|
Nu esti logat.
Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?#1 2008-11-14 18:16:50
Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?Fetelor, sunt curioasa? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #2 2008-11-14 18:31:21
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?Eu l-am facut de dimineata si el era la birou cu cafeluta. Am lasat testul jos, ca trebuie sa il pui undeva, pt cateva secunde si apoi cand m-am dus iar in baie, nu mi-a venit sa cred... La cat de fericita eram, am alergat cu testul in mana si tipam " I'm pregnant, I'm pregnant " Hahahaha, a fost supet misto, nici lui nu i-a venit sa creada, m-a imbratisat si ne-am bucurat impreuna. Offline #3 2008-11-14 18:42:46
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?la noi se apropia aniversarea a 7 ani de cind sintem impreuna, mai erau citeva zile. dar nu am avut rabdare. ma gindisem initial sa fac testul doar in ziua cu pricina,,,,dar, fiind nerabdatoare si sperind ca am ramas, am facut testul la 2 zile de intirziere a menstruatiei si s-o pozitivat el imi daduse deja cadoul, e la fel de lipsit de rabdare l-am facut pe la 7 dimineata, i-am pus o fundita si m-am dus cu miinile la spate sa ii dau cadoul de 7 ani o fost extrem de incintat si pastreaza testul cu tot cu fundita. l-o pus bine, printre lucrurile lui Offline #4 2008-11-14 18:58:55
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?offf, ce frumos! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #5 2008-11-14 20:00:20
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?pokemon, si eu m-am gandit la ceva asemanattor cu ce ai zis tu Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-15 00:48:59
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?
ma gandesc ca trebuie sa ai puzzle deja pregatit pt ca atunci nu o sa mai ai rabdare si eventual deja si facut pt ca iar nu o sa mai ai rabdare sa astepti sa-l faca el si cum bebe vine cand nu te astepti, daca vine in 24 si de sarbatori 25,26 dec este totul inchis, ce faci? si eu aveam multe planuri si cand am vazut testul am uitat de toate. am alergat la el si i-am zis ca a venit mosul cu un test pozitiv. cum era dupa doar vreo doua ore de somn si dupa chef si dupa vreo 9 ani de asteptare ce crezi ca a facut? a crezut ca viseaza.... Offline #7 2008-11-15 10:54:43
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?ce frumos.... sa impodobesti bradul cu hainute de bebe Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #8 2008-11-15 21:15:18
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata? suuuuper faine toate ideile e mai sus. Offline #9 2008-11-15 22:28:53
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?era langa mine cand am facut testul... asa ca nu am apucat sa-i fac eu vre-o surpriza. oricum n-a fost cine stie ce entuziasmat, si mi-a taiat si mie elanul... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #10 2008-11-16 11:46:27
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?ufff... aseara m-am convins ca nu as avea rabdare sa astept sa ii fac surpriza.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #11 2008-11-16 12:29:54
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?da, asa este, pana la urma a iesit totul ok peste cateva saptamani o sa fim parintii unui baietel Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #12 2008-11-16 14:27:13
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?A fost programat bebelul asa ca am vrut sa fac testul inainte sa vin in romania in vacanta. Am fost la cumparaturi cu sotul si am cumparat si testul. Am ajuns acasa .. am intrat in baie si am iesit lasandu-l acolo ... am inceput sa pun cumparaturile in frigider si m-am intors dupa 10 min .. dar se vedea ce-a dea 2 linie foarte foarte subtire. Am luat testul si i-am spus la sot ca eu cred ca sunt gravida... Al meu ma intreaba .. cum adica crezi ca esti gravida? Eu - Pai nu se vede linia a-2a bine... El- Pai asta ce inseamna? Eu- pai nu stiu ?SI am lasat testul pe masa ... si saracu sot a inconjurat masa aia de 10 ori fara sa il atinga... Si se uita la mine.. eu la el .. Ultima oara a fost editat de SoareleMeu (2008-11-16 19:16:17) Offline #13 2008-11-16 19:07:13
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?ce povestioare romantice. Toate mi-au placut. Sa fiti sanatoase fetelor si sa va traiasca bebelusii. Pupici Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #14 2008-11-16 21:20:17
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?Doamne, Soarele meu ce frumos! Sa va bucurati de mica minune! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #15 2008-11-17 00:29:54
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?
Multumim. Este copilul perfect ... si acum ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta avea 4 saptamani in burtica ... E frumos ca partenerii vostri sa va faca suprize dupa ecografii sau cand il simtit ca misca prima data .. Spre exemplu mie imi aducea un buchet de flori dupa fiecare ecografie si mergeam la restaurant sau comanda mancare acasa daca nu ma simteam bine. Micile atentii au facut foarte mult pentru mine. Offline #16 2008-11-17 10:10:56
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?nu m-am gandit pana acum cum as putea sa-i dau vestea, dar cred ca nu as rezista sa tin surpriza....cred ca as vrea sa invit toat familia la noi la masa in wee si sa le spun atunci la toti, dar sunt convinsa ca nu as rezista Ultima oara a fost editat de fleurette (2008-11-17 10:11:24) mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #17 2008-11-22 15:04:31
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?am vazut o idee super tare intr-un film...tipa luase o bluzitza d-aia mica cum sunt alea ptr sticlele de bere si imprimase - you`re gonna be a daddy!!!! mi s-a parut genial Offline #18 2008-11-24 14:33:05
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?in ziua cu pricina am fost cu sotul sa ne facem analizele alea gratuite si i-am spus ca ori cumparam tampoane ori pampersi peste 9 luni. dar, eu n-am rezistat si am facut testul la birou chiar in dupa amiza zilei cand trebuia sa vina menstra si seara acasa , sotului, i-am aratat testul direct si i-am spus asa foarte serioasa: uite ce am facut noi doi! evident ca tremuram varga amandoi, ne-am imbratisat cum parca nu o mai facusem niciodata! iar acum ma uit la fetita si-i multumesc lui doamne doamne pentru ea! Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #19 2008-11-25 09:10:38
Re: Cum ati anuntat ca sunteti insarcinata?m-ati facut sa bocesc mai ales corneliabuc si samy... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|