homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

#1 2008-11-12 21:57:58

odetzik
Full member
Inregistrat: 2008-10-26

Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

Am aceiasi problema in fiecare an.. NU STIU CE CADOU SA II IAU!!! Helpppp... Pls... daca poate cineva sa vina cu ceva sugestii k nu mai stiu.. Ink de acum 2 luni ma tot gandesc... De ziua lui i-a luat un MP3 ( am scapat repede atunci k stiam k vroia unul). Craciunul trecut i-am fct un tricou personalizat..  HELPPPP....!!!

#2 2008-11-12 21:59:07

persifona
Vizitator

Re: Ce sa ii iau prietenului de Craciun?

Un aparat electric de barbierit?

#3 2008-11-12 22:06:01

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

depinde ce hobby-uri are .. da-ne detalii

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#4 2008-11-12 22:15:09

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Daca as mai fi impreuna cu he who shall not be named stiu sigur ca i-as lua o carte. Sau un fular. Sau un toc pentru ochelari.
Oricum asta tine de persoana careia i se cumpara cadoul, evident. Si, de ce nu, si de persoana care cumpara. Depinde de moment, de ce consideri a fi banal ( sau nu ) sau (ne)original etc etc.
Mai nou sunt chestiile astea cu zodiacul ... cum ca fiecarei zodii i se potriveste un anumit cadou. Da un search pe google si vezi. Cel putin asa, orientativ, la modul ca poate iti vin niste idei.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2008-11-12 22:20:33

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

kdeea a scris:

he who shall not be named .

rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-11-12 22:33:25

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Wildhoney a scris:

kdeea a scris:

he who shall not be named .

rotfl

Well, yeah big_smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#7 2008-11-12 23:22:40

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu lu iubi de craciun ii iau sigur un parfum pe care il vrea. in caz ca il ia el inainte ( desi nu cred) ii iau un telefon mobil pt ca are un tel fain pt abonament da telu in care tine cartela de cosmote e vai de capu lui. big_smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#8 2008-11-12 23:30:22

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

pai plimba l si u prin magazine,ceva ceva tot o sa i sara in ochi big_smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#9 2008-11-12 23:30:51

Little_princess
Full member
De la: Bucharest...
Inregistrat: 2008-11-03

ce bine k ai deschis topicul asta..o sa am si eu d unde sa ma inspir,k si eu am aceeasi problema...bine k mai intai e sf Nicolae si alt cadou lol
eu ma gandeam la un catelush dar e c-am dificil sa gasesc pana atunci..k tre sa-l iau mai inainte sa am o siguranta k am cadou ..off

big_smile Come to the dark side...we have cookies..lol

#10 2008-11-13 00:26:28

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

animalutza a scris:

eu lu iubi de craciun ii iau sigur un parfum pe care il vrea. in caz ca il ia el inainte ( desi nu cred) ii iau un telefon mobil pt ca are un tel fain pt abonament da telu in care tine cartela de cosmote e vai de capu lui. big_smile

telefon? yikes  asa cadouri scumpe vreti sa faceti? eu nu stiu ce o sa-i iau dar ceva muult mai ieftin oricum. ma inspir si eu de la topicul asta smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#11 2008-11-13 00:34:34

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

un pumn in ochi ???....nu costa nimik ...si e de mare folos

..be the best ...fuck the rest smile))

#12 2008-11-13 00:42:02

skumpi
Vizitator

Little_princess a scris:

ce bine k ai deschis topicul asta..o sa am si eu d unde sa ma inspir,k si eu am aceeasi problema...bine k mai intai e sf Nicolae si alt cadou lol
eu ma gandeam la un catelush dar e c-am dificil sa gasesc pana atunci..k tre sa-l iau mai inainte sa am o siguranta k am cadou ..off

big_smile super un catelush
eu de Paste am primit un iepurash d la iubi meu....cel mai frumos cadou EVERRRRRRRRRRRRRR ....un sufletel hjarta

#13 2008-11-13 00:42:28

skumpi
Vizitator

valy_creata2000 a scris:

un pumn in ochi ???....nu costa nimik ...si e de mare folos

rotfl

#14 2008-11-13 01:19:20

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

eu tot o dau cu cadoul ideal.. ce am primit eu de la el cand "am facut" 3 ani.. bine, pacat ca mi l-a dat acum cand nu il folosesc deloc, pt ca imi face rau sa vad poze cu el, iar alte poze nu`mi vine sa pun pe rama aia..
o rama foto digitala..
e superrrrr.. si originala ideea, si poti pune pozele voastre, si e o rama unde pozele se deruleaza, nu e aceeasi poza.. si.. nush, din multe puncte de vedere e super..
sau alte idei.. cu animalutza ma uitam acum cateva zile.. o cana termosensibila.. cand e rece e neagra si cand pui ceva cald in ea, apare poza voastra pe ea (sau ce poza vrei sa-i pui)
sau ce i-am facut eu lui de "3 ani".. un album natural din frunze si copaci si chestii.. pe o parte lipesti poze cu voi, pe alta parte ii scri quotes..da nu iti sugerez, ca tampesti de cap pana il faci lol
sau nah, daca era altfel relatia, i-as fi luat boxe de masina pt ca asta stiu ca isi dorea.. da nah, de aia.. depinde si de ce isi doreste el..
sau banalele.. camasa, o geaca, un telefon, un parfum...
sunt multe idei smile

da totusi, ce va apuca cu Craciunul de acum? hmm ca mai e mai mult de o luna...

hjarta

#15 2008-11-13 02:45:07

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu cred ca o sa-i iau un telefon mobil ca asta mi-a zis ca ar vrea...scap repede

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#16 2008-11-13 08:47:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu ii iau ceva de imbracat, o jacheta de polar, ca are nevoie si singur n-are timp si chef sa-si cumpere
de obicei chestii din astea mai prozaice ne-am luat de Craciun

#17 2008-11-13 09:13:18

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

era super ideea cu rama foto dar cand am vazut preturile am si uitat de ea

#18 2008-11-13 09:42:24

kadome
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-07-24

am vazut o super chestie pe net..idee de cadou o cana pt"uituci" adica rpimesti o cana ceramica si 2 bucati creta cu care poti scrie pe cana ce nu trebuie sa uiti,apoi stergi si o iei de la capat lol pt mine ar fi ideala la birou lol

Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende.
Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen.

Lev Tolstoi

#19 2008-11-13 09:57:29

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Little_princess a scris:

si eu tot citii pe aici, ca daca tot venii vorba, poate gasesc si eu cadoas pentru iubitu aici rodnar

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.