|
Nu esti logat.
Nedumerire#1 2008-11-09 12:25:49
nedumerireIau jeanine la recomandarea medicului ginecolog. Am terminat cea de-a doua folie si sunt in saptamana de pauza. Am avut contact in aceasta saptamana si nu ne`am protejat . Vreau sa stiu daca in cazul in care hotarasc sa nu mai incep o noua folie, mai am vreo siguranta ca nu raman in urma contactului din cele 7 zile de pauza?[ Offline #2 2008-11-09 12:52:35
Re: nedumerirenu ramai in cele 7 zile de pauza....dar dupaia trebe sa te protejezi dac renunti la anticonceptionale Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2008-11-13 22:11:42
Re: nedumerirebuna....daca iau anticonceptionale sunt protejata sau trebuie sa folosesc si o metoda suplimentara? Offline #4 2008-11-13 22:13:57
Re: nedumeriredaca iei ac nu trebuie sa mai folosesti alta metoda. esti protejata, desigur Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #5 2008-11-14 09:20:39
Re: nedumerire
Daca iei anticonceptionalele corect, nu vomiti in primele patru ore de la luarea pastilei, nu ai mai mult de patru scaune moi intre 2 pastilute, nu iei alte medicamente care sa scada efectul si nu consumi grefe sau sunatoare, esti protejata de anticonceptionale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-14 09:36:18
Re: nedumerireneata!am si eu o nelamurire...iau de o luna marvelon 28 si mai aveam 4 pastile din cele 28 de pe prima folie...ieri am facut sex neprotejat si cand am mers sa sterg lichidul lui am obs ca sangerez...pana aseara a inceput sa mai curga un pic,am luat aseara la ora 8 o noua pastila de marvelon-prima de pe o folie noua...iar azi dimineata sangerarea a disparut....ce e de facut?continui sa iau pastilele de pe folia nou-inceputa?sau...? Offline #7 2008-11-14 09:41:35
Re: nedumerireInteleg ca mai aveai patru pastile din cele inactive. Daca da, acea sangerare a fost menstra ta. Continua cu noua folie. Ultimele 7 pastile de pa foile sunt inactive si in timp ce le iei trebuie sa apara menstra. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2008-11-14 09:44:48
Re: nedumerireda mai aveam patru pastile din cele inactive...si daca peste cateva zile sangerez din nou....ce trebuia sa fac?le iau in continuare?este necesara protectie suplimentara?sai daca da,cat timp?multumesc pt raspuns Offline #9 2008-11-14 09:50:01
Re: nedumerireEste posibil sa ai o scurgere maronie in primele trei luni de administrare, dar nu e motiv de ingrijorare. Si nici protectia nu este afectata. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|