|
Nu esti logat.
Neliniste-3#39 2008-11-15 10:42:20
Re: nelinistenu prea pot sa-mi dau seama...io am vene foarte pronuntate si ingrosate pe ambele labe ale piciorului..care ies in evidenta...si in acelasi loc pe ambele labe .... avetii idee ce poate fi? Offline #40 2008-11-15 12:29:08
Re: nelinisteexact asa am si eu elena...de cand ma stiu...asa e conformatia ta...nu ai dc sa te ingrijorezi... happy with him...inlove with him... Offline #41 2008-11-15 17:51:42
Re: nelinistebuna,iau si eu anticonceptionale yasmin pentru prima oara,de fapt e prima oara cand iau anticonceptionale dar nu am inteles un singur lucru si anume daca in primele 7 zile am avut contact sexual pot ramane insarcinata.am luat prima pastila chiar din prima zi de menstruatie,a doua zi am luato corect la aceeasi ora insa in a treia zi am avut contact sexual neprotejat si el a ejacuat in mine,bine continuand sa iau corect pastila numai ca imi e frica sa nu isi faca efectul fiind pentru prima oara cand iau anticonceptionale,mi-e frica ca m-am cam grabit si ca trebuia sa astept 7 zile,voi ce ziceti e posibil sa fi ramas insarcinata...astept sfaturile voatre si va multumesc Offline #42 2008-11-15 18:52:38
Re: nelinisteLaviniutza stai calma ca esti cat se poate de in siguranta..esti sub protectie..avand in vedere ca ai luat din 1 zi de sangerare. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|