homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va adresati soacrei voastre?-2

#20 2008-11-10 11:43:47

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

#21 2008-11-10 13:44:23

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Cum va adresati soacrei voastre?

eu cu dumneavostra...si in telefon o am trecut cu mama soacra lol nu stiu cum ii voi spune dupa ce o sa devina oficial mama soacra...nu m am concentrat la asta niciodata tongue

happy with him...inlove with him...puss

#22 2008-11-10 14:14:36

asim
Full member
Inregistrat: 2008-06-23

nici mie nu mi s-a impus, zis asa, sa-i spun mama soacra
eu de la inceput i-am zis "tanti....", o iau cu dvs.
asa ca..... tummenupp

#23 2008-11-10 15:58:01

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

eu ii vorbesc cu "d-voastra" smile ... oricum, nu ne vedem des, asa ca e cam greu sa apara o relatie asa afectiva intre noi ca sa ii pot zice "mama-soacra" ... e numa' bine cum e acum, mai rarut ca e mai dragut big_smile wink

#24 2008-11-10 16:26:28

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

la mine la inceput a fost "d-na X" apoi am evitat sa mai folosesc vreun apelativ dar ii vorbeam cu dumneavoastra, acum ii spun "mama" , asa pe un ton mai impersonal, si ii vorbesc cu dumneavoastra. si eu am avut probleme cu ea, nu doar asa...ii baga in cap fel de fel de chestii la al meu. acum s-a oprit si chiar se intelege mai bine cu mine decat cu el si nici nu mai incearca sa bage "fofarlica"....e si chestie de strategie pana la urma.
oricum mamei mele ii spuneam altfel "mama" si nu era numai "mama" era si "mami" si "mamutzulu" si "bebeloi", "mamitzu" si simteam altceva cand ii spuneam "mama"
nu inseamna ca recunosti ca ai mai avea si alta mama, dar poate imbunatati relatiile considerabil si in aceasi masura, daca ma gandesc ca este vorba de o relatie mama-fiu, iar fii nu prea se maturizeaza......poate fi chiar un avantaj pentru tine.
aaaa si pentru ca dupa atatia ani, nu puteam incepe sa ii spun dintr-o data "mama" ( eram la faza in care nu ii spuneam in nici un fel) am profitat de ocazia cand eram intr-o discutie cu dansa si cu al meu si i-am spus lui ceva de genul "uite, mama se gandea sa...." si am stat si in casa la dansa vreo 2 luni si ne-am inteles foarte bine!
acum chiar nu am ce sa ii reprosez! si trebuie sa o laud:face cea mai buna placinta cu branza si niciodata nu uita sa vina sa imi aduca!  smile mie! pentru ca stie ca sunt innebunita dupa placinta ei!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#25 2008-11-10 16:29:55

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

lauraura a scris:

nicicum, incerc sa evit sa ma adrezes ei

si eu la fel

expect the worst , hope for the best!

#26 2008-11-10 17:01:01

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mi mise pare si naspa "mama soacra"... asa, si pt ea. prea multe bancuri cu soacre pe lume ca sa mai fie asta o adresare politicoasa rotfl

eu ii zic "doamna (si prenumele ei)"

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#27 2008-11-10 17:08:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

evit sa ma adresez. dvs si atat.  nu i`as putea zice mama...nu cred pt ca nici lu mama nu ii zic mama si nici lu tata tata...le zic pe nume.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#28 2008-11-10 18:23:09

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

cred ca sunt singura care ii zice "mami" si ea imi zice "fata mea".eu o simt foarte apropiata de mine,ba chiar mai apropiata decat mama mea si mi-a fost usor sa ii zic mami.Prima oara cand i-am zis asa a inceput sa planga si m-a strans in brate si mi-a zis ca ma iubeste hjarta

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#29 2008-11-10 18:46:07

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

dumneavoastra si atat

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#30 2008-11-10 19:38:28

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

m-am gandit bine si cred ca nu voi schimba nimic, ba dimpotriva o voi respecta mai mult numind-o doamna Numele de Familie. Sigur nu ii va conveni insa va trebui sa se obijnuiasca. Si eu care credeam ca am liniste in ceea ce priveste tema asta... Prenumele ei este Gertrud si i-ar placea sa-i spun mama Trudi. Nu o voi face pt ca nu e mama mea. Sau i-as zice Gertrud fara sa o tutuiesc. Cand i-am propus a fost impotriva.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#31 2008-11-10 19:53:10

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si mie mi-e groaza de problema asta...bunica lui m-a pus o data in sit nasta cand eram toti...cik sa le zic mama si tata..eu i-am zis ca am o mama si un tata si n-o sa le zic lor asa, iar saracii au zis ca nu e nicio probl ba chiar s-au luat de bunica-sa sa ma lase in pace.ei mi-au zis sa le zic cum vor:)
acum am si o faza tare cu o cunostinta care , daca erau ei de fata le zicea d-ta sau dvs iar daca nu facea in asa fel incat sa ajunga langa ei, fara sa ii strige sau ceva rotfl

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#32 2008-11-10 19:59:45

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

nici eu nu stiu daca i-as putea spune mama-soacra. Eu la socrii le zic pe nume, la ai mei tot pe nume, puiu le zice pe nume la ai mei....deci la mine in familie toata lumea sa striga pe nume...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#33 2008-11-10 20:00:25

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

alinuutza_81_23_11 a scris:

nici eu nu stiu daca i-as putea spune mama-soacra. Eu la socrii le zic pe nume, la ai mei tot pe nume, puiu le zice pe nume la ai mei....deci la mine in familie toata lumea sa striga pe nume...

offtopic sunteti o familie moderna!!!  applause

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#34 2008-11-10 20:00:40

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

pentru mine e foarte dificil cand vorbesc cu ea. Nici nu stiu cum sa ma adresez. Bine ca nu o vad des ca ar fi o teroare pentru mine. Atatea formalitati.........dezastru. Imi iau eu inima in dinti si o s-o strig pe nume iar daca ii va conveni bine, daca nu va trebui sa se objnuiasca. Ce ziceti? E obraznicie? Iubi le zice parintilor mei pe nume si toti sunt fericiti. Nu au probleme. Insa soacra mea e mare doamna si mai e si de moda veche.......

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-10 20:02:31)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#35 2008-11-10 20:09:16

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu una n-as incerca big_smile daca nu crezi ca va... aprecia chestiunea. se zice ca e bine sa lasi pers mai in varsta sa decida cand ii poti spune pe nume. si da, unii considera asta "obraznicie".

eu una urasc si pronumele de politete... nu face decat sa tina distanta intre oameni neutral

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#36 2008-11-10 21:47:40

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

eu cand vb cu el despre ea ii spun"ma-ta" lol  si cand vb cu ea nu ii spun in nici un fel,adica ii vorbesc fara formalitati ,evit sa ii spun pe nume sau mama-soacra sau ceva de gen

#37 2008-11-10 21:58:19

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

syd a scris:

eu cand vb cu el despre ea ii spun"ma-ta" lol  si cand vb cu ea nu ii spun in nici un fel,adica ii vorbesc fara formalitati ,evit sa ii spun pe nume sau mama-soacra sau ceva de gen

si eu la fel:)) de fata q ea sunt un mielusel, politicoasa si toate cele... dar knd suntem doar noi 2 ce mai fol cuvant e 'ma-ta' si knd am chef de misto ii zic 'mama soacra'lol

#38 2008-11-10 22:00:38

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

si eu sunt tot mielusel de fata cu ea dar faza e ca era sa ma scap de cateva ori de fata cu ea sa ii zic "ma-ta" si aici inca mai am de lucrat ca na tre sa ma feresc...doar sunt nora ideala...rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.