homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atentie! capsula de slabit arpfarm

#1 2008-11-10 17:20:26

ellaP
Full member
De la: arad
Inregistrat: 2007-08-30

atentie! capsula de slabit arpfarm

am inceput sa iau capsula de slabit in data de 6noiembrie.am inghitit pana acum 5 capsule.
in prima zi am avut ameteli si o stare de sete permanenta,iar inima simteam ca o ia razna.am baut apa incontinuu si noaptea nu am putut sa dorm deloc.
a doua zi am baut si iar am avut aceleasi siptome,doar ca de data aceasta am luat si un calciu si a fost mai bine.am dormit probabil din cauza oboselii acumulate,dar oricum nu am avut un somn odihnitor.
in a treia zi am fost foarte depresiva,plangeam din orice,pur si simplu,iar noaptea m-am trezit cu un nod in gat,care a disparut spre dimineata
a patra zi iar am luat casula si am luat si un calciu,m-am simtit bine,doar ca am avut insomnie si mi-a reaparut acea senzatie in gat.cred ca am baut cel putin 4 litri de apa.
cea de a cincea capsula am luat-o azi.senzatia pe care o om in gat s-a accentuat si nu mai dispare.simt ca mi s-a oprit un os si nu reusesc sa-l fa sa coboare.am senzatia ca gatul e mai umflat.azi am baut deasemenea foarte multa apa.in acelasi timp urinez destul de des,iar scaun am avut o data pe zi.
in afara de aceste simptome m-am mai ales cu o scadere a poftei de mancare.daca ar fi nu as mai manca deloc,dar sunt constienta ca stomacul meu e gol si trebuie.asadar mananc cate un mar cu biscuiti,ceai,iaurt si supe sau ciorbite.nu mai mananc seara.iar dulciuri chiar nu am mai pus in gura.doar in prima zi o napolitana si atat.nu simt nevoia de a manca.
daca am slabit?nu stiu.ma simt mai usoara,abdomenul mau e mai plat.nu m-am cantarit inca.
acum ma gandesc serios daca sa renunt sau sa continui.oricum gatul ma termina.si acele reactii adverse sunt destul de neplacute.in proportie de 80%as renunte,cealalta parte de 20 % nu as renunta pentru ca in sfarsit nu mai am acel apetit axagerat.voi ce credeti de aceste casule de slabit "miraculoase"?a mai incercat cineva?astept mesaje

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#2 2008-11-10 18:25:05

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

Re: atentie! capsula de slabit arpfarm

renunta imediat! nu exista pastile miraciloase si nici aparate care te slabesc peste noapte. de ce sa mai continui cand ti-ai dat organismul peste cap cu doar 5 capsule? crede-ma...si eu am avut si am probl cu greutatea si faceam prostii din astea...luam cate 9 pastile de spirulina pe zi...era groaznic...dar eram multumita k nu imi mai era foame. si daca iti e ce? mananci putin cat sa nu te saturi...legume multe...pui..fructe dar in cantitate moderata deoarece oricat s-ar spune ca slabesc contin apa si mult zahar..faci sport si cu timpul slabesti natural..stiu ca suna aiurea si asa spune toata lumea dar asta e cea mai buna solutie..crede-ma. am incercat si diete cu supa de varza si diete miraculoase de 3 zile in care slabesti un kilogram pe zi...am luat tincturi, pastile, tot ce se putea face. si de la pastile risti sa slabesti unde nu vrei tu...adica sa ti se lase sanii..te poti "capata " chiar cu o anorexie de mai mare frumusetea sau o alta boala in interiorul organismului..iti poti distruge ficatul si stomacul de tot..la faza cu somnul e normal...in general pastilele de slabit provoaca insomnii si depresii.. eu am dat doar un sfat din experienta. stiu ca orice ar zice lumea daca tu consideri k e bn sa continui si te simti mai bn asa mai slaba si cu abdomenul plat nu o sa ma asculti am considerat "de datoria mea" daca vrei sa iti impartasesc cate ceva din ce am patit si eu pe pielea mea. mult succes!

#3 2008-11-10 19:44:10

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

chiar asa comod e sa bagi porcariile alea in tine? si chiar asa de greu este sa pui mana sa faci miscare si sa consumi alimente de regim? neutral

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#4 2008-11-10 19:46:01

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

nici eu nu cred in chestii de genul asta, in asocierea lor cu anumite "vedete" care cik au slabit miraculos. sunt ferm convinsa ca oamenii aia au facut sport de le-au sarit ochii din cap pt a slabii..dieta scade doar masa musculara, cred eu

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#5 2008-11-10 20:16:38

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

daca vrei sa slabesti fa sport, mananca moderat, mananca cate putin si des, nik dupa ora 6 si mai moale cu dulciurile. iti strici sanatatea cu capsule din astea de slabit. renunta imediat.
o vecina de a mea a murit din cauza unor pastile de slabit. pretuieste`ti sanatatea.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-11-10 22:36:57

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

si eu le iau, am aproape o luna si nu am patit nimic de genul asta, doar ca mi-a scazut pofta de mancare. nu mi-a fost rau, nu am avut ameteli, setea a fost doar in primele doua zile, nu am avut si nu am insomnie, adica ma simt ca inainte, doar ca nu mai am pofte si nu mai imi este foame. poate organismul tau reactioneaza altfel.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#7 2008-11-10 22:46:26

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

da nu mai ziceti arpfarm in sus si in jos...
ca toate de genul asta, adica pastila/capsula chinezeasca, de la orice firma, inclusiv super slimul ala...sunt la fel..

si eu am avut simptome din astea la inceput, am fost super speriata..
eu am ales sa le continui si s-a obisnuit organismul cu ele.. toata ideea e sa mananci inainte sa o iei si sa nu bei deloc deloc cafea/cola/energizante.
de maine ma apuc iar de ele..

hjarta

#8 2008-11-10 22:50:50

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

setea apare la toata lumea care ia pastila aia..
sunt momentel in care simti ca daca nu bei apa in clipa aia, te dezhidratezi..
dar e un efect normal... asta e si ideea, sa bei apa multa..
insomnii.. multi au spus ca au.. eu nu am prea avut..
deci efectele sunt cele normale care apar la toata lumea.
nu spun ca merita, pentru ca nu stiu efectele pe termen lung.. numai tu stii daca poti sa te acomodezi cu ele sau nu..
eu am gasit solutia: deloc cafea si sa mananc neaparat ceva inainte de a o lua..
si ma simt perfect.. nu mai am nici un simptom, poate doar setea aia aiurea.. dar bei muuulta apa si trece.
asta-s eu, ca-s maniaca..
oricum, ideea mea generala e ca daca nu ai de dat jos foarte multe kilograme, nu merita sa risti..

hjarta

#9 2008-11-10 22:57:11

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

ah, tin sa spun ca eu de fel nu ebau cola/pepsi/cafea/energizante..adica nu am avut nici pic de cofeina in organism si poate asta poate influenta.
am observat ca daca nu mananc inainte sa o iau, ma ia foamea, daca mananc, nu-mi mai vine sa mananc toata ziua

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#10 2008-11-10 23:01:25

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

am mai scris pe undeva, si mie mi-a fost foarte rau de la capsula de slabit. in a 7-a zi dimineata m-am oprit pt ca m-am gandit ca daca iau si in dimineata aia risc sa mor asa de rau ma simteam. si am incercat si super slim, aceleasi simptome. organismul meu nu le suporta, clar.
si nici eu nu beau cafea de un an de zile iar produsele cu cofeina gen cola nu mi-au placut niciodata. deci nu pot pune efectele secundare pe seama interactiunii cu cofeina

Ultima oara a fost editat de gargarita (2008-11-10 23:03:34)

#11 2008-11-11 00:54:15

muty
Full member
Site

ella sa ne spui si noua cum te mai simti si ce te-ai hotarat sa faci

#12 2008-11-11 01:04:38

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Dar cand nu o sa mai luati pastilele alea nu o sa puneti la loc kilogramele? eu una asa cred. M-ai bine incercati printr-un regim in care sa nu muriti de foame.....pt k sigur o sa va dereglati organismul

Ce nu te doboara te face mai puternic

#13 2008-11-11 10:07:24

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

O Doamne! io m=as fi speriat din prima zi si n-as mai fi luat-o.

Eu nu inteleg cum ai putut sa continui in ritmul asta 5 zile. God .... nu te supara dar esti un pic cam inconstienta.
Cu ce pret vrei sa slabesti? chiar cu pretul sanatatii tale?

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#14 2008-11-11 10:56:31

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

fetelor, va rog eu nu mai luati toate cacaturile de pastile....nu exista pastile miraculoase. orice nutritionist bun nu ar da niciodata pastile de slabit.
chiar aseara am vazut pe tv5 ca a murit o tipa din cauza pastilelor de slabit iar alte 3 sunt in spital...nu va mai riscati viata....ce naiba, ca ma enervez acum, mai bine un regim sanatos si putin sport si gata. rezultatele se vor vedea...
nu mai faceti prostii de genul asta...si mai ales daca nu ma simtiti bine, cum puteti sa continuati?? nu v-ati gandit ca organismul trage un semnal de alarma???

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#15 2008-11-12 18:05:32

ellaP
Full member

m-am oprit la a cincea capsula.asa e cel mai bine.organismul meu nu suporta astfel de socuri.am inceput un regim alimentar cat mai sanatos.e prima data cand reusesc cu adevarat sa mananc la ore fixe si sa nu ma mai gandesc la dulciuri.
eu am 1,65m si aveam 63 kg.deci nu eram exagerat de grasuta,dar nu ma simteam eu bine asa.acum cred ca am cu vreo 3 kg mai putin,pentru ca reusesc sa ma inchei la pantaloni:).prea multa comoditate provoaca mult rau.sport nu prea ajung sa fac,desi stiu ce e cel mai important,pentru ca lucrul si scoala imi mananca cel mai mult timp.

Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste.

#16 2008-11-12 18:35:20

muty
Full member
Site

felicitarile mele! succes

#17 2008-11-13 15:18:04

ellaP
Full member

mersi!!!!

#18 2008-11-17 19:15:43

actcomp
Membru
Inregistrat: 2008-11-17

Din ce am inteles eu importatorul capsulei a cam uitat sa treaca pe prospectul capsulei date importante despre modul de folosire al capsulelor - cum ar fi pericolul de deshidratare a organismului - folosirea capsulei necesita consumarea a cel putin 4 l de apa/zi - pe prospectul producatorului chinez scrie asa ceva.
Din ce am citit pe forumuri pastila are efect pozitiv doar in cazul in care intradevar esti gras. Daca vrei doar sa slabesti 2-3 kg nu merge...e ineficienta si face rau.
O multime de siteuri forbesc despre capsula ...am gasit prospectul la capsula de slabit si are putine lipsuri fata de prospectul producatorului (gasit undeva pe alibaba)
Bafta la slabit cu capsula asta

Cand ai citit ultima data o carte? Librarie online

#19 2009-01-08 21:48:29

ellaP
Full member

revenire la arpfarm!
au trecut sarbatorile, s-au mai acumulat cateva kilograme la unele persoane si tot mai multe recurg la astfel de "minuni".atunci cand le spun care sunt urmarile din propria experienta replica lor este de genul"am ajuns sa mananc doar o singura felie de paine cu pateu,unt etc si ma bucur.dar ma doare stomacul si nu stiu de ce"treziti-va oameni buni!!!!!.ideea nu este sa faci foamete,ci sa reduci cantitatea de mancare si sa reusesti sa mananci ce trebuie.acea capsula iti taie doar apetitul,dar nu-ti protejeaza organele.oare de ce unii oameni isi fac atat de mult rau?una dintre unostinte e absolventa de medicina si  se indoapa cu prostiile astea si se plange si ea de dureri de stomac pentru ca si ea ca majoritatea mananca o felie de paine dimineata si spune ca doar pentru ca se enerveaza o doare stomacul si are cam 2 luni de cand inghite minunile acestea.ma intreb daca aceste capsule slabesc si capacitatea de a gandi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.