homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Insarcinata sau nu?:(-2

#20 2008-11-08 23:00:55

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

Re: Insarcinata sau nu?:(

menstra peste sarcina e diferita cantitativ si calitativ de cea normala, asa ca trebuie sa-ti dai seama daca e vreo schimbare!

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#21 2008-11-08 23:12:56

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

euforik a scris:

Buna, sunt noua pe aici, am citit multe din mesajele de pe forum dar nu am gasit raspuns la ce ma macina.
Iau logest de ceva timp, nu am avut probleme dar acum este o situatie mai dificila. Joi pe 30 oct am luat ultima pastila din folie, urmau cele 7 zile de pauza in care a aparut menstra.Joi s-a terminat menstra si vineri (adica ieri) era ziua cand se lua prima pastila din urmatoarea folie de logest. Vineri dimineata am avut contact sexual cu ejaculare inauntru iar eu am uitat sa iau prima pastila din folie seara cand trebuia sa o iau.Am luat-o abia azi dupa ce m-am trezit adica pe la 12 jumatate.
Am citit si prospectul, spune ca daca uiti sa iei urmatoarea pastila poti sa o iei dar nu mai tarziu de 12 ore pt ca altfel nu esti protejata.Dar nu spune ce se intampla daca uiti sa iei prima pastila din folie, prima zi dupa menstra. Va rog stie cineva sa imi spuna ce riscuri sa raman insarcinata sunt in cazul asta?
Astept un raspuns daca se poate!Multumesc mult!

dar ea a avut contact neprotejat vineri dimineata. pastila in mod normal trebuia sa o ia vineri seara. deci riscurile (daca sunt), nu sunt minine? riscante sunt contactele care le ai dupa pastila uitata, nu inainte. sau la prima pastila uitata de pe folie nu se aplica regula asta? sau totusi avand in vedere contactul neprotejat poate ovula spontan si cum aia mici traiesc mai multe zile pot aparea totusi surprize?  hmm

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#22 2008-11-08 23:38:52

ramonique
Full member

pai da a avut contact vineri dimi, si cum a uitat prima pastila e ca si cand nu ar mai fi inceput o noua folie si asa era protejata doar pana in momentul cand i-a venit menstra.
eu asa stiu, sper sa nu gresesc.

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#23 2008-11-08 23:47:21

euforik
New member
Inregistrat: 2008-11-08

Mersi pt raspunsuri.Am luat in seara asta din nou pastila ca de obicei pe la 10 jum.Postinorul pot sa il iau in 72 de ore, deci maine daca il iau nu cred ca ar fi prea tarziu.Am mai luat Postinor acum 2 ani.in situatia asta nu stiu ce sa fac pt ca daca iau si pastile si postinor ma gandesc ca ma cam dereglez. Oare nu a trecut nimeni prin situatia asta , sa ai contact sexual neprotejat in prima zi dupa menstra si sa uiti sa iei prima pastila? Probabil ca organismul reactioneaza oarecum diferit la fiecare dar niste chestii generale tot trebuie sa fie. Nu am inteles exact ce vrei sa spui calypso despre ideea cu ovulatul spontan si ce se intampla dupa?

#24 2008-11-08 23:55:58

ramonique
Full member

euforik, da o cautare pe site, eu din cate imi aduc aminte a mai fost o situatie ca a ta si a explicat crystina totul.
acum nu gasesc ca sunt cam obosita si ma dor ochii.
legat de postinor, da - trebuie luat in max 72 ore de la contactul neprotejat.
poate intra crystina sau una din moderatoare maine dimi si iti explica ce e de facut, eventual trimite un mail la careva si iti va raspunde garantat.

Publicitate

loading...

#25 2008-11-09 00:13:02

ramonique
Full member

uite aici euforik doua exemple, despre ceea ce iti ziceam mai devreme, nici eu n-am stiut, de aici am invatat. smile

http://forum.anticonceptionale.ro/t1912 … nale-.html
http://forum.anticonceptionale.ro/t1958 … --SOS.html

cum ai luat tu pastila a doua zi in loc de prima, e ca si cum ai incepe folia din a 2-a zi de menstra si trebuie protectie suplimentara 7 zile. deci e contact riscant, totusi as merge pe postinor.

#26 2008-11-09 00:41:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

euforik de cat timp iei pastilele?

happy with him...inlove with him...puss

#27 2008-11-09 00:45:27

euforik
New member

de una an iau logest

#28 2008-11-09 00:50:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ok...eu i las doctoressei linkul...eu una as spune ca nu e nevoie de postinor dar e mai bine sa vedem ce spune si doctoressa...

happy with him...inlove with him...puss

#29 2008-11-09 00:53:13

calypso
Full member

euforik, ma refeream la faptul ca daca uiti o pastila poti sa ovulezi, adica ovarele tale pot elibera un ovul. iar spermatozoizii (ei erau aia mici lol ) traiesc mai multe zile. si astfel in "drumul" lor pot intalni ovulul si de aici ghici ce rezulta? bebe! asta am vrut sa iti spun.

#30 2008-11-09 00:53:56

euforik
New member

mersi mult pt raspuns!scuze pt ora asta tarzie dar nu stiam cu cine sa vb.noapte buna si sper sa imi raspunda si doctoressa.

#31 2008-11-09 01:08:40

calypso
Full member

cu placere! noapte buna!

#32 2008-11-09 13:54:00

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

buna fetelor.am si eu o mare problema.de 9luni iau marvelon,fara sa uit vreo pastila.menstra mia venit normal,numai ca vineri mi-a venit,dar nu mai este ca in lunile trecute.adica vineri cand a fost prima zi a curs putin si de o culoare maro inchis,aproape de negru.si ieri mia curs putin dar putin mai rosiatica,adik aproape de normal zic eu.de regula mie imi curgea mai mult,cel putin primele 2 zile.nu stiu de ce se intampla asa.am citit mai demult pe forum(dar nu mai gasesc acum unde)ca in cazul in care ramai insarcinata peste antibebe,menstra se modifica atat cantitativ cat si la culoare.ce sa fie oare?e posibil sa fi ramas insarcinata?dar pastilele leam luat corect.nu am uitat niciuna.am intarziat in unele seri cu cel mult 20 de minute.de la ce sa fie?va rog frumos ajutatima,ca sunt foarte speriata. astept raspunsul vostru.va pup.

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#33 2008-11-09 16:19:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

euforik a scris:

Buna, sunt noua pe aici, am citit multe din mesajele de pe forum dar nu am gasit raspuns la ce ma macina.
Iau logest de ceva timp, nu am avut probleme dar acum este o situatie mai dificila. Joi pe 30 oct am luat ultima pastila din folie, urmau cele 7 zile de pauza in care a aparut menstra.Joi s-a terminat menstra si vineri (adica ieri) era ziua cand se lua prima pastila din urmatoarea folie de logest. Vineri dimineata am avut contact sexual cu ejaculare inauntru iar eu am uitat sa iau prima pastila din folie seara cand trebuia sa o iau.Am luat-o abia azi dupa ce m-am trezit adica pe la 12 jumatate.
Am citit si prospectul, spune ca daca uiti sa iei urmatoarea pastila poti sa o iei dar nu mai tarziu de 12 ore pt ca altfel nu esti protejata.Dar nu spune ce se intampla daca uiti sa iei prima pastila din folie, prima zi dupa menstra. Va rog stie cineva sa imi spuna ce riscuri sa raman insarcinata sunt in cazul asta?
Astept un raspuns daca se poate!Multumesc mult!

nu e cazul sa iei pastila de a doua zi,

oanaflori, nu de aia iei pastile, ca sa nu ramai gravida???
pai si daca de aia iei, de ce nu iti aduci aminte de cind ai inceput sa iei pastile ca poate medicul tau de palnning(daca mergi la unul) ti-a spus ca in timp menstra va fi mai redusa cantitativ, daca iei pastile...
uite de aia e bine sa mergi la medicul de planning, ai cui pune intrebarile astea, nu te panichezi...of...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#34 2008-11-09 18:16:48

euforik
New member

doctoressa , multumesc mult pt raspuns, m-am mai linistit.Imi doresc un copil dar nu cred ca sunt pregatita sa am unul acum, si ideea de avort ma inspaimanta( moral vorbind).O sa fac totusi si un test de sarcina peste vreo 2-3 saptamani, ca sa imi linistesc piticii din cap. Imi pare bine ca m-am inscris aici pe forum si multumesc mult celor care s-au gandit sa ma ajute cu un raspuns la intrebarea mea.Sa ne auzim cu bine!

#35 2008-11-09 19:42:53

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

doctoressa nu ma certa sad merg la plannig,ca de la doc iau pastilele,dar pana acum nu mi sa mai intamplat asa.de'asta sunt panicata.si in plus mai mult ma speriat culoarea pe care o avea,nu cantitatea.deci nu e posibil sa fiu insarcinata?eu intrun fel eram sigura ca nu sunt,dar uneori...ma cam sperii.merci de raspuns.pooop puss

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.