homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bride to be...(sfaturi, experiente traite etc)-2

#20 2008-11-13 16:26:04

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Re: bride to be...(sfaturi, experiente traite etc)

eu nu vreau nunta sad dar nu voi avea de ales...
vreau ceva fff simplu. de fapt fara petrecerea in sine. asta ma ingrozeste. vreau la starea civila, biserica si apoi la aeroport. doar noi doi intr-un loc exotic departe de tot.
nu vreau petrecere cu n'spe mii de invitati cu toate traditiile noastre idioate (gaini, prosoape, gatit-dezgatit), ma dezgusta pur si simplu acklad

imi place sa ma duc la nunti, sa ma distrez dar nu vreau sa merg la nunta mea. stiu ca o sa va uitati ciudat.. oare intelege cineva ?

#21 2008-11-13 16:30:37

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Uneori si eu gandesc asa despre propria mea nunta, ca sigur va fi cineva care se va face de ras..si chestii,d ar la urma urmei la toate nuntile e cineva care se imbata grav si face pe clown-ul..asa ca de ce sa ratez cea mai frumoasa zi alaturi de toti cei care ma iubec pe mine si el..doar pt unul-doi??
Cununia religioasa mi-ar placea sa o fac pe plaja... iar masa festiva intr-un local, ceva

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#22 2008-11-13 16:31:29

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

adina84 a scris:

vreau ceva fff simplu. de fapt fara petrecerea in sine. asta ma ingrozeste. vreau la starea civila, biserica si apoi la aeroport. doar noi doi intr-un loc exotic departe de tot.
nu vreau petrecere cu n'spe mii de invitati cu toate traditiile noastre idioate (gaini, prosoape, gatit-dezgatit), ma dezgusta pur si simplu acklad

imi place sa ma duc la nunti, sa ma distrez dar nu vreau sa merg la nunta mea. stiu ca o sa va uitati ciudat.. oare intelege cineva ?

adina84, obiceiurile alea sunt la tzara... nici eu n-am vrut nunta si m-am lasat induplecata pana la urma de al meu. a fost o nunta mica, numai cu prieteni si parinti, fara rudele de grad 17... fara obiceiuri penibile, fara populara, fara... nunta o faci cum vrei TU, nu cum vor altii. pe de alta parte, trebuie sa-i intelegi si pe parinti ca vor sa va vada pe voi, copiii lor, miri...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#23 2008-11-13 16:35:31

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

alinda a scris:

adina84 a scris:

adina84, obiceiurile alea sunt la tzara... nici eu n-am vrut nunta si m-am lasat induplecata pana la urma de al meu. a fost o nunta mica, numai cu prieteni si parinti, fara rudele de grad 17... fara obiceiuri penibile, fara populara, fara... nunta o faci cum vrei TU, nu cum vor altii. pe de alta parte, trebuie sa-i intelegi si pe parinti ca vor sa va vada pe voi, copiii lor, miri...

nu stiu din ce zona esti tu, dar la noi in Moldova, si la oras se pastreaza stupizeniile alea de obiceiuri. mi-am amintit unul: hora in fata blocului, ruptul colacului de catre mireasa... bleaaah
as vrea sa o pot face EU. dar stiu cum sunt socrii, parintii si chiar si El...
as vrea sa fie o simpla petrecere fara momentele "esentiale" ale nuntii. si sa nu mai zic de rokie.... smile

Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-11-13 16:36:43)

#24 2008-11-13 16:39:29

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Se lasa cu oboseala, chiuieli, transpiratie,  dilimani, urale , dans de cimpanzeu...adina, chiar vrei sa pierzi asa ceva?

Publicitate

loading...

#25 2008-11-13 16:39:42

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

adina84 a scris:

alinda a scris:

adina84 a scris:

nu stiu din ce zona esti tu, dar la noi in Moldova, si la oras se pastreaza stupizeniile alea de obiceiuri. mi-am amintit unul: hora in fata blocului, ruptul colacului de catre mireasa... bleaaah
as vrea sa o pot face EU. dar stiu cum sunt socrii, parintii si chiar si El...
as vrea sa fie o simpla petrecere fara momentele "esentiale" ale nuntii. si sa nu mai zic de rokie.... smile

aoleu! la noi numai la tara se mai respecta chestiile asta... noi ne-am dat intalnire cu invitatii in fata bisericii (fara alai si de-alea!), apoi am mers toti la restaurant. dar nah, noi am fost putin mai nonconformsti. se mai poarta inca mersula cu alai, claxoane neutral
asa cum zici tu nici mie nu mi-ar placea... dar e o singura zi, pana la urma...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#26 2008-11-13 16:43:59

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

si la noi in zona se pastreaza unele obiceiuri care mie nu imi plac, nu le vad rostul; si daca zici din start ca eu nu vreau asta si ailalta, trebuie sa ti se respecte dorinta ca doar e nunta ta ... la mine asa s-a intamplat smile btw, referitor la muzica populara, noi am avut, ca sa impacam pe toata lumea, am avut si muzica maghiara si tiganeasca big_smile ... si spre surprinderea noastra, a inceput sa ne placa sa dansam populara rotfl

Ultima oara a fost editat de milana (2008-11-13 16:45:13)

#27 2008-11-13 16:47:58

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

eu vreau sa respect toate traditiile la nunta mea. de mik ma uitam la alte nunti si imi doream asa cv. eu cred k o sa am o nunta cat se poate de traditionala

#28 2008-11-13 17:02:14

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

lucrurile astea sunt subiective si fiecare isi face nunta dupa preferinte smile
imi amintesc ca in ultimele 2 saptamani a fost alergatura cea mai mare neutral ... m-am incapatanat si am vrut sa fac eu buchetelele de flori pt. domnisoarele de onoare si nu mi-au iesit cum am vrut, noroc cu fratelo care m-a ajutat si pana am venit eu de la coafor aveam si buchetele pt. fete big_smile ... plus ca nu am mai avut timp vinerea de manichiura si mi-am facut-o eu ... dimineata la 1 sambata imi faceam unghiile rotfl ... la coafor cand am ajuns, a inceput sa ploua, in ziua nuntii, dar s-a oprit in vreo 1 ora si s-a facut timp frumos smile ... coafeza a zis ca nu a mai vazut asa mireasa calma, dar ea nu stia prin ce crize de stres trecusem in ultimele zile si eram obosita sa ma mai stresez si in ziua nuntii   rotfl ...

#29 2008-11-13 17:03:52

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

iony a scris:

eu vreau sa respect toate traditiile la nunta mea. de mik ma uitam la alte nunti si imi doream asa cv. eu cred k o sa am o nunta cat se poate de traditionala

si eu vreau sa respect traditiile numai aia cu dansul gainii nu...never rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#30 2008-11-13 21:00:10

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

eu urasc venitul cu lautarii dupa mireasa...pfooaaiii mi se urca tensiunea
in locul lor as vrea viori  al9leacer

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-11-13 21:01:12)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#31 2008-11-13 21:06:10

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

daca aveti nevoie de traditii oltenesti sa ziceti ca stiu vreo cateva...ma rog, nu stiu cat de oltenesti sunt va pot zice ce stiu eu big_smile

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#32 2008-11-13 21:12:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

ha... nici eu nu vreau nunta traditionala
o sa facem cununia civila si chef dupa, imbracati in mire si mireasa, cu invitati multi-ca sa adunam si noi un ban mai mult-
si o sa fie fara lautari, doar cu dj, dar c toate tipurile de muzica, mai putin manele
vreau sa aduc niste cunostine de la teatru sa faca o sceneta
la o saptamana dupa aceea vom face cununia religioasa, pe malul marii, doar noi, nasii, parintii si prietenii cei mai apropiati...
asa vrem noi sa fie big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#33 2008-11-13 23:51:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

fetelor, fara suparare, dar topicul asta este exact ca si cel deschis de katami
asa ca va rog sa va mutati aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1993 … la--D.html

am sa inchid acest topic

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.