homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare-2

#20 2008-11-13 13:08:57

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: O intrebare

hai ma ..ca stiu si eu asta dar noah..hai zi serios heimdall ca si tu ai trage un pic sa crzei daca ar fi vb de tine..smile
mi-a zis si crystyna ca e okay si se paote calciul
aa eu ma ami gandeam ca nu cumva sa trebuiasca un control oftalmologic...adica nush citesc ..dar nu am dor ochii si nici nu-s obositi...se paote si invers faar sa ai semne ca te dor ochi sau sa ai pb cu ei? intreb...

alinda ..pai are ..in unele cazuri se stie clar ca sunt semn ...
bine mah voi mi-ati sarit lagat ..eu intrebam fiindca voiam sa acopar si chestia asta...finally

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-11-13 13:11:56)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#21 2008-11-13 13:10:23

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Alina Delia a scris:

hai ma ..ca stiu si eu asta dar noah..hai zi serios heimdall ca si tu ai trage un pic sa crzei daca ar fi vb de tine..smile
mi-a zis si crystyna ca e okay si se paote calciul
aa eu ma ami gandeam ca nu cumva sa trebuiasca un control oftalmologic...adica nush citesc ..dar nu am dor ochii si nici nu-s obositi...se paote si invers faar sa ai semne ca te dor ochi sau sa ai pb cu ei? intreb...

se poate, se poate. eu as investiga calciul, fierul, etc, as monitoriza un pic tensiunea, ochii... cauzele pot fi multiple. sarcina? eu zic ca exclus! smile

pai nu ti-am sarit de gat decat ca sa te calmam.   punish

Ultima oara a fost editat de alinda (2008-11-13 13:11:29)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#22 2008-11-13 13:12:39

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

big_smile mercic anyway..
asta cu ameteala fix acuma nu-mi lipsea...grrr
analizele ma manaca lol

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.