homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 41-57

#1065 2008-11-11 13:15:55

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: ce gandesti acum - offtopic 41

Jessie am carnet de 2 ani jumate dar n0am condus ca mi-a fost teama nu ma acomodam cu masina si am stat si m-am gandit ca sunt proasta ca am masina la dispozitie si ca tre sa incerc sa-mi fac curaj si sa urc la volan si de o sapt l-am luat pe tata si am mers cu el sa conduc mai intai pe unde e liber si prin cartier pe la mine pe stradute...am iesit si duminica pe bulevard ca era mai liber...mi-am dat drumul asa conduc bine si tata a zis si instructorul cuc are am facut scoala...doar ca tb sa-mi fac curaj. si ieri am iesit singurica pe stradutele din cartier de la mine care sunt si astea aglomerate si masini parcate de-o parte si de-a altei a strazii m-am descurcat...doar ca deocamdata mi-e teama asa sa urc la masina ziua in traficul de pe bulevarde ca e f aglomerat. si ma gandeam sa ies seara ca e f liber si as mai prinde incredere in mine.

#1066 2008-11-11 13:16:21

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pfff... iar mi-am propus sa fac 2000 de chestii dupa-masa. daca eu nu termin niciodata treaba, cum or face aia cu 6-7 oameni in casa???

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#1067 2008-11-11 13:17:47

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Da, e cel mai bine asa, andru. Eu inca nu mi-am gasit curajul de a mai urca la volan. Am si eu carnetul de un an si ceva dar... Am condus o singura data de atunci dar parca nu ma atrage atat de mult. Mi-ar place sa merg in afara Buc, in oras este teroare.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1068 2008-11-11 13:23:25

andrulina
Addicted member

mie imi place si chiar vreau sa urc...m-am ambitionat si am zis ca gata nu se mai poate sa stau asa toti urca la volan si eu care am masina oricand la dispozitie stau si nu ies cu ea...usor usor imi intru in mana...cu manevrarea masinii m-am obisnuit sunt atenta merg precaut. curaj mai mult imi trebuie. smile
eu am avut si un instructor care ma ajuta cam mult...asa era el invatat sa-mi zica mereu ce tre sa fac etc mai imi punea mana pe volan...tata deloc nu m-a ajutat cu volanul sau altceva...doar mi-a dat sfaturi si m-a invatat super bine intr-o sapt. conduc mult mai bine acum fata de acum 2 ani cand am terminat scoala.

#1069 2008-11-11 13:25:00

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Jessie a scris:

pink_butterfly a scris:

nu prea...si in niciun caz nu i-ar placea sa ma cuplez cu el...sora-mea mereu a fost overprotective cu mine..daca sunt baby sistera ei rotfl

Dar ce nu ii place la el? Sau nu ii place de niciun baiat care se apropie de tine? smile Ai mei ziceau cand eram in liceu ca daca prind pe vreunu' ca imi da tarcoale il alearga si ii rup picioarele. rotfl

ea a fost tot timpul sceptica cu toti cu care am iesit...dar pana la urma i-a acceptat daca a vazut ca mie imi plac...la asta nu ii place in primul rand ca lucram impreuna si nu ar fi bine sa se afle pe-aici ca ies cu el...si in al doilea rand nu prea pare de incredere...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#1070 2008-11-11 13:25:46

andrulina
Addicted member

vb de ala care se muta la tine?

#1071 2008-11-11 13:25:55

Jessie
Platinum member

Instructorul meu nu m-a ajutat niciodata. O singura data doar cand visam la cai verzi pe pereti si era sa intru in nenea din fata mea. lol In rest, nimic. Pai daca punea mana pe volan mereu cred ca ii dadeam peste ea. rotfl

Aha, pink. pai daca nu pare de incredere poate e bine sa il pui undeva deoparte.

Ultima oara a fost editat de Jessie (2008-11-11 13:28:03)

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#1072 2008-11-11 13:28:41

pink_butterfly
Insomniac member

andrulina a scris:

vb de ala care se muta la tine?

rotfl nu...de portughezul de la birou wink

#1073 2008-11-11 13:29:19

andrulina
Addicted member

da...nu mereu dar uneori punea si ma ajuta...altii lasa omul sa se descurce singur smile si eu oarecum aveam si baza in el ca ma ajuta etc nu incercam sa-mi formez eu propriul stil de condus si faceam dupa indicatiile lui si normal ca n-am condus...dar acum nu stiu cum de s-a schimbat totul poate si vointa mai mare de acum si poate si cum m-a invatat tata m-a determinat sa conduc. si iubi m-a impins de la spate mereu hai urca la volan incearca ca o sa te inveti. au stat pe capul meu mai multi smile

#1074 2008-11-11 13:30:16

pink_butterfly
Insomniac member

jess...oricum nu am de gand sa am vreo relatie cu el...dar ma distreaza tatonarea asta....si perseverenta lui...si o sa ies cu el asa la un suc sau la o cina ceva...sa vad ce e de capul lui...ce tot vrea sa-mi spuna de insista atat...ca sa nu creada ca sunt eu vreo tipa imposibila care nu vrea nici macar sa-l asculte wink

#1075 2008-11-11 13:34:01

Jessie
Platinum member

Iti dai seama, pink, ce bairam va da cand vei accepta sa mergi cu el la un suc. lol sa nu iti lesine in brate de emotie. rotfl Oricum un suc sau o cina nu dauneaza imaginii colegiale, asa ca de ce nu?!

Da, andru, si pe mine ma impinge lumea dar eu nu ma las. smile Pur si simplu nu prea ma atrage ideea sa conduc. Poate si din cauza aglomeratiei excesive, nu stiu. daca as avea masina nu as iesi in timpul saptamanii cu ea, poate doar in weekend. Dimineata si dupa amiaza este mult mai bine sa merg cu metroul, altfel ajung acasa cine stie cand din cauza ambuteiajelor si imi fac si o mie si unu de nervi.

#1076 2008-11-11 13:34:15

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

nicolle_rox a scris:

mykutza a scris:

nicolle_rox a scris:

macar se poate micsora. al meu nu s-a putut. sad

al tau de ce nu s-a putut?

pentru ca are piatra prinsa cumva anume si daca il micsorau, stricau lucratura si sarea piatra

da ti-a zis de la inceput nu?nu ti-a maltratta inelul..daca mi-l strica fac toate crizele de pe lume!!!!

Sa nu te astepti sa te salut!

#1077 2008-11-11 13:34:32

andrulina
Addicted member

cum draq de unele pot sta cate 1 luna prin tari straine? in conditiile in care nu au bani cu garla...

#1078 2008-11-11 13:37:56

pink_butterfly
Insomniac member

Jessie a scris:

Iti dai seama, pink, ce bairam va da cand vei accepta sa mergi cu el la un suc. lol sa nu iti lesine in brate de emotie. rotfl Oricum un suc sau o cina nu dauneaza imaginii colegiale, asa ca de ce nu?!

asa ma gandesc si eu...nu ar avea de ce sa ne dauneze...numai ca nu stiu daca se va multumi el cu atat hmm

#1079 2008-11-11 13:39:39

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

offf..o sa imi vina niste musafiri si mama e la munca..si tre sa stau eu dupa fundul lor sa le pun sa manance si etc... sad
n-am nici un kef...

Sa nu te astepti sa te salut!

#1080 2008-11-11 13:40:10

Jessie
Platinum member

Ei, lasa ca am incredere ca vei pune lucrurile la punct, pink. Numai ca e cu 2 taisuri chestia. Ca prin acceptul tau poate sa interpreteze ca usa e deschisa si la alte chestii.

De cine vb, andru? Cine sta in strainatate?

#1081 2008-11-11 13:40:59

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

fetelooooor pana acum am dormit  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:

Dragostea nu se stă, se face.

#1082 2008-11-11 13:42:13

andrulina
Addicted member

de o tipa care pleaca a doua oara si sta cate o luna ba in italia ba in spania...lol si nu inteleg cum isi permite sa stea atat ca nu are bani f multi cel puti nu mucneste nu nimic ea....are doar un parinte deci nu are posibilitati materiale asa

#1083 2008-11-11 13:42:47

pink_butterfly
Insomniac member

o sa ii explic eu ca usa e chiar inchisa pentru alte chestii rotfl...pentru el cel putin tongue....tare mi-e dor de sexinpat...off,ce vremuri...ce-am fost si ce-am ajuns rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.