homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 42-162

#3060 2008-11-18 14:37:37

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum - offtopic 42

Jessie a scris:

De ce, pitzi? lol

k ma faceti ceva ce nu-s  tongue

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#3061 2008-11-18 14:38:28

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

mie-mi place poza, pitzi ! si-mi place mult rochita  hjarta
n-am zis nimic ca nu stiam cum e cu comentatul pe acolo

#3062 2008-11-18 14:38:49

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Eu daca as fi in locul prietenului tau, myku, as pleca din casa aceea. Drept moral sau nemoral are vreun rost sa isi amarasca viata asa?! Imi cer scuze ca ma bag!

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#3063 2008-11-18 14:39:12

pitzipoank
Insomniac member

rrammonna a scris:

heimdall a scris:

pai ramo, n-o sa-si lase mama sa moara de foame, nu ?  de-asta zic ca e cam nasoala situatia...

o mama k asta merita dusa la azil si uitata de lume.in loc sa faca tot posibilul k fiul ei sa fie fericit cu fata pe care si-a ales-o,asta mai rau incurca treaba

nu rrammo. nu azil.
merita sa n-o mai tina el cu bani. sa o lase pe  ea sa se descurce.....
sa o lase SINGURA
abia atunci ar aprecia  wink

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#3064 2008-11-18 14:39:39

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

pitzipoank a scris:

pink_butterfly a scris:

am terminat! majoreta

piiiiiiinkkkkkkkkkkk ce face portu'? big_smile  tongue

astazi nu prea bine...e suparat ca are probleme cu contractul asta...i-au venit niste inspectori si nu au gasit totul chiar ok...si era suparat sad...mi-a dat mesaj ca ii e dor de mine mult mult mult big_smile
aseara am iesit impreuna...a fost superb...mi-a adus un alt buchet de trandafiri...si mai frumos hjarta...m-a asteptat la scara cu umbrela ca sa nu ma ploua smile...am mers sa papam....am vorbit muuuult...deja ne facem planuri big_smile...mai mult el decat mine tongue....mi-a spus ca e extrem de fericit ca am acceptat sa-i dau o sansa...ca pentru el e un vis devenit realitate...ca vrea sa am incredere in el si sa ajung intr-o zi sa tin si eu la el macar jumatate din cat tine el la mine...
cand m-a dus acasa am mai stat vreo ora in masina imbratisati...am ascultat muzica...si pana la urma nu a mai putut sa se abtina si mi-a zis ca ma iubeste hjarta...mie mi se pare mult prea devreme si i-am zis ca nu cred ca are cum sa simta asta atat de repede...dar el pare sa fie extrem de serios si mi-a promis ca o sa imi demonstreze asta in timp si ca spera sa ajung sa simt si eu la fel  al9leacer

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#3065 2008-11-18 14:40:03

pitzipoank
Insomniac member

heimdall a scris:

mie-mi place poza, pitzi ! si-mi place mult rochita  hjarta
n-am zis nimic ca nu stiam cum e cu comentatul pe acolo

da' nu acolo. aici.
ma gandeam k nu e buna. smile
mulsu'
ce bune sunteti d pus pe rana  puss

#3066 2008-11-18 14:40:09

Jessie
Platinum member

Ba esti, pitzi. Esti, esti, esti! Si punct! smile

Chiar, se pot comenta pozele de la concurs? Chiar acolo sau in alta parte?

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#3067 2008-11-18 14:40:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ce sa aprecieze pitzi,k tare m-as mira.cred k atunci ar fi si mai interesata ,o materialista

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3068 2008-11-18 14:41:00

pitzipoank
Insomniac member

vai pink.. ce draguuuuuutz.........  applause  applause  applause

#3069 2008-11-18 14:41:09

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

N-am inteles-o pe aia cu dreptul moral....

#3070 2008-11-18 14:41:09

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

heimdall a scris:

myku, pai nu e bine, ca doar n-o sa asteptati sa moara maica-sa, ce naiba ? cati ani are?

45  acklad
asteptam k poate pleac anaibii la tara..k si-a facut casa acolo cu tot confortul..apa,gaze,etc...da cik aia e casa de vacanta   acklad  acklad  acklad

Sa nu te astepti sa te salut!

#3071 2008-11-18 14:41:52

pitzipoank
Insomniac member

Jessie a scris:

Ba esti, pitzi. Esti, esti, esti! Si punct! smile

Chiar, se pot comenta pozele de la concurs? Chiar acolo sau in alta parte?

am citit pe undeva k se comenteaza la poze+offtopic

#3072 2008-11-18 14:42:04

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

OMG, la 45 de ani se manifesta asa ??? pai ea nu lucreaza ?
dupa cum se manifesta as fi zis ca are vreo 70

#3073 2008-11-18 14:42:06

Jessie
Platinum member

wow  wow  wow  A zis ca te iubeste, pink? Asa repejor? O fi fost dragoste la prima vedere. smile

#3074 2008-11-18 14:42:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

poate 70 de kg,heim lol
e nebuna

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3075 2008-11-18 14:43:30

pitzipoank
Insomniac member

rrammonna a scris:

ce sa aprecieze pitzi,k tare m-as mira.cred k atunci ar fi si mai interesata ,o materialista

cand pierzi ceva/cineva, devii constient d ce-ai avut...  wink
pana atunci ti se pare normal.logic ce se intampla

mycu, daca el continua sa o intretina.... asteptati pana la pu**vara sa plece  diablo

#3076 2008-11-18 14:43:34

Jessie
Platinum member

Aha, deci acolo. Ms, pitzi! pana una alta comentez aici poza ta... SUPERBA! U are sooooooooo beautiful (stii melodia, nu?). lol

#3077 2008-11-18 14:44:36

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

vezi sa nu plece la tara!!! pai daca se duce acolo, nu mai e fraierul care sa o intretina! asa e convenabil, ea la 45 de ani nu are probleme ca o tine fii-su! ii convine! d-asta si face asa, ca sa il forteze sa plateasca el in continuare, joaca teatru sau e buna de psihiatrie!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#3078 2008-11-18 14:45:36

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Jessie a scris:

wow  wow  wow  A zis ca te iubeste, pink? Asa repejor? O fi fost dragoste la prima vedere. smile

da rotfl...eu i-am zis ca poate ceea ce vrea sa spuna e ca e indragostit de mine...ca mie nu mi se pare acelasi lucru a fi indragostit cu a iubi...dar el zice ca nu...ca s-a indragostit de mine cand m-a vazut prima data acum vreo 4 luni...si ca acum ma iubeste...si ca e sigur ca eu sunt femeia perfecta pentru el...mi-a zis ca in ziua in care va simti ca si eu am aceleasi sentimente pentru el ma va cere de sotie rotfl

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.