homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 42-97

#1825 2008-11-16 16:52:04

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: ce gandesti acum - offtopic 42

iony a scris:

oana_ a scris:

am incercat sa vobresc cu ei de nenumarate ori.si despre faza cu invatatul si despre venitul acasa la o anumita ora.dar ei o tin pe-a lor ca ei stiu mai bine,ca au fost si ei ca mine.dar eu stiu ca tata a avut intotdeauan libertate si a facut numai ce a vrut.si ma doare ca pe mine ma tine asa.dar mai rezist eu pana in toamna cand plec la facultate.atunci sa vada ei....ma mai prind acasa din an in pasti.

stiu cum e, am avut si eu prietene asa. eu din fericire am avut parte de libertate totala, si am stiut si cum sa profit de ea, adik nu am facut , pana acu, nik de care sa imi fie rusine. nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, in legatura cu ceea ce ar tb sa faci. ei nu isi dau seama k actionand asa, te fac sa inveti chiar si mai putin, pt k o sa faci la ambitie. si nu doar asta, or sa reuseasca sa te faca sa te departezi de ei.

da nu ca nu as vrea sa invat,nuj parca nu pot,invat super greu cand sunt nervoasa.

expect the worst , hope for the best!

#1826 2008-11-16 16:54:58

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

ce naspa e afara de cand cu intunericu specific iernii

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1827 2008-11-16 16:55:20

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mi-au stricat toata duminica grater nu mai am chef de nimic.si eram asa bine dispusa...offf m-am saturat pana peste cap.

expect the worst , hope for the best!

#1828 2008-11-16 16:58:27

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mykutza a scris:

animalutza a scris:

myku...taci tu fata....du'te de fa planuri de nunta tu liste cu invitati..ai treaba big_smile

lol  retas  retas  retas le-am facut de asta vara tongue
ne ducem la nasi azi..sa papam clatite big_smile
ne-am hot facem cununia civila in iulie..cu toate k mi se pare km naspa sa facem ununia sa ne mutam si apoi sa facem nunta peste 2 ani...parca nu mai are farmec hmm

multa bafta.
desi eu, asa cum zicea si animaluta, nu as face asa.de ce?in primul rand dai bani pt 2 petreceri.in al doilea rand(cel mai [grav] si cel mai des intalnit)multi din cei care zic asa nu mai fac si cununia religioasa pt ca ba nu e timp ba nu sunt bani, ba..
eu nu tin neaparat sa le fac pe ambele in aceeasi zi dar, o diferenta de o zi(gen civila vineri si religioasa sambata)e ok.

#1829 2008-11-16 17:00:05

annabel
Diamond member

Loveable a scris:

shiau rabbit big_smile

buna love
mai, ce zicea pink?i-a placut intalnirea cu strainezul ala?s-au intalnit si ieri? smile

Publicitate

loading...

#1830 2008-11-16 17:06:00

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

little_rabbit a scris:

mykutza a scris:

animalutza a scris:

myku...taci tu fata....du'te de fa planuri de nunta tu liste cu invitati..ai treaba big_smile

lol  retas  retas  retas le-am facut de asta vara tongue
ne ducem la nasi azi..sa papam clatite big_smile
ne-am hot facem cununia civila in iulie..cu toate k mi se pare km naspa sa facem ununia sa ne mutam si apoi sa facem nunta peste 2 ani...parca nu mai are farmec hmm

multa bafta.
desi eu, asa cum zicea si animaluta, nu as face asa.de ce?in primul rand dai bani pt 2 petreceri.in al doilea rand(cel mai [grav] si cel mai des intalnit)multi din cei care zic asa nu mai fac si cununia religioasa pt ca ba nu e timp ba nu sunt bani, ba..
eu nu tin neaparat sa le fac pe ambele in aceeasi zi dar, o diferenta de o zi(gen civila vineri si religioasa sambata)e ok.

subscriu little_rabbit  goodluck

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#1831 2008-11-16 17:08:34

skumpi
Vizitator

oana hai k mai ai un pic si scapi big_smile

#1832 2008-11-16 17:09:25

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

oana_ a scris:

iony a scris:

oana_ a scris:

am incercat sa vobresc cu ei de nenumarate ori.si despre faza cu invatatul si despre venitul acasa la o anumita ora.dar ei o tin pe-a lor ca ei stiu mai bine,ca au fost si ei ca mine.dar eu stiu ca tata a avut intotdeauan libertate si a facut numai ce a vrut.si ma doare ca pe mine ma tine asa.dar mai rezist eu pana in toamna cand plec la facultate.atunci sa vada ei....ma mai prind acasa din an in pasti.

stiu cum e, am avut si eu prietene asa. eu din fericire am avut parte de libertate totala, si am stiut si cum sa profit de ea, adik nu am facut , pana acu, nik de care sa imi fie rusine. nu stiu ce sfat as putea sa iti dau, in legatura cu ceea ce ar tb sa faci. ei nu isi dau seama k actionand asa, te fac sa inveti chiar si mai putin, pt k o sa faci la ambitie. si nu doar asta, or sa reuseasca sa te faca sa te departezi de ei.

da nu ca nu as vrea sa invat,nuj parca nu pot,invat super greu cand sunt nervoasa.

lasa-i. nu invata pentru ei. fa-o pentru tine, si atunci cand ai chef pt k dak citesti pt k iti e impus oricum nu o sa retii nimik. dak chiar e, fa-te si u ca citesti de fata cu ei si gata

#1833 2008-11-16 17:09:31

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

astia zic acum de vaccinu de cancer de col...
pe antena 1..
si il lauda extra tare... ca e necesar pt parinti sa isi vaccineze copilu...ca e imperios...si ce mai zice...pffff

hjarta

#1834 2008-11-16 17:09:55

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

ce putin am stat cu iubi weekendul asta... ieri pe zi nu prea am avut cand, aseara a fost plecat, azi e cu treaba cu un prieten.. si uite asa s-a facut si duminica seara sad si maine avem treaba si tot asa.. norocul meu ca stam impreuna si adormim si ne trezim mereu amandoi hjarta

#1835 2008-11-16 17:11:30

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

little_rabbit a scris:

Loveable a scris:

shiau rabbit big_smile

buna love
mai, ce zicea pink?i-a placut intalnirea cu strainezul ala?s-au intalnit si ieri? smile

oai, s-au intalnit?  applause
nu stiam..

hjarta

#1836 2008-11-16 17:11:47

iony
Sr. member

aaa, oana, nu te gandi k atunci cand o sa pleci la facultate nu o sa mai vii aks. o sa iti lipseasca restrictiile lor. prietena mea, de care ziceam, la concluzia asta a ajuns. deocamdata plecarea la facultate, e speranta libertatii, dar ai sa vezi k libertatea si independenta nu sunt asa roz, cum visezi

#1837 2008-11-16 17:12:43

iony
Sr. member

ioana_4 a scris:

ce putin am stat cu iubi weekendul asta... ieri pe zi nu prea am avut cand, aseara a fost plecat, azi e cu treaba cu un prieten.. si uite asa s-a facut si duminica seara sad si maine avem treaba si tot asa.. norocul meu ca stam impreuna si adormim si ne trezim mereu amandoi hjarta

v-ati impacat? k park erati certati, nu?

#1838 2008-11-16 17:13:04

ioana_4
Diamond member

m-a sunat acum sa ma intrebe daca vreau ceva de papa.. ce scumpic e.. dar partea buna e ca inseamna ca o sa vina acasa applause

#1839 2008-11-16 17:14:02

annabel
Diamond member

pai love ea zicea ca se intalnesc vineri seara
si citisem ca i-a placut asa de mult incat sambata, dupa jumate de zi de facultate s-a intalnit cu el si a stat pana la 12 noaptea.acum ..sper sa zica de strainezu ala..si nu de exu smile
eu ma apuc de leg magic smile) maine iar la stomatolog si nu pot ajunge la sala grater si vineri imi vine

#1840 2008-11-16 17:14:29

ioana_4
Diamond member

iony a scris:

ioana_4 a scris:

da, ne-am impacat relativ repede si am hotarat sa incercam sa nu ne mai certam pe prostii ca ne iubim prea mult ca sa ne suparam unul pe altul pentru nimicuri

#1841 2008-11-16 17:14:50

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

ce faceti gagici? big_smile
eu mai inainte am venit din oras..si acuma imi caut ceva muzica sa imi pun pe mp4 tongue
..in seara asta cred k ma tund big_smilebig_smile.. sper sa imi stea bine tongue  rodnar
cred k ne mai citim sapt viitoare k dimineata la 4jumate plec.. tongue
va puuup pusspusspuss

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#1842 2008-11-16 17:15:33

annabel
Diamond member

pai ioana!asa sa faci.va iubiti mult, nu merita sa varsati lacrimi.
al meu acum se chinuie cu un calculator sa vada daca merge.uff acu si-o gasit.de maine iar munca si iar munca

#1843 2008-11-16 17:15:53

iony
Sr. member

ioana_4 a scris:

iony a scris:

ioana_4 a scris:

da, ne-am impacat relativ repede si am hotarat sa incercam sa nu ne mai certam pe prostii ca ne iubim prea mult ca sa ne suparam unul pe altul pentru nimicuri

rock   cool

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.