alegem dar nu stim ca ceea ce am ales a fost predestinat...deci liber arbitru sau nu?asta e intrebarea... Offline #22 2008-11-08 11:07:19
Re: Destin'ceea ce am ales a fost predestinat' foarte interesant mod de gandire,oare nu este chiar asa? Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline #23 2008-11-08 13:39:34
Re: DestinCred ca fiecare isi are destinul propriu. Offline #24 2008-11-08 13:57:19
Re: DestinMultor persoane li s-a intamplat sa simta ce urmeaza sa li se intample, si mie mi s-a intamplat asta de cateva ori, ceea ce ma face sa cred ca acele lucruri, s-ar fi intamplat oricum. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-08 14:01:31
Re: Destinda si eu cred in destin, cred ca unele lucruri se intampla pentru ca asa trebuie sa se intample, indiferent daca e vorba de lucruri pozitive sau negative, pana la urma totul se intampla cu un scop....si nu cred ca noi avem vreo putere in fata destinului, adica se intampla uneori sa ne dorim anumite lucruri si sa nu le obtinem, poate pentru ca acele lucruri pana la urma nu sunt bune pentru noi...si invers, ni se intampla lucruri pe care nu ni le dorim, dar pana la urma exista avantaje si dezavantaje in fiecare situatie, si fiecare sut in fund e un pas inainte... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #26 2008-11-10 17:21:42
Re: Destinexista, dar nu in ideea de fatalitate... ci in ideea ca e acolo un loc "pregatit pt tine". tu alegi daca vei ajunge acolo sau nu... daca da, "ti-ai implinit destinul", daca nu "ti-ai ratat destinul" si vei inainte greu Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #27 2008-11-11 17:52:27
Re: Destincred ca fiecare isi face destinul, sau cel putin il poate influenta...nu trebuie sa ne lasam pe urechea ca destinul e de vina pt tot ce ni se intampla ci sa mai si punem osul "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|