homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2008-11-11 11:14:38

timi_gabi
New member
Inregistrat: 2008-11-11

intrebare

Buna ziua, a-si dori sa ma informez daca exista vreun medicament cu care se elimina sarcina.
De vreo 3 zile imi vine o scurgere maronie si as dori sa va intreb asta inseamna ca sunt insarcinata.
Va multumesc.

#2 2008-11-11 11:16:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: intrebare

Iei anticonceptionale ? Ai avut contacte neprotejate ?
Poti face un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul cu risc sau o saptamana de intarziere a menstruatiei.

#3 2008-11-11 11:23:30

timi_gabi
New member

Nu nu i-au nici o contrceptie, si am avut si contact neprotejat, si daca testul iese, ca sunt insarcinata ce pot face?
terbuie sa fac avort?

#4 2008-11-11 11:23:45

Ankudi
Membru
De la: Bucuresti

Buna ziua, am fost anul trecut in decembrie la dumneavoastra si mi-ati prescris anticonceptionalele Logest. Am plecat in strainatate si nu stiu cum, dar le-am pierdut inainte sa le termin. Dupa aceea nu am mai luat niciun fel de anticonceptionale. Acum as vrea sa reiau. Credeti ca ar fi bine sa iau tot Logest? Intre timp am mai luat cateva kilograme in plus si din aceasta cauza nu mi-a mai venit menstruatia conform spuselor medicului endocrinolog. Pot lua anticonceptionalele chiar daca nu mi-a venit menstruatia???? Stiu ca acestea se iau in prima zi a mentsruatiei insa eu am nevoie sa incep sa le iau de pe acum. Va rog daca imi puteti raspunde. Va multumesc.

Mă culcasem lângă glasul tău.
Era tare bine acolo şi sânii tăi calzi îmi păstrau
tâmplele.
Nici nu-mi mai amintesc ce cântai.

#5 2008-11-11 11:33:53

heimdall
Diamond member

timi, fa testul deocamdata
ankudi, medicul endocrinolog nu ti-a prescris analize hormonale ? de cat timp nu ti-a venit menstruatia ? poate ar fi bine sa investighezi problema inainte de a incepe din nou AC

Publicitate

loading...

#6 2008-11-11 12:51:11

Ankudi
Membru

Well, nu am probleme cu hormonii mi-am facut toate analizele. Am doar un exces de testosteron, dar care a zis medicul nu este periculos si se va regla. Anul trecut in timpul asta eram mai slaba cu 10-15 de kg. Am avut aceasta problema cu menstruatia, dar cand am slabit mi-a venit fara probleme. Deci stiu de la ce anume provine problema si sunt pe cale de a o rezolva tillfreds . Dar pana slabesc ma intereseaza daca pot lua anticonceptionalele fara sa-mi vina. Sau daca se produce aparitia menstruatiei dupa 2-3 zile de cand incep sa le iau (am auzit un zvon de genul acesta). Multumesc

tâmplele.

#7 2008-11-11 16:10:22

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

timi_gabi a scris:

Nu nu i-au nici o contrceptie, si am avut si contact neprotejat, si daca testul iese, ca sunt insarcinata ce pot face?
terbuie sa fac avort?

da , in prima luna se poate cauza un avort cu ajutorul pastilelor ca sa nu ajungi la chiuretaj.dar pentru asta, astepti , faci teste de sarcina apoi daca ies pozitive , mergi la doctor si ii spui cam ce ai vrea- respectiv ca nu vrei sa fii chiuretata.
   Ankudi am avut si eu o colega careia nu i a venit ciclu vreo luna . a mers la medic, i a facut analize si nu mai stiu ce i a dat , dar in niciun caz anticonceptionale. dupa i a venit ciclu.(o sa iti zic exact ce a facut cand se trezeste)
nu cred ca e o idee buna sa le iei daca nu ti a venit ciclu.

Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-11-11 16:15:17)

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#8 2008-11-11 16:32:35

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pastile pentru avort ... ?
Parca ( inca ) nu se gaseau si la noi in tara ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#9 2008-11-11 16:33:16

heimdall
Diamond member

Doar la Tg Mures se face intrerupere de sarcina cu pastile, din cate stiu eu

#10 2008-11-11 16:34:08

Ankudi
Membru

Multumesc melania, cred ca o sa merg iar la doamna doctor Evelyn. Cred ca pastilele pe care le-a luat prietena ta se numesc Dufaston sau Orgametril.

tâmplele.

#11 2008-11-11 16:49:31

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

heimdall a scris:

Doar la Tg Mures se face intrerupere de sarcina cu pastile, din cate stiu eu

aha smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.