homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Papanicolau in mediu umed

#1 2008-11-10 09:24:10

SabyManea
Membru
Inregistrat: 2008-11-10

Papanicolau in mediu umed

Buna,

va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. am facut testul HPV de trei ori in ultimii 2 ani. De fiecare data mi-a iesit prost. Am prezenti virusi multi dintre care (16,18,31). doctorii spun ca nu stiu de ce este asa, ptr. ca la colposcopie colul  arata bine. iar papanicolau mi-a iesit tot bine (II). doctorul bogdan marinescu mi-a spus sa fac testul papanicolau in mediu umed. este un alt test decat papanicolau? unde se face acest test?

Va multumesc frumos,

Sabina

#2 2008-11-10 13:31:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Papanicolau in mediu umed

e un alt tip de test pap...mai nou si care e recomandat sa fie facut din 2 in 2 ani...dar sa sti ca poti avea acele tulpini si sa nu existe probleme la nivelul colului...acele tulpini doar impun testarea anuala sau chiar la 6 luni...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-11-10 15:49:31

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Papanicolau in mediu umed

eu am facut test hpv in mediu umed, nu pap. nu stiu daca e acelasi lucru sau daca e ceea ce te intereseaza pe tine. la testul asta, mi s-au recoltat probe cu o periuta, iar apoi doctorita a amestecat bine periuta intr-un recipient cu lichid. apoi mi-a dat recipientul sa merg cu el la laborator.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.