homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita mixta

#1 2008-11-08 12:59:19

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

vaginita mixta

Buna fetelor! am facut un examen citobacteriologic si mi-a iesit k as avea vaginita mixta, dar nu era doctorita ci doar asistenta si nu a rsuit sa mi zica de la ce o am, ce trebuie sa fac in continuare doar ca trebuie sa continui tratamentul cu spalaturi si ovule pentru ca am si o rana pe colul uterin..ma poate lamuri cineva mai mult de atat?

In America, in sfarsit!big_smile

#2 2008-11-08 13:05:36

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: vaginita mixta

poti sa continui cu ovule, dar nu te sfatuiesc sa faci spalaturi, mai ales ca ai si rana pe col.
mai conteaza acum cum ai capatat vaginita aia mixta? important e sa o tratezi...

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-08 13:08:23

angel89
Sr. member

pai asa mi a spus doctorita..sa fac spalaturi cu ceai de galbenele si 4 pastilute de cloramina plus ovule..asa am citit de obicei ca se face la rana p col

#4 2008-11-08 13:09:53

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cat de des ti`a zis sa faci spalaturile?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#5 2008-11-08 13:20:37

angel89
Sr. member

cat timp imi pun ovule..adik 12 ovule, 12 spalaturi..pauza de 7 zile si iar..apoi cand imi vine menstra numai fac spalaturi, doar imi pun ovulul..ma sperii Danae!

Publicitate

loading...

#6 2008-11-08 13:41:02

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

nu stiu... cica ceaiul de pelin e f bun in cazul ranii pe col.. pentru ca e cicatrizant.
dar in acelasi timp poti face mai rau bagand irigatorul ala acolo.. poti sa scormonesti rana si mai tare.
nu stiu..macar sa faci irigatii mai rar, nu zilnic.. si cu foarte foarte multa grija..
faci trata 12 ovule.. astepti sa-ti vina menstra, iar luna viitoare mai faci 12.. (banuiesc ca 3 ture de 12 ti-a dat)

hjarta

#7 2008-11-08 14:02:22

angel89
Sr. member

da asa mi a dat..pai imi pune mama si pelin..o sa am mai multa grija..

#8 2010-05-13 18:01:06

dypy
New member
Inregistrat: 2010-05-13

buna fetelor!sunt noua si acesta este primul meu mesaj.am si eu o problema.am fost astazi la medic la o consultatie si diagnosticul in urma consultului a fost vaginita mixta.as vrea sa stiu si eu din ce cauza mi-a aparut deoarece eu nu am dureri,scurgeri abundente sau usturimi.sunt normala.in schimb prietenul meu m-a rugat sa ma duc la medic deoarece de 2 saptamani imi tot zice ca il ustura si ca are scurgeri.vaginita mixta are efect si asupra barbatilor???...eu in tot acest timp nu am mai avut relatii sexuale cu el.va rog sa-mi raspundeti si mie.

#9 2010-05-13 18:09:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

dypy, vaginita = infectie a vaginului, mixta = produsa de mai multi agenti patogeni (de obicei o ciuperca + un parazit / o bacterie)...ar fi bine daca ai avea rezultatele examenului de secretie, ca sa vedem ce infectie e
probabil ca e candida (o ciupercuta care traieste in mod normal in vagin si uneori se inmulteste excesiv), ea da mancarimi si usturimi si putea provoca si simptomele prietenului tau
ce tratament ti-a dat medicul ? ar fi trebuit sa-ti dea si pentru partener

#10 2010-05-14 19:14:00

dypy
New member

ms mult pt raspuns heimdall...medicul mi-a prescris flagyl si tinizol,dar acestea din urma doar 8 comprimate....4 pt mine si 4 pt prietenul meu.daca urmez tratamentul o sa dispara in totalitate bacteria??mi se pare foarte ciudat ca prietenul meu are simptomele acestei infectii,iar eu nu...cu toate ca medicul m-a diagnosticat cu vaginita mixta dupa un control destul de amanuntit...

#11 2010-05-14 20:35:43

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

dypy a scris:

ms mult pt raspuns heimdall...medicul mi-a prescris flagyl si tinizol,dar acestea din urma doar 8 comprimate....4 pt mine si 4 pt prietenul meu.daca urmez tratamentul o sa dispara in totalitate bacteria??mi se pare foarte ciudat ca prietenul meu are simptomele acestei infectii,iar eu nu...cu toate ca medicul m-a diagnosticat cu vaginita mixta dupa un control destul de amanuntit...

ce intelegi prin control amanuntit? eu deduc ca nu ti-a facut cultura si nici lama de secretie, ceea ce ar fi extrem de gresit, pentru ca nu poate sa deduca nimic fara aceste analize...

#12 2010-05-14 21:52:56

dypy
New member

in urma cu cateva luni mi-am facut un examen de secretie vaginala..si rezultatul a fost ok..nu erau niciun fel d probleme.ieri am fost la acelasi medic la un control obisnuit...iar doctora mea mi-a zis k am o vaginita mixta,spunandu-mi ca observa o secretie spumoasa" ,si mi-a prescris o reteta cu flagyl si tinizol.iar dupa ce inchei tratamentul o sa ma duc din nou sa repet examenul...nu am trecut niciodata prin asa ceva si sincer sunt foarte derutata....sad

#13 2010-05-14 21:58:31

moksha
Hero member

dypy a scris:

in urma cu cateva luni mi-am facut un examen de secretie vaginala..si rezultatul a fost ok..nu erau niciun fel d probleme.ieri am fost la acelasi medic la un control obisnuit...iar doctora mea mi-a zis k am o vaginita mixta,spunandu-mi ca observa o secretie spumoasa" ,si mi-a prescris o reteta cu flagyl si tinizol.iar dupa ce inchei tratamentul o sa ma duc din nou sa repet examenul...nu am trecut niciodata prin asa ceva si sincer sunt foarte derutata....sad

desi sunt de acord cu faptul ca anumite infectii se pot observa doar la consult si sunt tipice consider ca e cazul sa vezi un medic care nu arunca cu medicamente destul de puternice aiurea. asta e parerea mea.

#14 2010-05-14 22:11:37

dypy
New member

nu stiu ce sa zic.repet faptul ca eu nu am avut si nu am simptomele specifice bolii.doar ca eu am apelat la medic la insistentele prietenului meu deoarece mi-a zis k are uneori scurgeri si usturimi.din cate am citit despre aceasta infectie pe forum,am inteles de la voi k la barbati nu se manifesta.este adevarat?...ms mult pt raspunsuri:*

#15 2010-05-14 22:47:21

moksha
Hero member

dypy a scris:

nu stiu ce sa zic.repet faptul ca eu nu am avut si nu am simptomele specifice bolii.doar ca eu am apelat la medic la insistentele prietenului meu deoarece mi-a zis k are uneori scurgeri si usturimi.din cate am citit despre aceasta infectie pe forum,am inteles de la voi k la barbati nu se manifesta.este adevarat?...ms mult pt raspunsuri:*

nu exista reguli. ce are prietenul tau poate fi orice, de ce te-ai gandit neaparat la o infectie genitala propriu zisa si nu la una urinara?

ideea e ca da, poate fi ceva, dar nu, nu sunt de acord sa primesti tratament doar pentru ca a vazut o secretie spumoasa. nu mi se pare un comportament medical demn de secolul in care ne aflam. desigur ca doamna doctor are probabil multa experienta si e posibil sa o fi nimerit-o dar ceea ce e eu iti zic e ceva de principiu.

da, se poate sa nu ai nici un simptom si prietenul tau sa aiba. intrebarea care urmeaza este daca el te-a trimis pe tine la medic el a fost la medic? ca aia era mai important smile el trebuie sa mearga..din pacate acum pentru ca a luat tratament - probabil aiurea - o sa fie mai greu de gasit cauza.

#16 2010-05-14 23:38:32

dypy
New member

el a fost inaintea mea la alt medic si i s-a spus ca nu poate sa-i dea un diagnostic decat dupa c o sa vada rezultatul analizelor mele.si bineinteles ca si lui i-a dat medicul un tratament preventiv: injectabil(nu stiu denumirea)..si antibiotice..eu cu el nu am mai avut relatii de atunci...a devenit foarte nervos si ma acuza ca eu l-am imbolnavit.ceea c este total neadevarat....sunt intr-o situatie mai complicata:smile(...el este turc si are alte principii despre sanatate....stii undeva in bucuresti vreo clinica sau vreun spital de incredere unde sa ma duc sa-mi fac din nou examen d secretie vaginala ??si cam cat timp dureaza sa vina rezultatul??si costul lor??big_smilebig_smile

#17 2010-05-15 00:09:06

moksha
Hero member

dypy a scris:

el a fost inaintea mea la alt medic si i s-a spus ca nu poate sa-i dea un diagnostic decat dupa c o sa vada rezultatul analizelor mele.si bineinteles ca si lui i-a dat medicul un tratament preventiv: injectabil(nu stiu denumirea)..si antibiotice..eu cu el nu am mai avut relatii de atunci...a devenit foarte nervos si ma acuza ca eu l-am imbolnavit.ceea c este total neadevarat....sunt intr-o situatie mai complicata:smile(...el este turc si are alte principii despre sanatate....stii undeva in bucuresti vreo clinica sau vreun spital de incredere unde sa ma duc sa-mi fac din nou examen d secretie vaginala ??si cam cat timp dureaza sa vina rezultatul??si costul lor??big_smilebig_smile

inteleg..pai pana la urma nu are un diagnostic clar pentru ca nu ai nici tu. de incredere e orice loc unde sa iti fac cultura plus examen secretie pe lama. eu recomand instit cantacuzino, dar e ok cam peste tot, doar ca tu nu ai beneficiat de acest serviciu. eu mai mergeam la medcenter, dar repet, e ok oriunde ti se pare tie ok. pretul nu il stiu exact, dar gasesti pe net. ideea e ca daca tu ai administrat deja tratamentul chiar nu mai are rost, ca nu o sa iti iasa nimic. poti merge pe mana doctoritei si sa termini ce ai inceput - desi repet, mie una mi se pare destul de neprofesionist, dar repet si faptul ca probabil are multa experienta - si pe urma dupa cateva zile, minim 4-5, sa mergi sa faci analizele. si o sa mai dureze inca vreo 5 pana sa primesti rezultatul. dar repet, acum nu mai iese absolut nimic daca ai luat medicamente.

la fel, doctorul care l-a vazut pe prietenul tau a procedat in asa masura incat sa provoace discutii intre voi. trebuia frumos un examen sumar de urina cu urocultura plus eventual examen de secretie uretrala etc. sa nu mai zic faptul ca poate sa nu fie ceva infectios, ci ceva pur functional local. ma rog, una peste alta iar nu ati nimerit-o nici cu celalalt doctor.

inteleg ca e o situatie mai nefericita, de multe ori e cand vine vorba despre subiectul asta, dar la fel de bine se poate sa te fi "imbolnavit" el pe tine. si totusi nu discutam despre chestiuni grave - ca sper ca pentru alea v-ati facut analizele inainte sa aveti relatii neprotejate - ci e vorba de o simpla infectie si eu cred ca ar trebui sa iti ridice un semn de intrebare comportamentul lui.

ramane de vazut ce faci cu viata personala, dar cu cealalta parte te incurajez sa mai fii vazuta de un medic, chiar nu strica.

iti tin pumnii, succes.

#18 2010-05-15 00:35:19

dypy
New member

ms mult pt sfaturi moksha...chiar mi-ai fost de mare ajutor!o sa merg sa-mi repet analizele!te pup si multumesc inca o data

#19 2010-05-15 11:55:20

moksha
Hero member

dypy a scris:

ms mult pt sfaturi moksha...chiar mi-ai fost de mare ajutor!o sa merg sa-mi repet analizele!te pup si multumesc inca o data

cu multa placere.
multa sanatate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.