homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E coli

#1 2008-11-10 21:10:53

florrryyy
New member
Inregistrat: 2008-11-06

E coli

Ce parere aveti despre e coli? Se poate transmite pe cale sexuala? Cum se manifesta la barbati?

#2 2008-11-10 21:24:00

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: E coli

din cate stiam eu infectia cu e coli e o infectie urinara

Ultima oara a fost editat de Danae (2008-11-10 22:21:01)

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-11-10 22:19:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

florrryyy ai warn pt posturi multiple...citeste regulile...ti am raspuns dincolo...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-11-11 13:31:06

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Escherichia Coli e o bacterie care sta in tractul digestiv. Fetele de obicei o aduc la pasarica (se sterg "pe dos"... dinspre anus spre vulva). Sau o aduc baietii pe putzulica din anus in vagin (de-aia sexul anal se face la sfarsit, si dup-aia nu mai pui cucu' in pasarica)...
Mai exista si fete care nu se spala "acolo" inainte... sau sunt imunodeprimate, sau gravide... sau alte treburi smile

Nu e o BTS (boala cu transmitere sexuala).

La barbati... ca si la femei (cistita, pielonefrita), dar barbatii nu prea fac infectii de tract urinar. In plus, ei ar avea ORHITA (un c*i care se umfla si doare).

#5 2008-11-28 21:42:14

ZARRAZA
New member
Inregistrat: 2008-11-28

buna
are vreo legatura escherichia coli cu chlamydia?

am avut dureru de rinichi. am mers la dr. s-a constata o infectie urinara.
am facut analiza sectrtiei vaginale al carui rez a fost escherichia coli
am facut papanicolau - suspect chlamydia
ce stiti despre atsa?
eu am citit ceva pe net si este inspaimantator.
acum un an am facut un  ecograf 4d vaginal si nu s-a observat nimk.
alte simptome nu am.....doar dureri mici uneori, in timpul actului sexual

asta nu stiu......
eu vreau s astiu
daca are vreo leatura cu chlamydia....

Ultima oara a fost editat de Al Pacino (2008-11-28 22:34:52)

Publicitate

loading...

#6 2008-11-28 22:37:01

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

am editat eu si aici...
nu, e coli nu are legatura cu chlamidia...chlamidia e boala cu transmitere sexuala...singura legatura ar fi legata de igiena deficitara...
nu mai citi toate alea pe net ca nu e intotdeauna asa, tu mergi si fa analiza pentru chlamidia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#7 2009-01-12 20:31:16

adybubu
New member
Inregistrat: 2007-04-09

Postez si aici mesajul pe care l-am postat la subiectul cu candida, poate am mai mult succes  tongue

Buna seara Doctoressa si tuturor!

Desi sunt proaspat medic rezident (dermatolog), simt nevoia sa-ti cer parerea despre o afectiune cu care chiar nu m-am intalnit in toata cariera mea de student si despre care, spre rusinea mea, nu stiu nimic, nu am gasit-o nici in cartea mea de ginecologie, si anume infectia vaginala cu Escherichia Coli.  Am scris aici ca sa nu mai deschis un subiect nou despre asta, avand in vedere ca asta e destul de citit.

Initial aveam o secretie alba, groasa, usor mirositoare si m-am suspectat de gardnerella, cu care m-am luptat acum vreo 2 ani si o cunosc destul de bine... sau cel putin asa am crezut. Dupa ce am facut tratament si nu mi-a trecut, m-am gandit totusi sa-mi fac si niste analize si mi-au iesit urmatoarele:

Epitelii: foarte frecvente
Coci: Gram pozitiv relativ frecventi
Grdnerella, Trichomonas, Candida: absent
Flora gr II, numerosi bacili Dorderlein forme scurte si medii. Numeroase epitelii superficiale si intermediare mari, etalate, grupate si izolate si rare plicaturate grad I

Iar la cultura surpriza la care nu m-am gandit nici macar o secunda a fost E. Coli
La antibiograma e sensibila la doar la amoxicilina+acid clavulanic si ampicilina+sulbactam. In rest rezistenta la fluorochinolone, cefalosporine, genta.... la tot. Asta a fost o alta surpriza: sa fie rezistenta la toate fluorochinolonele!?!?!?!?!?

Am avut o singura data in viata mea infectie urinara, am tratat-o cu ofloxacina si a trecut. Ma gandesc cu groaza ca iar va trebui sa iau antibiotice, dupa ce am luat tinidazol degeaba pt gardnerella, si dupa ce am terminat acum vreo 10 zile o cutie de klacid pt o sinuzita ce ma chinuie din cand in cand. Macar daca aveam inspiratia sa iau Amoksiklav pt sinuzita acopeream si E Coli cu el si poate scapam butter

O sa ma duc si la ginecolog sapt asta, dar pana atunci sunt foarte curioasa si te-as ruga sa-mi spui cate cava despre tipul asta de infectie: care este tratamentul cu rezultatele cele mai bune, se scapa usor de ea, daca e nevoie sa ia si prietenul meu tratament, e nevoie sa fierbi lenjeria... etc. Multumesc mult!

#8 2009-01-15 11:13:02

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

sunt si eu curioasa de acest raspuns , ce vroiam sa te intreb adybubu , e coli nu e un bacil ?
vad ca la tine au iesit coci
si eu am e coli in secretie
la cultura a iesit in schimb bacil negativ= e coli

#9 2009-01-15 11:24:28

tttttt
Hero member

da , pai asa mi-a iesit si mie
dar la adybubu am vazut ca are coci , si din cate stiu eu , daca ies coci , vorbim de altceva , streptococ b , sau ... nu mai stiu...catoi altii , ca nu sunt experta  smile eu vorbesc doar din experientele mele
deci cum sa iasa la secretie coci , si la cultura e coli ??

Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-15 11:25:02)

#10 2009-01-15 12:37:55

tttttt
Hero member

da , pai nu am criticat-o pe adybubu
tocmai cum ziceai ... in romania..orice

#11 2009-08-16 13:15:51

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Si eu am/am avut e-coli.
Si am avut acum ceva timp o secretie f abundenta indiferent de perioada lunii.
Am depistat la inceput in secretie si dupa 1 an mi-a aparut si in urina.
Am luat antibiotic (dupa antibiograma) si acum voi merge sa repet analizele.

Citeste despre urovaxom, este un fel de vaccin.

Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2009-08-16 13:16:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.