homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amigdale-2

#20 2008-11-15 18:06:37

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: amigdale

albastru ala de metil nu trateaza...asa ca ..daca vrei sa scapi de durere de amigdale trebuie sa mergi al medicul de fam daca nu-ti trece cu pastilele din gama si mai ai si puroi

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#21 2008-11-15 18:45:47

syd
Sr. member
Inregistrat: 2008-09-01

Alina Delia a scris:

albastru ala de metil nu trateaza...asa ca ..daca vrei sa scapi de durere de amigdale trebuie sa mergi al medicul de fam daca nu-ti trece cu pastilele din gama si mai ai si puroi

vreau sa iti spun ca medicul de familie  mi-a dat mereu antibiotice de gen ampicilina asa ca...de asta incercam sa mai aflu si late metode...nu neaparat medicamentoase dar care sa aiba efecte

#22 2008-11-15 18:49:37

Alina Delia
Addicted member

mda dar eu nu sunt de acod cu albastrul ala de metil....eu il folosesc exclusiv la afte/stomatite
si sunt de acord ca astia de la cabinete arunca cu antibiotice in stg si dreapata
si a mea abia ma vede la fata ii zic ca ma doare gatul etc..bun hai sa prescriem niste Zanocin hmm
dar daca discuti cu ele poti gasi alta cale

#23 2008-11-15 19:13:07

calypso
Full member
Inregistrat: 2008-05-12

syd, ai puroi la amigdale sau ti-s doar inflamate?
mie imi face foarte bine albastrul de metil daca imi sunt doar inflamate amigdalele. dar eu nu iau decasept, ci pe o lingurita de zahar imi pun cateva picaturi chiar de solutie cu albastru de metil.
si tratamentu asta il folosesc de ani de zile cand am probleme cu amigdalele. si mie imi dadea doctorita de familie antibiotic (eritromicina, parca), chiar daca nu aveam puroi, ci numai o inflamare a lor. dar de cand folosesc albastru de metil (imediat cum simt ca ma doare in gat) nu am mai avut nevoie de antibiotic. sunt deja cativa ani buni de cand nu am mai luat antibiotic. si de cand folosesc albastrul de metil parca nici nu mai am asa de des probleme cu gatul.
a! si mai auzisem de gargara cu apa sarata (cat de sarata suporti). de remediu asta nu stiu daca e intr-adevar eficient caci nu l-am incercat. doar am avzit de el. dar nu pierzi nimic daca vrei sa incerci, caci nu ii medicament. deci nu prea cred ca ti-ar face rau.

Drumul spre iad e pavat cu bune intentii!

#24 2008-11-15 19:16:38

syd
Sr. member

eu le am si i nflamate si cu puroi,acum le am doar inflamate dar depinde cat de tare racesc,de obicei incep in septemvrie si termin prin mai,am sa incerc  si cu apa sarata,poate incerc si cu albastru de metil,se gaseste in farmacii ,nu e nasol la gust?

Publicitate

loading...

#25 2008-11-15 19:19:28

Alina Delia
Addicted member

sincer daca exista puroi singura cale e antibioticul...si o stii si tu
daca te ingrijorezi de pastile te protejezi suplimentar pe perioada unui trat cu antibiotice si inca 7 pastile dupa
insa daca nu tratezi si doar ameliorezi problema se va croniciza

#26 2008-11-15 19:21:13

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

syd, ar trebui sa iti intaresti sistemul imunitar, pentru ca nu e normal asa ceva...
ia ceva echinaceea, vit c....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#27 2008-11-15 19:22:51

Alina Delia
Addicted member

si eu am fost si cams unt in sit ta
dar am facut 2 cure cu echinaceea adica o luna luam ..o luna faceam pauza si apoi air luam aechinaceea si deja nu am ami fo de mult cu gatul in pioneze...sincer dupa ce scappi de calvar incearca...merita
poti incepe chiar de acu

#28 2008-11-15 19:24:33

syd
Sr. member

nu ma ingrijorez neaparat pt ac,asta se ezolva cu protectie suplimentara,ideea e ca la mine nu prea isi mai fac efectul antibioticele,de cand sunt mica eu alta problema nu am avut,absolut nici o boala in afara de asta,eu pe carnetul ala de snatate vechi aveam scris doar vaccinurile si amigdalita ,daca sunt putin racita si vreau sa stopez nici macar cu nurofen care e destul de puternic pt alte persoane,de ex ultima data mi s-a recomandat humex( nu e antibiotic si parca parca e mai bine)

#29 2008-11-15 19:28:13

Alina Delia
Addicted member

nush ce sa zic ar trebui investigat cu privire la ele...paote trebuiesc scaose ..eu stiu...mergi la un orl-ist

#30 2008-11-15 19:31:18

syd
Sr. member

am fost la medic si mi s-a explicat foarte bine ca se pot da jos prin operatie dar riscul e mai mare dupa si anume sa racesc mai usor la plamani si mi-a mai zis in felul urmator sa nu las nici o raceala netratata ,nici o amigdalita netratata pt ca se poate ajunge la alte complicatii din cauza unei simple raceli...asa ca mai repar cum pot si eu   smile spuneti-mi mai multe despre echinacee va rog,unde se gasesc ,pot lua fara reteta, cum sunt?

#31 2008-11-15 19:33:45

calypso
Full member

syd, cum iti spunea si Alina. daca e puroi atunci clar e nevoie de antibiotic.
albastrul de metil il gasesti in farmacii. nu e scump. 4-5 lei o sticulta, cel mult. nu e foarte bun la gust, dar sunt alte mericamente mult mai oribile la gust. eu il suport destul de bine. eventual dupa ce il inghit mai iau o lingurita de zahar, dar asta destul de rar. sa incerci sa nu bei apa dupa macar o ora. eu il luam de obicei seara inainte de culcare tocmai ca sa nu mai beau apa.
a! si inca ceva daca iei! sa sti ce se elimina prin urina, adica iti coloreaza urina in albastru-verzui! deci sa nu te sperii!

#32 2008-11-15 19:35:41

Alina Delia
Addicted member

da e produs naturist
cea mai buan e de la firma Hofigal ..cel putin eu cu aia m-am lecuit si nu e artificialal ca altele de la alte firme.
intareste sistemul imunitar cu succes.
costa 10 lei pachetul sia re 4 folii inauntru si se iau cam 3 pastile pe zi inainte de mesele principale. eu luam nu neparat inate de masa cat dim , la amiazi si seara..are efect ti-o garantez
dar tre sa reiei cura cam dupa o luna..de altfel scrie si pe prospect ce si cum..bafta eu ti-o recomand cu multa caldura!

#33 2008-11-15 19:35:43

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ptr dureri de gat ff bun e un medicament Isla se numeste...chiar e ff bun.mi l-a dat si mie iubi (e farm,acist,deci e avizata parerea )cand ma durea rau de tot gatu...si imi zice iubi ca toti i-l cer ca e ff bun (nu prea il gasiti la toate fermaciile)

#34 2008-11-15 19:35:55

syd
Sr. member

sarut mana pt sfaturi

#35 2008-11-15 19:39:38

Alina Delia
Addicted member

pt putin scumpa..kram

calypso...da tu inghiteai albastrul? eus taim ca e folosit doar al tamponari...in fine ..intrebam doar..stiam ca nu se inghite

#36 2008-11-15 19:42:00

syd
Sr. member

si eu stiam ca se tamponeaza dar na mai multe pareri nu strica,de aia ziceam mai devreme in msj cum poate sta cineva cu albastrul ala in gat?  :f?rv?nad:

#37 2008-11-15 19:52:38

calypso
Full member

da, ar trebui sa iti dai cu el pe amigdale, dar eu nu pot ca imi vine sa vomez. nu supot nici spatula aia cu care se uita medicul in gat.
imi puneam pe zahar cateva picaturi si inghiteam zaharul. nu am avut niciodata probleme din cauza asta si fac asa de ani de zile. si fiind doar cateva picaturi ramanea de obicei pe limba si pe amigdale. si si daca iti badijonezi amigdalele cu el tot ajungi pana la urma sa mai inghiti, caci de pe amigdale tot in organism ajunge
syd! inca o chestie, dar banuiesc ca asta sti! sa iti protejezi bine gatul. cum sa racoreste o esartfa, iar iarna neaparta un fular gros. si capul sa iti fie acoperit! cel putin la mine conteaza foarte mult. caci chiar daca am o esartfa sau fular si nu imi pun nimic pe cap tot o patesc

Ultima oara a fost editat de calypso (2008-11-15 19:55:23)

#38 2008-11-16 11:38:54

Alina Delia
Addicted member

pai ti le scaote finally dupa ec le tratezi ca altfel nu scapi...imi pare rau

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.