homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm-10

#172 2009-03-19 20:35:11

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

sunt perioade cand nu dai nimic...cel putin nu in kg, dar e posibil sa se cunoasca in cm ca mai dai jos. eu asa observam pe hainele mele...ca desi practic la cantyar nu arata mare lucru, la haine se vedeau ca imi erau mai largi ca inainte.
plus ca altcineva din afara e mai in masura sa zica cat si daca ai mai slabit...ca in rest eu in prima luna nici nu observasem ca am slabit ceva...sau ca s-ar cunoaste...abia cand a inceput sa-mi zica toata lumea am realizat si eu.
daca nu iti este rau si nu ai probleme, eu zic sa continui...sa vezi ca pana la urma o sa mai slabesti. plus ca exista si perioada de ciclu...cand de obicei retii mai multa apa...si atunci la cantar poate sa arate mai mult...si eventual si burta sa para mai maricica...dar dupa ce trece o sa vezi ca "slabesti"deodata....adica se duce toata apa acumulata si o sa fie o diferenta destul de maricica la cantar....cel putin la mine asa a fost.
Si despre zeci de kg date...depinde de persoana... Am zis, eu in prima luna am slabit 4kg...in a 2a 3kg  si in a 3a cam 2kg. Si da, mai aveam momente cand mi se parea ca stau pe loc...in primele 3 saptamani chiar mi se parea ca nu are efect la mine si nu o sa mearga... Ai rabdare, bea multa apa...si mananca, nu sta nemancata. E foarte bine asa cum ai zis tu, cu multe fructe si legume...dar mananca...chiar daca nu ti-e foame mereu...si stai linistita ca o sa slabesti si daca mananci. In primul rand de la pastile oricum o sa te saturi mai repede, nu o sa-ti mai fie asa pofta de alimente "interzise" si o sa tii un fel de dieta fara sa vrei si fara sa iti dai seama, iar daca o sa mananci cat de cat ce trebuie o sa slabesti. poti sa mai mananci si ciocolata daca ti-e pofta...dar incearca sa mamanci ziua si nu foarte mult (nu stiu...mie chiar nu-mi era pofta...aveam ciocolata pe masa si ori ca manacam ciocolata ori o salata imi era tot una...asa ca alegeam salata, normal.... dar daca imi era pofta de ceva, mancam ziua...si ma saturam repede...imi faceam pofta si gata big_smile )

Sa revin si eu cu noutati:  de 3 saptamani de cand nu mai iau pastilele inca ma mentin. Am mai zis ca am luat cam 1kg-2 cat am mancat pt gastritata aia (plus probabil apa acumulata pe perioada ciclului)....acum de cand maanc normal le-am dat jos... Inca sunt la silueta mea normala, de dinainte sa iau anticonceptionale si sa ma ingras.... Eu sunt multumita...sper sa ma mentin si in continuare...si vreau sa zic ca nu am tinut nici o dieta sau ceva in mod special. am mancat ce am avut chef (inclusiv ciocolata daca aveam eu pofta...dar desigur nu una odata...sau la 1 nopatea)... Dar am revenit la normalitate...adica daca mananc mai mult sau la ore nepotrivite ma ingras 1-2kg...daca am putin grija le dau jos la loc...si asta doar in cateva zile...fara prea multa bataie de cap.
Ce pot sa zic...momentan sunt super fericita...si sper sa ma tina.

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2009-03-19 20:37:46)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#173 2009-03-19 20:42:38

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

felicitari andrea big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#174 2009-03-19 21:04:29

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Fetelor, dar pastilele astea au vreun efect asupra ac? Nush dc a mai intrb cineva, nu mai stau sa caut in topic tongue

#175 2009-03-19 21:14:39

Andreea86
Hero member

nu, nu au nici un efect asupra ac.
doar cu antibioticele nu se "inteleg"....adica isi anuleaza efectul reciproc....asa ca daca se iau antibiotice e bine pe perioada tratamentulu sa nu se ia si super slim...ca pana la urma nici antibioticul nici super slimul nu o sa-si faca efectul.
cica nu e indicat sa bei nici alcool (explica pe acolo pe forum de ce...ceva cu dilatarea vaselor, creste tensiunea din cauza alcolului...in fine)...dar eu la revelion va dati seama ca am mai baut desi luam pastile si nu am avut probleme. bine, acum nici nu am baut foarte mult...

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#176 2009-03-19 21:23:24

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Aha, e bn de stiut... k obisnuiesc sa mai beau cate o berica...  chicot  Anyway, eu iau capsula de slabit de la arpfarm, dar stiu k sunt aproximativ la fel... wink Thanks,Andreea! puss Azi a fost a 3-a zi si nimic... e totul normal... Dar ai zis u ca poate se resimt unele simptome dupa cateva zile... Astept! big_smile

Publicitate

loading...

#177 2009-03-19 23:34:38

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

eu sunt la a 9-a cp ,deci le iau de 9 zile,fac si putina dieta pe langa,adica nu mananc paine,dulciuri,si dupa ora 6 seara.pana acum am observat ca am dat jos cam 3 kg  roll   e bine ca nu mai am asa pofta,si ma satur repede,dar si beau multa apa,cam 2 litri pe zi.

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#178 2009-03-20 09:12:32

MARGA-ANNA
New member
Inregistrat: 2009-03-17

iti multumesc mult andreea86 pentru supotul acordat, cred ca aveam nevoie de asa ceva.
p.s. ma simt intr-adevar ca un balon si plus de asta se si aud tot felul de zgomote "borboloseli", e normal?

#179 2009-03-20 14:14:01

vovolina
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-10-13

fetelor nu va jucati....nu luati asa ceva...daca vreti detalii intrebati un om patit...adica pe mine...eram sa mor....am ajuns la urgente ,nu luati aceste pastile

iubeste-ma cand merit cel mai putin...atunci imi voi da seama cat de mult ma iubesti....

#180 2009-03-20 14:15:19

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ok. si eu am ajuns la urgente da nu era sa mor lol
dezvolta te rog smile

hjarta

#181 2009-03-20 23:00:50

Andreea86
Hero member

nu am zis niciodata ca sunt sanatoase si bune pastilele astea. doar ca la mine si-a facut efectul...si cel putin pe moment nu am avut probleme.

hjarta Eu si puiu hjarta

#182 2009-03-21 11:10:38

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Pe mine m-ar pune pe ganduri simplul fapt ca fata a ajuns la urgenta. Dar nah, asta sunt doar eu. neutral

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#183 2009-03-25 18:13:57

ionela_alexa
Full member

as vrea si eu sa incerc aceste pastile....am o vecina care a slabit 4 kg intr o saptamana si e f. multumita! am sa incerc si eu si o sa vad cum ma simt de la ele! ma gandesc k depinde de fiecare organism in parte! din cate am citit unele dintre voi sunt chiar foarte multumite:)!

#184 2009-03-25 23:26:46

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

de unde a-ti cumparat pastilele? si pe mine ma intereseaza,vreun link..ceva?

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#185 2009-03-26 09:51:37

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ank-su-namun eu team vaz in poza acolo la shopping:o esti slaba fata tie ceti trebe pastile...mie da imi trebe:( astept si eu sfarsitul luni ca nu mai am bani si vreau si eu pastilele astea

#186 2009-03-26 11:07:35

ionela_alexa
Full member

pastilele se pot comanda si la bucata minin 6 la 3,5ron fiecare si asa poti verifica daca reactionezi bn la ele k sa nu dai 900 de mii pe o cutie!

#187 2009-03-26 16:08:17

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

toata problema e ca momentan nu sunt in tara,de aceea mi-ar fi mai usor sa le comand de pe net...big_smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#188 2009-03-26 16:44:20

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

blueeyes a scris:

Pe mine m-ar pune pe ganduri simplul fapt ca fata a ajuns la urgenta. Dar nah, asta sunt doar eu. neutral

poti sa ajungi la urgente cum am ajuns eu..cu tensiunea nush cat in cer...pt ca bausem 4 cafele.
merci. cand acolo scrie frumos ca nu ai voie sa pui gura pe cafea.
deci in cazul asta nu e vina pastilelor. e vina ta.

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-03-26 16:45:14)

hjarta

#189 2009-03-26 22:33:49

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

eu la fel ank...si eu as vrea sa le iau dar cum le cumpar eu:-?

#190 2009-03-26 22:35:14

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

ank tu trebe sa te mentii nu sa slabesti...vezi sa nu pici in extrema cealalta numita anorexie

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.