|
Nu esti logat.
Vreau sa mor:((:((#1 2008-11-08 03:19:22
vreau sa mor:((:((fetele help dati-mi un sfat uitati ce sa intamplat.de vreo 2 satamani ma cert cu prietenu incontinuu din diferite prostii contraziceri .El statea la mine de ceva timp si am zs k poate e monotonia de vina si fapul ca ne vedeam mereu ....sa mutata inapoi acasa...saptaman asta nu mam vazut decat de 2 ori cu el cam 10 minute de fieare data ma grabeam ba ca sa ma apuc de invatat ba sa dorm si eu sau alte lucruri pe care le mai face o fata lam rugat sa ma inteleaga k am si eu anumite roblema mai ales k trebuie sa ina ai mei in tara rebuie sa ma pun a punct cu multi azi inschimb a facut urat tare eu is PNL aici la bacau ptr nah un ban o chestie si in fieare zi treceam pe acolo dar azi trebuia sa plecam pe teren....si ma laut k lam lasat ptr asta k nu vreau sal stau cu el k lam alungat k nicioata nu mia pasat de el :cry:ceea ce nuia devarat de loc ( i am dat tot fizic psihic sufleteste material ) si acuma vreo 20 de minute sa terminat totul ptr ca a zs k am profitat de el si lam luat de rost si ma amenintat cami pune cheie peste tot:(( numai pot nici nu stiu ce sa fc plang inontinuuu...numai probleme am....vreau sa mor Love is everything!!! Offline #2 2008-11-08 04:43:18
Re: vreau sa mor:((:((In primul rand linistestete te rog nu mai plange. Asa sunt unii barbati din fire ..ameninta la suparari stai linistita ma indoiesc ca ar face ceva contra ta.Poate nu ii mai acorzi timpul care il acordai inante si se simte dat la o parte. Mi se pare urat totusi sa refuzi pe cineva k vrei sa dormi....ar trebui sa fi discutat cu el la modul frumos si sa mai fi last si tu de la tine daca el merita ...cu toate k un tip care te ameninta nu merita nik dupa parerea mea ... Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #3 2008-11-08 09:22:57
Re: vreau sa mor:((:((nu stiu... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2008-11-08 10:39:53
Re: vreau sa mor:((:((cum adica iti pune cheie peste tot? nu inteleg! parca nu mai stati impreuna.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2008-11-08 10:47:44
Re: vreau sa mor:((:((of doamne! calmeaza-te, in primul rand nu rezolvi nimic cu reactii de genul "vreau sa mor"; toti trecem prin certuri nasoale, din pacate ... daca tii la el si vrei sa continue relatia, trebuie sa discutati, fara reprosuri, sa vedeti ce nu a mers bine pana acum, de ce v-ati certat si el a fost nevoit sa se mute, si de ce nu ai avut mai mult de 10 minute pt. intalnirile din ultima saptamana ... asa se poate rezolva, cu rabdare, calm si doar comunicand intre voi, iar pentru astea trebuie timp. Ultima oara a fost editat de milana (2008-11-08 10:48:38) Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-08 11:08:12
Re: vreau sa mor:((:((Mie asta cu amenintarile nu-mi suna deloc bine. Ca ce chestie te ameninta? Intr-o relatie sanatoasa nu-i loc de asa ceva #7 2008-11-08 11:14:30
Re: vreau sa mor:((:((calmeaza-te in primul rand si gandeste lucrurile la rece They can because they think they can. Offline #8 2008-11-08 11:15:45
Re: vreau sa mor:((:((nici eu nu inteleg la faza ca iti pune cheie peste tot...de ce sa iti puna cheie? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #9 2008-11-08 13:18:24
Re: vreau sa mor:((:((in primul rand eu cred ca se rezolva.. adica din punctul lui de vedere.. face niste fite, ca se simte putin dat la o parte.. nu stiu cati ani are, dar banuiesc ca nu mai mult de 20 la asa un comportament (desi am vazut comportament din asta si la alte varste). el nu poate sa se gandeasca ca tu ai niste probleme pe care nu ar trebui sa le ai la varsta asta, si trebuie sa le faci fata. pur si simplu nu se gandeste la asta.. asa sunt ei, baietii.. deci sunt sigura ca o sa treaca, daca ii explici frumos, la o discutie.. o sa-si revina. nici nu se pune problema ca despartirea asta sa fie definitiva din partea lui. eu asa cred. Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-11-08 13:19:43) Offline #11 2008-11-08 22:21:18
Re: vreau sa mor:((:((buna fetele sorry ca nam mai intrat:* >< multumesc pentru mesaje cheie nu in sensu de sami inchuie usile la casa sau chestii de genu in sensu k sa nu ma mai pot duce undeva sau sa ma inscriu undeva ca ar avea el nu stiu ce relatii ....si mai nou am aflat ca a pus o data pe cineva sa omore un baiat am ramas socata :I aseara a venit drogat la mine si mia zis ca din cauza mea e asa Love is everything!!! Offline #13 2008-11-08 22:25:43
Re: vreau sa mor:((:((drogat?? a pus pe cineva sa omoare... am si eu o intrebare cati ani are? Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #14 2008-11-08 22:26:48
Re: vreau sa mor:((:((da stiu scumpy :cry:cry: imaginati-va cum a reationat sormea si mai bause si wisky :O cik ca sasi faca curaj sa vina la mine ...eu dc am rarito cu el k imi scotea ochii k de knd e cu mine numai iese cu baietii k numai are bani k nu poate fuma chestii de genu(ceea ce eu nu iam cerut niciodata) :-<.... Love is everything!!! Offline #16 2008-11-08 22:30:21
Re: vreau sa mor:((:((17 da e genu de baiat a carui parinti lau lasat sa faca de toate nu e prima oara cand se drogheaza sau bea dar a zs ca asta facea knd era mai mic copil mic si prost ...acuma el cica era stilat versat....dadea clasa al toti si respectat de multi de unde....ca am aflat fff multe zilele astea :cry Love is everything!!! Offline #17 2008-11-08 22:31:03
Re: vreau sa mor:((:((eu in locul tau m-as detasa de el. nu ai nici un viitor cu el ...... si faza cu omoratu garantat e doar un coinac cu aere caruia ii place sa se dea mare ... urasc genu . Ultima oara a fost editat de Danisia (2008-11-08 22:32:15) Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #18 2008-11-08 22:32:56
Re: vreau sa mor:((:((17 denisia lam auzit cand a pus pe cineva sa faca asta ...vb la tel cu unu sii zicea asta:(.....il credeam baiatu perfet la inceput dar..... ..nu ma supar stai linistita orium eu nul mi sun nimik...si sa vedeti faza azi dimineatza intra pe mess simi zice ce face iubyta mea ne vedem azi doamne Ultima oara a fost editat de alexutza_ali (2008-11-08 22:35:54) Love is everything!!! Offline #19 2008-11-08 22:36:18
Re: vreau sa mor:((:((trebuia sa-i spui k dai ii lasii o poza cu tine in posta Ce nu te doboara te face mai puternic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|