|
Nu esti logat.
Ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....#1 2008-11-11 14:50:18
ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....Buna, sunt noua pe acest site si daca mai fac unele greseli rog moderatorii sa ma corecteze... Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii ...... Offline #2 2008-11-11 14:53:37
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....Pentru ce iei diazepam ? Offline #3 2008-11-11 14:57:38
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....Pai.....deseori nu reusesc sa-mi revin din cate o stare urata de dupa o cearta si singurul care ma calmeaza e diazepamul..... Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii ...... Offline #4 2008-11-11 14:59:00
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....Oricum nu e bine sa iei de capul tau diazepam, nu e gluma, astea nu sunt bomboane... mai dau si dependenta Offline #5 2008-11-11 15:04:08
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....ms mult....chiar nu stiam cu ce l-as putea inlocui....asa sunt eu, am trecut prin cateva chestii urate si de atunci pot spune ca sunt la pamant cu psihicul si as vrea ceva care sa ma calmeze dar sa nu imi faca mult rau. stiu ca diazepamul nu se ia dupa ureche dar alta solutie nu am gasit.... Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii ...... Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-11 15:07:27
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....incearca astea, s-ar putea sa te ajute Offline #7 2008-11-11 15:07:46
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult..... ti a prescris medicul diazepam? sau ai gasit o farmacista marinomoasa? Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-11-11 15:10:13) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #8 2008-11-11 15:11:30
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....SadAngel nu lua diazepam aiurea..... vb lui heimdall nu sunt bomboane, incearca ceva natural.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #9 2008-11-11 15:17:58
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....nu mi-a prescris nimeni diazepam....am luat eu asa de capul meu, farmacista e o buna prietena de-a mea si m-a ajutat mereu fara sa imi ceara vreo reteta. stiu ca nu fac bine, nu iau mult, doar cate o pastila care sa ma linisteasca. Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii ...... Offline #10 2008-11-11 15:29:33
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....nu stiu. fiecare dupa cate poate indura. eu sincer nu mai tin minte ce motive am avut ieri de suparare,asa ca astazi mi e usor ptr. ca nu vin cu povara de ieri.si asa fac in fiecare zi.nu stau sa port ranchiuna , pica ptr. ca atunci da as rabufni la un momendat.eu dau uitarii tot. nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #11 2008-11-11 17:12:39
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....da, imi gasesc cate o activitate, dar nu ma tine mai mult de 15-20 min. stiu ca daca voi continua cu pastilele voi ajunge dependenta si toata viata mea va fi facuta praf....acum ca am inceput sa iau acc, nu mai iau diazepam, de aceea vroiam un produs natural care sa ma ajute sa ma linistesc cat de cat Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii ...... Offline #12 2008-11-11 17:16:42
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....SadAngel, eu te inteleg foarte bine, insa nu trebuie sa luam pastile ca sa scapam de amintiri... sunt amintirile noastre si fac parte din noi, si trebui cum-necum sa cadem la pace cu ele, pentru ca asa le aluungam si ele revin mereu. Offline #13 2008-11-11 20:24:16
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....ms pt vorbele de incurajare heimdall .....stii, chiar sunt cu moralul la pamant si cum in prieteni nu prea pot avea incredere(nici nu am asa multi), prefer sa vb cu o persoana care sa nu ma stie, dar care sa ma asculte in momente de astea. cand vreau sa ma descarc, nu gasesc pe nimeni in jurul meu care sa imi ofere un umar sa plang, sa-mi zic si eu oful.... Iubirea este cea mai frumoasa muzica din partitura vietii. Fara ea, ai fi un etern afon in corul imens al omenirii ...... Offline #14 2008-11-12 02:22:41
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....in ultimele 2 zile am auzit de distonocalm luat asa fara prescriptie si acum si de diazepam Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-11-12 02:24:41) #15 2008-11-12 10:40:28
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....ceau! am mai lasat un mesaj acum cateva zile si nu mi-a rasp nimeni sau nu stiu eu unde sa ma uit,in fine,poate de data am mai mult noroc,o nelamurire am : ce influenta au tigarile asupra organismului sua cum reactioneaza ele Offline #16 2008-11-12 10:41:33
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....mela, dupa 35 de ani combinatia AC + tigari e periculoasa, pentru ca risti sa faci tromboza Offline #17 2008-11-12 14:17:18
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....k ms mult pt raspuns ,eu am 23,de fapt maine ii implinesc! Offline #18 2008-11-12 15:01:41
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....atunci mai ai timp sa te gandesti daca te lasi de fumat si la multi ani pentru maine ! Offline #19 2008-11-12 16:22:43
Re: ma poate lamuri si pe mine cineva? va rog mult.....ca sa nu mai deschid alt topic intreb aici .prietena mea ia antibebe de vreo 6-7 luni nu stiu exact...si a luat antibiotic ,dupa ce l-a terminat a mai luat 4 pastile din folie si a intrat in pauza ca tb sa ii vina. a facut dragoste cu logodnicul ei dar a folosit spermicide si el a terminat in ea... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|