Atentie! capsula de slabit arpfarm-19
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm
pana una alta, cum ti-e cu pastilutele?ai slabit? eu stiu doar ca arpfarm le gasesti si la farmacii pe cand super slim nu
- daliana7
- New member
- Inregistrat: 2009-06-07
sa va povestesc si eu prin cate am trecut cu aceasta pastila minune....
din prima zi ce am luat pastila nu am mai avut pofta deloc de mancare........m-am minunat.... nu puteam sa cred ca nu mai am pofta. mergeam la restaurante...la MC.....luam o gura mica de mancare si ma saturam. dar au inceput sa mi se faca afte in gura,am inceput sa am stari de depresii,dintr-o vorbareata am ajuns o fata tacuta. toata lumea se intreba ce e cu mine..... ma rugau sa renunt la pastile dar nu am vrut. am slabit recunosc...nu stiu cat dar am slabit destul , era vizibil....dar degeaba eu eram schimbata. dupa o luna am reuntat la ele. probabil greseala mare m-am ingrasat foarte mult in cateva luni.... si in plus 6 luni nu mi-a mai venit menstruatia... mama zice ca de la pastile ...eu nu stiu ce sa zic...cam in perioada cand am inceput pastilele nu am mai luat nici anticonceptionale. sincer desi toata lumea zice ca a fost o greseala mare ca am luat pastilele......eu parca tot le-as mai incerca..... dar acum sunt la cura stricta...sper sa reusesc asa daca nu mi-e teama ca nu ma abtin sa nu mi le cumpar din nou. oricum fetelor...mare grija...
- annabel
- Diamond member
daliana lipsa menstruatiei a fost de la nemancat, nu de la pastile se stie ca fetele care sufera de anorexie nu au menstruatie.deci nemancat=> cazut parul din cap si lipsa de menstruatie
- daliana7
- New member
- Inregistrat: 2009-06-07
annabel a scris:daliana lipsa menstruatiei a fost de la nemancat, nu de la pastile se stie ca fetele care sufera de anorexie nu au menstruatie.deci nemancat=> cazut parul din cap si lipsa de menstruatie
pai Annabel de la nemancat:) dar datorita pastilelor nu mai aveam pofta deloc de mancare.... bine ca a trecut:) sper ca imi revine menstruatia la normal pentru ca am luat de o luna din nou anticonceptionale...
- vvvvv
- Membru
- Inregistrat: 2009-06-09
buna am citit despre ele mult, pareri pro si contra, dar m-am hatarat sa le iau de pe 16 martie anul acesta, incercasem si tinusem ,,N'' regimuri, + ca luasem in greutate si de la un fiv pe care il facusem in februarie, eram un balon, cu sunci si nu ma mai suportam, apoi capac a pus si vestea ca cu toate incercarile mele de a avea copii esuase dupa ultimul fiv, sarcina se oprise din evolutie.Depresie, frustare, si lista poate continua. Cele care au facut tratamente de fertilizare stiu ce inseamna luarea in greutate. Asadar pe linia asta nu mai aveam ce sa mai fac, m-am resemnat, mai greu , dar m-am resemnat, trebuia sa incerc ceva ce sa imi dea cat de cat incredere in mine si mai ales , sa imi rezolv problema greutatii. asadar, am inceput sa iau aceste capsule dupa ce citisem ff mult despre ele, si cu toate ca erau pareri mai mult cantra decat pro, am luat. Senzatia de sete a fost prima, si s-a rezolvat cu multa apa, ameteli nu am avut deloc, am avut totusi o perioada cam de 3 saptamani probleme cu somnul, nu prea puteam dormi desi nu beam cafele sau sucuri energizante, dar oricum eu de cand ma stiu nu prea dorm dusa, dar acum chiar ma chinuiam.toate acestea au disparut dupa 3 saptamani.Am tinut si tot postul pastelui care cred eu ca m-a ajutat enorm, primele 8 kg le-am dat cel mai repede, pe astea le si luasem repede din cauza tratamentului cu hormoni, apoi, am avut prag, organismul meu totusi nu a reactionat cum spuneti voi ca nu imi mai era foame deloc, ba da, imi era foame, chiar ma abtineam ca dupa ora 16 sa mai mananc mancare , mancam totusi ceva usor, salate, fructe, lactate degresate. Acum sunt chiar multumita, am dat jos 18 kg, le-am dat frumos, nu am pielea lasata, doar ceteva vergeturi pe coapse, care le rezolv cu ulei de masline virgin, chiar au inceput vizibil sa se treaca. Am inceput sa port lucruri pe care nu le puteam purta altadata, am prins incredere in mine ( o pierdusem cu cativa ani in urma), acum nu mai iau, am inceput sa iau de intretinere(cunosc pe cineva care le-a luat decat au aparut pe piata si arata super),si acea persoana nu a renuntat dintr-o data, ci usor, prima data una la 2 zile, apoi la 3 zile s.a.m.d. Din colegele mele de servici au luat mai multe, si la fiecare a avut alte simtome, fiecare a reusit sa dea atat cat a vrut, dar din cate stiu eu si ele s-au retinut cat au putut , de la dulciuri, de la sucuri, de la mancatul seara. Totusi daca nu faci si lucrul asta nu stiu daca poti avea rezultate, dar nu incerc sa contazic pe nimeni cand afirma ca nu ii mai era foame....mie mi-a fost si inca mai imi este. Am inceput sa fac si sport, pana acum nu prea puteam si nu ma mir la cat aveam, dupa cateva exercitii scoteam limba afara. Ma simt bine, chiar foarte bine, analizele le-am facut complete, de curand, mi-au iesit ok, si mai ales am scapat de colesterol si trigliceride, care pana mai acum catva timp erau nu mari, ff mari. Asta este povestea mea, desi nu contrazic pe nimeni, repet, fiecare organism actioneaza in felul lui.
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
n-am timp sa citesc tot topicul dar am si eu o "parere" legata de aceasta pastila: tatal meu ia deja de mai bine de 4 saptamani si in afara de faptul ca in primele nopti de la debutul administrarii adormea mai greu si nu s-a putut odihnii cum trebuie (desi asta nu pot pune complet pe adminitrarea ei deoarece tatal meu mai are episoade in care nu poate dormi cum trebuie 2-3 nopti din cand in cand ) si ca in primele zile senzatia desete are mai accentuata nu a avut niciun efect secundar de la ele...a inceput si mama mea (de cam 2 saptamani) care are destule probleme de sanatate: are probleme cardiace, are fibrom uterin si e si in mijlocul unui implant dentar...si nici ea nu a avut nicio problema...asa ca sunt cam sceptica in ceea ce priveste aceste povesti...
ps. e normal sa nu mai ai pofta de mancare...asta e si ideea...sa nu mai mananci ca spartul/sparta...
happy with him...inlove with him...
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
multe pastile de slabit contin chestii precum amfepramona... de-aia multora li se face rau, de-aia le creste pulsul, au dureri de cap, dezvolta aritmii si alte minuni etc de-aia multi tinerei se drogheaza cu pastile de slabit... am citit de curand ca niste pastile de slabit (nu mai stiu exact numele) aveau la compozitie numai plante si dupa un studiu mai amanuntit s-a demonstrat ca aveau si nu mai stiu ce substanta care era drog... asa ca mare grija. multe sunt facute exclusiv pentru obezi.
- babanel
- Membru
- Inregistrat: 2009-06-13
Buna tuturor,am citit din mesajele voastre dar sa va spun si trairile mele...eu am avut toate simptomele:)dar inca nu m-am lasat din prima zi de cand le-am luat am fost f ametita incat m-am taiat la deget,m-am ars gatind,si mai m-a taiat si o diaree in timp ce faceam curat....) cat tre sa suferim noi femeiile a doua zi am simtit ca imi taie pofta de mancare,imi era f sete, dar au inceput si ametzelile si insomniile,dormeam cate 2 ore pe noapte...am citit pe site ca ar fi mai bine sa nu beau cafea si am inceput sa dorm mai bine,dar tot nu dorm deajuns. dupa vreo cateva zile mi-a aparut si afta in gura,am mancarimi pe fatza si partea de sus a bustului,imi amortesc mainile si colac peste pupaza fac si frisoane...am inceput sa cred ca poate am simptomele de la gripa porcina,dar nu am temperatura=)) in fiecare zi zic ca ma las,dar fica mea imi spune ca sunt doar delirarile de la pastile ,ca eu defapt sunt f sanatoasa si ca o sa treaca ,am luat 15 pastile si am slabit 3,5 kg(m-am abtinut de la diferite mancaruri nerecomandate dar totusi am avut doua mese pe zi) de ieri a inceput sa ma doara si capul dar dupa ce mi-a spus fica mea ca sunt deja mai slaba,m-a facut sa ma razgandesc sa le las.... in fiecare zi imi e rau dar tot le iau,sper sa ajung sa slabeesc undeva in jur de 10 kg,sa ma incapa si pe mine rochia de nunta la nepotul meu... oare cate pastile tre sa iau.... probleme cu menstruatia nu am,poate ca sunt si in prag de menopauza dar totusi imi mai pasa cum arat bafta tuturor si la cat mai multe kg slabite
- annabel
- Diamond member
uf babanel ai grija poate te ia salvarea intr-o noapte
ai probleme cu inima, tensiunea/?ai citit prospectul?sunt categorii de oameni la care le e interzisa pastila
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Mai nou e interzisa cu totul Si pe buna dreptate.
- poopica
- Membru
salut! tot citesc de cateva saptamani pe forumuri despre aceasta pastila... initial, dupa ce am citit mai multe pareri contra decat pro am zis ca nu iau...dupa aceea...avand in vedere ca am incercat o gramada de diete (pastile inca nu am luat pana acum de nici un fel) am zis hai s-o incerc si pe asta... sunt la a sasea pastila, inca nu am luat-o, acum la 9 e programat micul dejun si dupa aceea ar trebui s-o iau dar inca nu stiu ce sa fac.... povestea e cam asa... in primele doua zile, cam asa...mai nimic, o usoara uscaciune a gurii, nu pot sa zic ca imi era nu stiu cat de sete, am baut apa ca sa-mi umezesc gura, nu ca mi-era sete neaparat, dar eram ok, nu prea imi era foame, dar am mancat ca stiam ca trebuie, de dormit am dormit, totusi dimineata ma trezesc cam pe la 5 mai stau in pat si mai reusesc sa atipesc vreo ora, dar la dupa 8 nici vorba...oricum, e ok si asa....in schimb, asta e a treia zi de cand am probleme cu scaunul...dar vreau sa zic ca sunt probleme mari, asa o diaree nu cred c-am mai avut scuze pt detalii, dar tre' sa le dau, poate cineva mai trece prin ce trec si eu si are solutii ...ca eu nu stiu ce sa mai fac... asa... daca ar fi numai atat, dar am o stare de greata de numa', parca tot timpul as fi pe punctul de-a da afara, lucru care, thank God, nu s-a intamplat am luat furazolidon si metoclopramid (acesta din urma mi l-a dat de la farmacie pt starea de greata)... ieri am fost mai bine, dar acum ....nu prea ma laud... si nu stiu ce sa fac... poate ma sfatuieste cineva... please please... mentionez ca am 25 de ani, 1.70 si acum 77.1kg,doar ce m-am cantarit, asta inseamna ca de luni am dat 2.5 aprox jos.....dar la cat m-am dus la baie..nici nu ma mira... multumesc anticipat pentru eventuale sugestii si sfaturi!
- space
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-14
Nu va suparati, eu nu pot sa inteleg de ce ar trece cineva de bunavoie prin stari de ameteala, greata, diaree, slabiciune, palpitatii, nedormit noaptea etc doar ca sa slabeasca. Recunosc ca si eu aproape am ajuns la disperare cu slabitul asta, dar niciodata nu voi lua pastile pentru slabit pentru ca cu toate suncile mele, sunt sanatoasa si vreau sa raman asa.
Stiti cum se zice...Nothing worth having comes easy. Ce am invatat in ultimul an este sa am rabdare cu mine si cu corpul meu...pentru ca de obicei rezultatele care apar un doi(de exemplu in cazul dietelor drastice) nu sunt de lunga durata. Si inca o chestie, abia acum incep sa invat sa ma accept cum sunt, in mod neconditionat. In momentul acesta poate ca nu sunt chiar multumita de cum arat, dar accept faptul ca in situatia de fata am niste sunculite si vreau sa muncesc sa inlatur aceste nemultumiri. Deci consider ca a incepe o cura de slabire nu este doar o lupta cu mancarea( sau nemancare:)) ), ci conteaza foarte mult psihicul. Daca nu-ti educi psihicul, degeaba. Si in cazul pastilelor, doar iti pacalesti corpul, dar dupa ce renunti la ele, esti tot tu, cu aceleasi obiceiuri..si n-ai rezolvat nimic.
N-am vrut sa supar pe nimeni, asta este doar parerea mea despre pastilele de slabit. Iar despre faptul ca le poate cumpara oricine din farmacie fara a avea reteta de la medic..mi se pare cea mai mare prostie!
- babanel
- Membru
annabelle daca mai zic ca am si probleme cu tensiuna.... ,de 3 ani iau pastile zilnic,dar dorinta mea de a slabii este f mare si stiu ca nu ma va repune pe mine doar asta... mai am doar 2 folii si dupa nu o sa mai iau,nu locuiesc in ro si asta ar fi un advantaj ca nu le mai pot procura ... pana la urma,dupa ce le voi termina nu mai conteaza,stiu ca am incercat,dar dupa experienta de aseara (simteam ca imi buseste ceva prin urechi) nu am dormit pana dimineatza...vointa si dorinta de a ma simti mai bine in corpul meu si mai ales psihic este un "medicament. si la varsta pe care o am,parca e mai de pretz sanatatea. apropo poopica fata mea a primit un email de la o institutie farmaceutica ca metroclopramid-ul in cantitati mari poate avea niste urmari gave o boala numita Tardive Dyskinesia ,tulburari psihice,miscari necontrolate ale membrelor,tremuraturi,clipiri f dese ale ochilor,miscari ale degetelor,buzelor ... http://www.launchingramp.com/regrl/ poti citi mai multe acolo...
- skumpi
- Vizitator
daliana7 a scris:sa va povestesc si eu prin cate am trecut cu aceasta pastila minune....
din prima zi ce am luat pastila nu am mai avut pofta deloc de mancare........m-am minunat.... nu puteam sa cred ca nu mai am pofta. mergeam la restaurante...la MC.....luam o gura mica de mancare si ma saturam. dar au inceput sa mi se faca afte in gura,am inceput sa am stari de depresii,dintr-o vorbareata am ajuns o fata tacuta. toata lumea se intreba ce e cu mine..... ma rugau sa renunt la pastile dar nu am vrut. am slabit recunosc...nu stiu cat dar am slabit destul , era vizibil....dar degeaba eu eram schimbata. dupa o luna am reuntat la ele. probabil greseala mare m-am ingrasat foarte mult in cateva luni.... si in plus 6 luni nu mi-a mai venit menstruatia... mama zice ca de la pastile ...eu nu stiu ce sa zic...cam in perioada cand am inceput pastilele nu am mai luat nici anticonceptionale. sincer desi toata lumea zice ca a fost o greseala mare ca am luat pastilele......eu parca tot le-as mai incerca..... dar acum sunt la cura stricta...sper sa reusesc asa daca nu mi-e teama ca nu ma abtin sa nu mi le cumpar din nou. oricum fetelor...mare grija...
stii care e pimu simptom la anorexice ? lipsa menstruatiei asa a reactionat corpul tau la metoda asta tampita...ca nu am cum sa o numesc altfel ... daca voi ma puneti mai presus aspectu fizic decat propria sanatate.... daca atata credeti ca valorati voi...trist...f trist...se poate slabi si sanantos dar e prea greu sa tzi o cura si sa faci putin sport ? !mai bine iti strici stomacu... Doamne sa scoata odata pastilele astea de pe piata
- poopica
- Membru
salut! .... in primul rand multumesc babanel pt informatii, desi n-am reusit sa intru pe link-ul pe care mi l-ai dat (link unavailable). am luat in ultimele 3 zile max 2 pastile pe zi de metoclopramid, nu cred c-am exagerat, si sunt constiienta ca nu rezolv nimic daca imi dau cu stangul in dreptul, adica nu o sa iau metoclopramid daca o sa ma tot simt aiurea, voi renunta la pastilele acestea de slabit....
am tot citit pareri de genul "ati recurs la ce e mai usor, sa luati pastile,ca se poate slabi cu un regim alimentar si sport" sau "trebuie sa te accepti asa cum esti, ca nu aspectul fizic trebuie sa primeze, ca esti bine asa cum te-a facut Dumnezeu si invata sa te accepti asa cum esti" ... au si ei partea lor de dreptate cei care spun asa... dar si eu spun ca am fost mai rotunda de cand ma stiu, ca am tinut slava Domnului o gramada de diete, ca am fost la sala(fitness, tae bo,step,aerobic,inot), ca am facut jogging, ca am o viata activa, paine nu mananc de vreo sase ani, cu dulciurile nu ma laud (ma mai apuca pofta de dulce inainte de menstruatie), fast-food nici atat, nu ca nu am mancat, dar foarte rar de nu cred ca se pune la socoteala, cola, cafea, tigari deloc.... si nu zic ca sunt disperata sa slabesc, ca as face orice, dar nici nu-mi place asa cum sunt, de ce sa accept ceva ce nu-mi place. ador sa ma simt usoara, sa imi cada o haina bine pe mine, sa imi placa cand ma uit in oglinda. nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu sunt urata si nici nu ma consider urata, si nici nu pun aspectul fizic inainte de toate, sunt multe lucruri care formeaza intregul, si consider ca intre toate aceste "lucruri" ar trebui sa existe o armonie ca "intregul" sa fie fericit... kilogramele in plus ma deranjeaza, si nici macar astea, vreau eu sa ma simt bine in pielea mea, cred ca as putea reduce totul la asta, si nu vreau sa ma culc pe o ureche, sa-mi spun ca asa e felul meu si asta este..... huh ...am cam deviat de la subiect... ma reculeg si o sa revin p.s. am luat dimineata pastila ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|