|
Nu esti logat.
Atentie! capsula de slabit arpfarm-24#438 2009-07-18 23:11:15
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmpastila da starea inversa somnolentei.. teoretic Offline #439 2009-07-19 11:54:07
Re: atentie! capsula de slabit arpfarm
fetelor,pastilele astea fac mai mult rau decat bine...mai importanta e sanatatea decat aspectul fizic Offline #440 2009-07-19 12:33:25
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmva anunt ca nu am mai luat ptr ca aseara tremuram fara sa vreau...nu stiu ce aveam Offline #441 2009-07-30 16:05:31
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmBuna! Am inceput si eu sa iau pastilele astazi este a 3a zi. Ma simt foarte bine singura diferenta este ca imi e mai sete decat imi era in mod normal si nu imi mai este la fel de foame dar continui sa mananc normal ca sa nu am probleme. Eu am 1,63 si 72 de kg m-am ingrasat cam in 6 luni vreo 10 kg de la stres am acu un inceput de hipotiroida si iau Euthyrox am fst si la endocrinolog si la nutritionist. Am mancat sanatos si am facut si umpic inot dar nu am reusit sa slabesc deloc si de aceea m-am apucat de pastilele astea. Osa mai scriu daca se mai modifica cva. Bafta si aveti grija de voi...! Offline #442 2009-07-30 16:23:55
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmsi eu am luat asa ceva timp de o luna..33/160/55...si am slabit 5 kg ...apoi le-am redus la 1 pe zi in urmatoarea luna iar acum gata, nu mai iau .....am avut doar senzatia de sete si mancam ca trebuia sa mananc ..la inceput a fost totul ok, dar dupa ce le-am redus am constat ca dependenta de ele te afecteaza psihic...tremurat si stare avansata de nerviiiiiii!!! ...fara motiv!!!...am pus la loc un kg ...de luat nu mai vreau sa le iau pt. ca sistemul meu imunitar a scazut vertiginos , iar colesterolul mi-a urcat la peste 400!!! ..asta e...nu prea a meritat sacrificiul asta, dar acum prefer sa manac sanatos!!! singurul avantaj a fost ca mi-am marit colesterolul periculos de mult , iar acum sunt obligata sa-mi reduc grasimile din alimentatie!!! daca inainte nu aveam bunavointa, acum o fac de teama!!! ...dar trec si peste asta, mi-am facut-o cu mana mea si merit consecintele... Ultima oara a fost editat de andora (2009-07-30 16:27:57) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline Publicitateloading...
#443 2009-07-30 16:30:45
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmchiar nu ati vazut ce pun in ele ? sunt pline de derivate de amfetamina, pe moment nu simtiti nici un efect secundar, dar in 3 luni o sa resimtiti repercursiunile , intepaturi in piept, stari de agitatie, insomnii... ca orice alt efect al unui drog puternic. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #444 2009-07-30 16:35:33
asa este!!! ai dreptate!!! eu le-am luat acum 5 luni, nu prea stiam multe despre ele...incantata de efectele vizibile, nu am bagat in seama altele....dar nu le-as mai lua inca odata...crizele de sevraj erau urate...asta e...toate se vor convinge in final,...bine ar fi atunci sa fie tari de caracter!!! ca altfel.......... Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #445 2009-07-30 16:46:27
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmasta simteam si eu ..un tremur continuu.Iesim la un suc si mi-era rusine ca tremuram si simteam ca nu pot sta intr-un loc,trebuia sa fac ceva...nu stiu era ceva neplacut Offline #446 2009-07-30 16:59:02
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmsi eu am facut prostia sa le iau, asta ca sa fie clar inteles ca nu vorbesc de pe pereti. si acum regret si nu le-as mai lua. Imi imbunatatesc starea greutatii dar imi inrautatesc multe alte aspecte ale sanatatii. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #447 2009-07-30 17:01:35
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmeu am renuntat sa mai incerc sa conving lumea, ca am observat ca pana nu incearca fiecare pe pielea lui nu se poate... Offline #448 2009-07-30 17:05:05
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmheim ... asa e o omul, si tu ai face la fel poate. Chiar daca mama ne zice ca plita arde, tot nu ne abtinem si punem mana ... stupid, dar realitate. Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #449 2009-07-30 17:06:29
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmeu n-am avut curaj sa le iau, chit ca ziceam la un moment dat ca sunt disperata si as face orice... Offline #450 2009-07-30 17:09:04
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmtu ii spui lipsa de curaj .. altii ar numi-o inteligenta Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #451 2009-07-30 17:15:06
asa e..pana nu se "ard" toate, nu se conving...chestia importanta e cu ce urmari va ramane fiecare....degeaba spui ce ai patit, ca dorinta de a elimina din kg. e mai mare!!! eu sunt "arsa" asa ca am trecut la regim alimentar sanatos...ma simt mult mai bine asa...am introdus uleiul de masline, mananc doar carne alba...poate la o luna vita sau pastrama, dar nu fac exces! si legumeeeeeeeee multeeeeeeeeeee, ca dupa fructe nu prea ma dau in vant...si am redus considerabil zaharul si mai ales sarea din alimentatie....chiar daca sunt o fire sedentara, ma simt mult mai bine, plina de energie si parca intregul organism incepe sa se curete (ten, piele, par mai sanatos...)...nu am renuntat la tigari si cafea!!! dar vad ca nu este necesar, deocamdata...iar greutatea este ok...50 de kg...dar nu se compara formele de acum cu cele pe care le aveam in timp ce luam pastilele...acum sunt okkkkkkkkkk....atunci incepea sa mi se lase tot, sa mi se rideze...si sa aibe aspect de "racitura/piftie".... si vad ca si celulita se topeste Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #452 2009-08-09 14:54:46
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmmai aveam 9 pastile de data trecuta si cum m-am ingrasat la mare 2 kg m-am apucat iar de ele. ce balonata sunt!de la apa Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #453 2009-08-21 01:23:01
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmbuna seara.vad ca nu se mai spune nimic....sa va spun eu dupa ce am citit tot ce s-a scris inainte si iau pastila de 4 zile.inafara lipsei de mancare am majoritatea efectelor negative: foarte sete nu imi este, am mancat de 2 ori pe zi normal si tot am tremuraturi usoare, imi amortesc mainile si picioarele, stomacul meu scoate sunete ciudate si imediat dupa, am fost la toaleta de 2 ori ieri, azi de 3 si am luat imodium pt ca era foarte necesar....dorm noaptea cu toate ca in cursul zilei am energie mai multa decat de obicei.o mica jena in gat, nu chiar un nod cum s-a spus. dar de azi am si o mica sangerare si cred ca pt ciclu este prea curand. Ultima oara a fost editat de Octaviafelix (2009-08-21 01:27:46) Offline #454 2009-08-21 01:29:52
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmchiar nu inteleg ce sfaturi mai vrei ? e logic ca sfatul nostru e sa le lasi sa te apuci de sport si de o dieta nu sa bagi prostii in tine ! chiar daca o sa dai jos cateva kg o sa le pui repejor la loc si poate dublu deci mare afacere nu o sa faci , din contra ! Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-08-21 01:30:42) #455 2009-08-21 01:34:30
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmstomacul ca stomacul, dar tremuraturile si amortelile... Offline #456 2009-08-21 13:07:40
Re: atentie! capsula de slabit arpfarmbuna am scris si mai demult aici chiar cand am inceput sa iau pastila. A trecut cam o luna de cand iau pastila si nu am patit absolut nimic gen ameteli sau asa. Singurul lucru care l-am simtit din ce am mai citit pe aici este senzatia de sete si cea de satietate dar chiar daca nu imi era foame incercam sa mananc normal 3 mese pe zi si sa beau foarte multa apa. Am evitat cafeaua si alcoolul si totul a fst super ok. Am fost si la un salon cu impachetari si chestii de genul asta intre timp. Am slabit intro luna cam 3 kg stiu k nu e f mult dar mai bine slabesc treptat decat brusc 10 kg. Mama are 57 de ani si a luat si ea pastila deodata cu mine si ea se s imte fffff bine. In primele zile parca imi faceam rau singura dupa ce am citit pe aici parca ma asteptam sa patesc ceva dar a fst ok. Poate depinde de unde le iei sa nu fie contrafacute sau asa... Nu stiu.. oricum mult succes si sanatate! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|