|
Nu esti logat.
Pastilelele si anticonceptionalele#1 2008-11-10 19:37:53
pastilelele si anticonceptionaleleastazi a inceput sa ma usture jos cand urinam si urinam foarte des..cam din ora in ora....am mers la farmacie si mi s-a spus ca e vorba de o raceala...mi-au dat drept medicatie o folie de biseptrim si cuminol...desi am intrebat la farmacie daca aceste pastile interactioneaza cu ac melleva 35 si mi s-a spus ca nu interactioneaza...sunt ca toma necredinciosul si de aceea as vrea sa aflu si parerea voastra...sa stau mult mai linistita:)...deci cuminol si biseptrim interactioneaza cu ac melleva 35:)?...multumesc:* Offline #2 2008-11-10 19:41:03
Re: pastilelele si anticonceptionalelebiseprim nu, cuminol da Offline #3 2008-11-10 22:59:21
Re: pastilelele si anticonceptionalelesi totusi biseptrimul e si el un antibiotic?..si daca da...atunci fiind antibiotic nu interactioneaza si el cu ac:-?.? Offline #4 2008-11-10 23:08:37
Re: pastilelele si anticonceptionalelee antibiotic...dar de el stim sigur ca nu scade protectia (cum stim si de metronidazol spre ex...nu toate antibioticele scad efectul pilulelor)...dar de cuminol nu se stie sigur asa ca e bine sa nu risti... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-11-10 23:17:27
Re: pastilelele si anticonceptionaleleaha...deci pot incepe tratamentul chiar din seara asta cu biseptrim...fara sa-mi fac griji in privinta sexului neprotejat sa-nteleg...deci de cuminol nu ma ating....dar,biseptrimul actioneaza(are efect) si singur adica fara sa iau cuminolul? Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-10 23:21:00
Re: pastilelele si anticonceptionalelesincer eu nu as lua medicamente recomandate doar de o farmacista...s ar putea sa te ajute biseptrimul...dar la fel de bine s ar putea sa l iei degeaba... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-11-10 23:28:00
Re: pastilelele si anticonceptionalelehmm...deci cel mai bine ar fi sa merg la urocultura?...ideea e ca nu am mai mers pana acum si nu prea stiu cum se procedeaza! daca imi puteti spune si mie cum si ce trebuie facut v-as fi recunoscatoare....oricum sper sa nu fie nimic grav,eu ma gandesc ca e vorba de o raceala,am cam umblat desculta prin casa pe gresie si de la asta cred ca mi se trage(zic eu), Offline #8 2008-11-11 11:44:44
Re: pastilelele si anticonceptionaleleda...decat sa faci un tratament si apoi sa te trezesti ca l ai facut degeaba...mai ales ca totusi vb de antibiotic nu de aspirina...mergi la medicul de familie...ii spui despre ce e vb si acesta iti va da trimitere si/sau te va indruma catre un laborator...si nu e vb de o raceala ci mai degraba de o infectie urinara... happy with him...inlove with him... Offline #9 2008-11-28 12:02:22
Re: pastilelele si anticonceptionaleleAm si eu o nelamurire. Am inceput de luna asta sa iau ac (karissa) si sincera sa fiu nu prea stiu "cu ce se mananca".Medicul ginecolog mi-a spus ca efectul ac scade doar atunci cand iei antibiotic, dar pe forum'uri am vazut tot felul de pastile care nu au nimic in comun cu antibioticele (de la cele de slabit pana la anti-depresive).Acum as vrea sa intreb daca scade efectul ac atunci cand iei pastile pt raceala gen: aspirina, paracetamol, nurofen sau suplimente nutritive: spirulina sau calmante (tot pe baza de plante): remotiv, extraveral. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|