|
Nu esti logat.
Antibb recomandate de dermatolog#1 2008-11-15 00:07:31
antibb recomandate de dermatologFetele am o problema, de fapt nu eu ci sora-mea. Are acnee pe frunte si a fost la dermato in bucuresti (cica o dna doctor foarte buna, nush insa cum o cheama) si printre creme si etc i-a recomandata si sa schimbe antibb. in prezent ea ia regevidon, il ia de vreo 2 ani cred, insa inainte cu vreo 3 ani a luat diane pt tratament (a avut un chist pe ovar). acuma aceasta doctorita de la dermato-venerice i-a zis ca ii recomanda sa ia melleva. Voi ce ziceti? poate un doctor dermatolog sa prescrie antibb? Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #2 2008-11-15 09:36:23
Re: antibb recomandate de dermatologpai da, daca e pt ten pot recomanda ac. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-11-15 09:54:39
Re: antibb recomandate de dermatologMary Melleva se constituie mai intai in tratament impotriva acneei si apoi in anticonceptionale. Eu sunt de parere ca sora ta ar trebui sa urmeze tratamentul cu melleva. Studiile au aratat ca s-au obtinut rezultate foarte bune in tratamentul acneei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-11-15 10:13:24
Re: antibb recomandate de dermatologuf, si eu am probleme mari cu tenul, e plin de imperfectiuni si nu e gras, e subtire si fragil...dar nu am voie antibebe ca am mastoza chistica si am avut si dereglare hormonala, asa ca endocrinologul + alti medici mi-au interzis cu desavarsire. Offline #5 2008-11-15 10:22:15
Re: antibb recomandate de dermatologDaria mastoza nu pune probleme in administrarea de anticonceptionale. Si eu am mastoza si iua fara probleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-16 09:39:36
Re: antibb recomandate de dermatologPai am avut la inceputul anului niste dereglari hormonale foarte urate, lipsa ciclului (amenoree secundara) si mi-a aparut un nodul la san...am facut foarte multe analize hormonale si toti medicii la care am fost mi-au spus acelasi lucru - intoleranta la AC Offline #7 2008-11-16 10:46:11
Re: antibb recomandate de dermatologDaria poti sa postezi rezultatul la analizele hormonale pe care le-ai facut? Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|