homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prea mult?

#1 2008-11-12 21:20:10

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Prea mult?

Am fost azi la endocrinologie. Pentru dureri de cap, ameteli, pierdere de echilibru, frisoane, transpiratii palme, slabiciune membre, hipocalcemie ( desi iau calciu in continuu de ani de zile) si mai nou crize de hipoglicemie ( 60 in criza). Si doctorita mi-a spus ca starile pot fi de la anticonceptionale. Acum am de facut investigatii pentru afectarea hipofizei, tiroidei, insulinom plus un maker tumoral pentru san sad . E adevarat ca sunt si fumatoare si am si antecedente de cancer in familie (mama la san, tata la plamani ).
Doctorita mi-a spus ca 10 ani de anticonceptionale sunt prea mult. In perioada asta am facut pauza acum doi ani, timp de 3 luni si acum o jumatate de an 1 luna.
Intrebarea mea este: e prea mult? Ar trebui sa nu mai iau anticonceptionale? Asta daca analizele imi vor iesi bine....

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-11-12 21:20:48)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2 2008-11-12 21:25:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Prea mult?

pai dac ies cum trebuie nu vad nici un motiv pt care sa le lasi...sincer nu cred ca anticonceptioanlele scad glicemia si transpiratiile

#3 2008-11-12 21:30:34

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

dureri de cap mai poti zice ca sunt de la ac. dar transpiratie in palme...sa nu fie o lipsa de ceva. fa niste analize mai detaliate si du`te si la alt medic de planning sa vezi ce zice.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2008-11-12 21:37:44

lucia05
Insomniac member

transpiratii in palme sunt de la hipoglicemie

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#5 2008-11-13 09:55:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Lucia cati ani ai? Daca ai peste 35, ori lasi tigarile ori lasi anticonceptionalele.

Fericita mamica de Aida Maria!

Publicitate

loading...

#6 2008-11-13 10:22:29

lucia05
Insomniac member

analize am tot facut....de nu stiu cate ori! ies bine in afara de glicemie, calcemie...
nu am inca 35 de ani dar sunt aproape
ideea este : este prea mult 10 ani de anticonceptionale? parerea doctoritei endocrinolog asta este....
plus ca pana acum am auzit de la doctori opinii diferite : unii spun ca nu sunt recomandate perioadele de pauza ( acestia fiind chiar doctorii de planning, alti spun ca trebuie facuta pauza anual....
oricum, este mult 10 ani de luat anticonceptionale? eu am luat mereu Microgynon

#7 2008-11-13 10:42:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

lucia i am lasat doctoressei linkul...

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-11-13 11:30:14

lucia05
Insomniac member

multumesc, crys_ty_na  puss

#9 2008-11-13 13:05:20

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

in locul tau, lucia as urma sfatului endocrinologului.

#10 2008-11-13 19:59:26

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

lucia05 a scris:

Am fost azi la endocrinologie. Pentru dureri de cap, ameteli, pierdere de echilibru, frisoane, transpiratii palme, slabiciune membre, hipocalcemie ( desi iau calciu in continuu de ani de zile) si mai nou crize de hipoglicemie ( 60 in criza). Si doctorita mi-a spus ca starile pot fi de la anticonceptionale. Acum am de facut investigatii pentru afectarea hipofizei, tiroidei, insulinom plus un maker tumoral pentru san sad . E adevarat ca sunt si fumatoare si am si antecedente de cancer in familie (mama la san, tata la plamani ).
Doctorita mi-a spus ca 10 ani de anticonceptionale sunt prea mult. In perioada asta am facut pauza acum doi ani, timp de 3 luni si acum o jumatate de an 1 luna.
Intrebarea mea este: e prea mult? Ar trebui sa nu mai iau anticonceptionale? Asta daca analizele imi vor iesi bine....

10 ani de anticonceptionale nu sunt prea multi absolut deloc...fireste insa ca e simplu, daca nu gasim nici o explicatie sa dam vina pe contraceptive...
sigur e ca anticonceptionalele nu scad ci pot creste glicemia, si ca eu as investiga tiroida

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2008-11-13 20:21:09

lucia05
Insomniac member

multumesc, doc!
azi mi-am facut ecografia mamara : sanul drept unde acum un an aveam un chist micut e curat, sanul stang are tesut fibroglandular si un chist de 4 mm. in afara de o microlitiaza la rinichi, totul e ok! adica pe pancreas nici urma de tumoare, chist sau altceva....organele normale si ca dimensiuni si ca structura. ovarele si uterul nu s-au putut vedea din cauza de meteorism ( frecvent la mine ) sa vedem ce iese si la radiografia de sa turceasca.... si la analizele de sange.
la testele anterioare de tiroida totul a fost in limite si doctorita mi-a explicat ca tiroida are doua manifestari : hipo sau hipertiroidismul. eu din cate am mai citit am inteles ca nu neaparat mereu este hipo sau hiper ( adica e posibil ca in anumite momente testele sa iasa bine desi glanda nu fucntioneaza normal)

doc, te rog frumos, spune-mi, de fapt, sunt necesare sau nu pauzele de anticonceptionale si daca da la ce intervale?

#12 2008-11-13 20:22:48

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

lucia tu ai prezentat brusc ameteli si pierderi de echilibru..? hmm

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#13 2008-11-13 20:27:22

lucia05
Insomniac member

nu brusc. se intampla de vreun an. sunt perioade in care crizele sunt mai dese ( 3-4 pe zi sau zile la rand in continuu) si perioade in care sunt mai rare ( una sau nici una pe zi ). si am fost la o sumedenie de doctori, crede-ma ca am ajuns inclusiv la psihiatrie!!!!!

#14 2008-11-13 20:31:39

Alina Delia
Addicted member

adica si eu ma confrunt de cateva zile cu dureri de cap ameteli intruna si voiam sa stiu daca te-a luat asa brusc...?
pana sapt viit cand merg sa investighez mai chestionez si eu pers pe aici...

#15 2008-11-13 20:49:33

lucia05
Insomniac member

offtopic  cred ca ne doare capul din cauza ca e frumos si destept!!  lol ( eu daca nu fac haz de necaz, fac depresie!)

#16 2008-11-13 20:55:04

Alina Delia
Addicted member

da ce sa spun lucia lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.