|
Nu esti logat.
Prea mult?#1 2008-11-12 21:20:10
Prea mult?Am fost azi la endocrinologie. Pentru dureri de cap, ameteli, pierdere de echilibru, frisoane, transpiratii palme, slabiciune membre, hipocalcemie ( desi iau calciu in continuu de ani de zile) si mai nou crize de hipoglicemie ( 60 in criza). Si doctorita mi-a spus ca starile pot fi de la anticonceptionale. Acum am de facut investigatii pentru afectarea hipofizei, tiroidei, insulinom plus un maker tumoral pentru san . E adevarat ca sunt si fumatoare si am si antecedente de cancer in familie (mama la san, tata la plamani ). Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-12 21:20:48) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #2 2008-11-12 21:25:44
Re: Prea mult?pai dac ies cum trebuie nu vad nici un motiv pt care sa le lasi...sincer nu cred ca anticonceptioanlele scad glicemia si transpiratiile Offline #3 2008-11-12 21:30:34
Re: Prea mult?dureri de cap mai poti zice ca sunt de la ac. dar transpiratie in palme...sa nu fie o lipsa de ceva. fa niste analize mai detaliate si du`te si la alt medic de planning sa vezi ce zice. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2008-11-12 21:37:44
Re: Prea mult?transpiratii in palme sunt de la hipoglicemie I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #5 2008-11-13 09:55:47
Re: Prea mult?Lucia cati ani ai? Daca ai peste 35, ori lasi tigarile ori lasi anticonceptionalele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-13 10:22:29
Re: Prea mult?analize am tot facut....de nu stiu cate ori! ies bine in afara de glicemie, calcemie... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #7 2008-11-13 10:42:29
Re: Prea mult?lucia i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-11-13 11:30:14
Re: Prea mult?multumesc, crys_ty_na I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #9 2008-11-13 13:05:20
Re: Prea mult?in locul tau, lucia as urma sfatului endocrinologului. Offline #10 2008-11-13 19:59:26
Re: Prea mult?
10 ani de anticonceptionale nu sunt prea multi absolut deloc...fireste insa ca e simplu, daca nu gasim nici o explicatie sa dam vina pe contraceptive... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-11-13 20:21:09
Re: Prea mult?multumesc, doc! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #12 2008-11-13 20:22:48
Re: Prea mult?lucia tu ai prezentat brusc ameteli si pierderi de echilibru..? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #13 2008-11-13 20:27:22
Re: Prea mult?nu brusc. se intampla de vreun an. sunt perioade in care crizele sunt mai dese ( 3-4 pe zi sau zile la rand in continuu) si perioade in care sunt mai rare ( una sau nici una pe zi ). si am fost la o sumedenie de doctori, crede-ma ca am ajuns inclusiv la psihiatrie!!!!! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #14 2008-11-13 20:31:39
Re: Prea mult?adica si eu ma confrunt de cateva zile cu dureri de cap ameteli intruna si voiam sa stiu daca te-a luat asa brusc...? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #15 2008-11-13 20:49:33
Re: Prea mult?cred ca ne doare capul din cauza ca e frumos si destept!! ( eu daca nu fac haz de necaz, fac depresie!) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #16 2008-11-13 20:55:04
Re: Prea mult?da ce sa spun lucia Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|