homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 42-100

#1882 2008-11-16 18:23:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: ce gandesti acum - offtopic 42

nu, la ultima pagina, ultimul post, al meu tongue

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1883 2008-11-16 18:39:30

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pfuai,iuby asta al meu nebun nu mai pleaca la lucru,trag de el de 1 ora lol m-a agresat sexual toata ziua si l-a chinuit si pe pisic saracul intr-o veselie hmm cred ca a inebunit  :f?rbryllad:

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1884 2008-11-16 18:42:09

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

ce as dormiiiii  sover

hjarta

#1885 2008-11-16 18:43:00

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Loveable a scris:

little_rabbit a scris:

pai love ea zicea ca se intalnesc vineri seara
si citisem ca i-a placut asa de mult incat sambata, dupa jumate de zi de facultate s-a intalnit cu el si a stat pana la 12 noaptea.acum ..sper sa zica de strainezu ala..si nu de exu smile
eu ma apuc de leg magic smile) maine iar la stomatolog si nu pot ajunge la sala grater si vineri imi vine

da da da..
nu avea cum sa zica de ex...sambata.. aia sigur
deci  applause

love stie! big_smile...nu ma refeream la ex...care este clar ex...si nu cred ca ma voi mai referi vreodata la el ca "actual" signof10
am iesit cu strainezul vineri...a fost foarte frumos...m-a asteptat la restaurant...cu un buchet maaare de trandafiri rosii...cu cadoul (un set "femme" de la hugo boss hjarta ) despre care se plangea de 2 saptamani ca il tot cara din masina in casa si iar din casa in masina...in speranta ca intr-o zi mi-l va da tongue...am fost chiar placut surprinsa cand am ajuns acolo...tipele de acolo puneau lumanarele pe masa...era o atmosfera foarte misto big_smile...am papat taietei...am stat de vorba o gramada...despre o groaza de chestii...mi-a spus tot ce a simtit de cand m-a vazut prima data...ca s-a indragostit de mine inca de atunci...ca vrea ceva serios cu mine...nu doar o distractie de moment...si multe altele...eu i-am spus ca nu stiu daca ar fi bine sa amestecam planurile...ca nu cred ca va iesi ceva bun din chestia asta...am tot incercat sa-l conving ca ar fi mai bine sa lasam lucrurile asa...insa in cele din urma m-a cam convins el pe mine tongue...in fond si la urma urmei ce ii intereseaza pe astia de la birou ce fac eu in timpul meu liber si cu cine?...e viata mea...fac ce vreau...si m-am cam decis sa ii dau o sansa...dar oricum i-am zis ca va trebui sa imi acorde timp si sa aiba multa randare...pentru ca nu pot sa am incredere in el atat de usor...ca in timp imi voi da seama daca merita sau nu...ai a fost de acord...a zis ca o sa imi acorde tot timpul de care voi avea nevoie...apoi m-a dus acasa...am mai stat in masina...am ascultat u2..e trupa lui preferata...mi-a pus niste melodii foarte frumoase...si mi le canta asa incet la ureche...a fost chair dragutz,romantic big_smile
i-am zis ca a doua zi,adica ieri wink trebuie sa ma duc la scoala de dimineata si a insistat sa ma duca el...asa ca a venit sa ma ia ieri dimineata,m-0a dus la scoala...el s-a dus pe la birou sa rezolve niste chestii...am stat la scoala de la 10 la 15.30...desi programul normal era pana la 14,dar o vaca de profa ne-a tinut mai mult...am avut niste nervi!!! :f?rbannad: nu mai calc pe la cursul ei!...intre timp el mi-a dat o gramada de mesaje...ca ii e dor de mine...sa merg cu el sa papam de pranz...si a stat saracul 1 ora jumate in parcarea de la facultate ca sa ma astepte pe mine sa termin cursul smile...asta chiar m-a impresionat big_smile...in fine m-a calmat cu un pupic cand a vazut ce nervoasa eram si apoi am fost sa papam la un restaurant italienesc...unde am stat vreo 5 ore big_smile...nici nu ne-am dat seama cand a trecut timpul tongue...am vorbit iar o gramada de chestii...el deja isi face planuri cu noi doi...eu sunt mai sceptica si il las sa se entuziasmeze doar el...in fine...seara urma sa mergem la ziua unui prieten de-al lui dar dupa ce am plecat de la restaurant m-au luat niste dureri ingrozitoare de stomac de imi venea sa plang...voia sa ma duca la spital dar nu am vrut si pana la urma m-a convins sa mergem la farmacie sa imi ia ceva...mi-a intins scaunul la masina sa stau comod si s0a dus doar el....nu stiu cum s-a inteles cu aia acolo...ca tot repeta in masina "gastrita,gastrita"...ca asa ii spusesem eu sa ii ceara ceva pt gastrita...are un accent super funny...cu toata durerea mea...m-a bufnit rasul cand l-am auzit rotfl...in fine,a venit dupa vreo 10 minute cu o plasuta plina cu medicamente tongue...cam pt 2 luni asa rotfl...apoi am mers la el...dupa muuuulteee insistente...eu voiam sa ma duca acasa...dar nu a vrut sa ma lase singura in halul ala...asa ca am mers la el...am stat in pat...a avut grija de mine...mi-a facut ceiuc...m-a tinut in brate...ne-am uitat la un film...si mai tarziu m-a dus acasa...a fost o zi chiar frumoasa..mai putin partea cu scoala tongue
astazi nu ne-am vazut pt ca au venit ai mei la mine sa papam in familie...acum probabil asteapta sa-i dau un semn sa ne vedem...dar nu am niciun chef sa mai ies...ma simt asa obosita...si am senzatia ca ne miscam cam repede...nu vreau sa   ajung sa regret...i'm confused hmm
doamne,cat am scris!!! yikes ...asta sigur e cel mai lung post al meu...deci nu sunteti obligate sa-l cititi...probabil va va plictisi pana la sfarsit tongue...dar simteam nevoia sa ma descarc big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#1886 2008-11-16 18:46:02

Loveable
Diamond member

ai viata mea cat ai scris  :f?rv?nad:
stai ca amu citesc lol

hjarta

Publicitate

loading...

#1887 2008-11-16 18:49:43

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

am si pisic nebun,nu numai sot lol mi-a prins toate cataloagele de la yves si le-a rupt bucatele,e plin tot biroul de hartii yikes

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1888 2008-11-16 18:50:50

Loveable
Diamond member

waiii cum sa ne plictisim?
applause  applause  applause  applause  applause  goodluck
signof10
wai ce tare, ce ma bucur..
ce frumooosssss  applause

hjarta

#1889 2008-11-16 18:51:41

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

puss  wai pink ce tareeeeeee  goodluck   applause

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1890 2008-11-16 18:53:07

Loveable
Diamond member

da vezi ca numele de cod e registered...
acu sa nu te apuce sa mi`l furi, da?
rotfl

nu citati

hjarta

#1891 2008-11-16 18:53:20

pink_butterfly
Insomniac member

smile

#1892 2008-11-16 18:55:57

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ce fain pink smile

expect the worst , hope for the best!

#1893 2008-11-16 18:57:36

Loveable
Diamond member

applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause  applause
piiiiiiiiiiink big_smile puss
goodluck

hjarta

#1894 2008-11-16 18:58:47

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

evident k a trebuit sa insist eu si sa ne certam sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1895 2008-11-16 19:01:15

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

oooooooooo pink big_smile

They can because they think they can.

#1896 2008-11-16 19:01:31

_yohana_
Platinum member

ce aiurea ma simt grater

#1897 2008-11-16 19:02:38

pink_butterfly
Insomniac member

thanks,girls! smile...I'm happy that you are happy for me! big_smile

#1898 2008-11-16 19:03:06

Loveable
Diamond member

offf wild, lasa ca o sa fie bine puss va trece voua..
oana stai linistita... acus e bacu si trece tot puss

hjarta

#1899 2008-11-16 19:03:56

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

pink da mult ai mai scris yikes yikes
eu ma pun sa fac comanda de margelute.se pare ca nu mai iesim din casuta
ioana dar ce ai cu ciocolata?o iube? smile eu incerc sa o las usor cu dulciurile, dar rau cand ajung la soacramea:hai o prajitura, hai o clatita, hai o aluna hai nush ce.aoleu

#1900 2008-11-16 19:04:03

_yohana_
Platinum member

pink dar el e cu treaba pe aici sau e stabilit aici?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.