|
Nu esti logat.
Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?-3#39 2008-11-20 09:19:07
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?
sigur ca exista foarte multi barbati care pretind ca-si iubesc nevestele si ca nu le-ar parasi niciodata si de-aia tot le inseala cu cine apuca, vanatorii astia de gaurele.......... sigur s-a exprimat gresit in ceea ce priveste dezbracatul cu forta pentru ca altfel e vorba de viol aici puilor............... Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-20 09:20:41) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #40 2008-11-20 09:34:40
Nu are cum sa fie viol pentru ca nu sa intimplat nimic pina la urma. Offline #41 2008-11-20 09:35:19
ah, scuze. Am inteles gresit. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #42 2008-11-20 09:47:53Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Iti dai seama cand duce lipsa de sex daca vine la tine si vrea sa ti-o puna... Offline #43 2008-11-20 11:12:08
Asa face si al meu - ma doreste non-stop chiar daca face sex de enspe mii de ori Offline Publicitateloading...
#44 2008-11-20 16:35:00
mmm dupa mine eu chiar nu cred ce spune el..toti gasesc scuze.esti destul de mare sa-ti dai si tu seama..si ca in viata asta nu dai numai de feti frumosi si Ilene Cosanzene.eu m-as pune in locul tipei inselate..si cred ca l-as castra daca as afla ca incearca ,doar,sa se culce si cu alta. Offline #45 2008-11-20 17:29:02Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?
da...oricat de rau ar suna iti dau dreptate la faza cu roata de rezerva..ma bucur ca nu ai regrete pt ce ai facut dar incearca sa te pui in situatia tipei...nu stiu ce fel s-a bagat intre voi dar la o adica acum tu te-ai bagat. pune-te o singura clipa in situatia ei ...si prima pe lista o sa fie intotdeauna prietena/concubina/sotia/persoana iubita. sa invatam sa facem diferenta intre sex si dragoste, intre iubire si o simpla necesitate,un orgoliu...ideea e ca tot la ea se intoarce dar daca tu poti sa faci asa ceva repet e ok..pt tine...nu are nimeni dreptul sa te condamne.. Offline #46 2008-11-20 17:32:42
de bineeeee Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-11-20 17:33:16) Offline #47 2008-11-20 17:33:11
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?nu e vorba de condamnat,ca nimeni nu are dreptul sa o judece...idea era alta: sa il faca sa o respecte...ptr ca merita mult mai mult..nu sa vina cu scuze jalnice.daca tot nu ii convine relatia lui de ce se complace?mai ales ca inca nu are acte..eu cred ca se bat cap in cap scuzele lui cu situatia in care e Offline #48 2008-11-22 03:51:12Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?
eu doar am zis k nimeni nu are dreptul sa o condamne...si implicit sa o judece..si adevarul e ca nu stai intr-o relatie daca nu iti place, nu te satisface..sa renunte la actuala si sa isi faca o alta relatie care cu adevarat sa il multumeasca din toate punctele de vedere.. Offline #49 2008-11-22 12:20:16
da da cam asa e Offline #50 2008-11-23 17:06:59
Nici eu nu stiu pentru ce sta cu ea ca nu ii place de ea ii este rusine cu ea nu se duce nicaeri cu ea.Nu sta cu ea pentru banii ca ea nu are banii.Eu chiar nu inteleg pentru ce sta cu ea. Offline #51 2008-11-23 20:23:09
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?sta cu ea ptr ceva...eu chiar nu cred ce iti spune tie...deci daca nu ar avea dc sa stea cu ea..o termina.dar eu cred ca ea nu stie nimic din ce-ti inventeaza tie....si tu n-ar trebui nici sa-l crezi nici sa-i plangi de mila...ca sigur nu esti singura careia i-a spus povestile astea Offline #52 2008-11-24 10:11:16
El mie nu imi inveteaza nimic ca nu mia zis el in primu rind mia zis sora lui si mama lui chestile astea.Nici mama lui nu stie pentru ce sta cu ea. Offline #53 2008-11-24 11:42:46
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Si tie ti se pare normala situatia asta? Eu cred ca nu te iubeste (suficient sau in cel mai rau caz chiar deloc) daca accepta sa faca sex cu tine dar sa stea cu una "fara nici un motiv" Eu l-as fi pus sa aleaga intre mine si aia inca de la inceput Offline #54 2008-11-24 12:57:36
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?Nu stiu cum si tu si alte femei accepta sa fie puse intr-o situatie de genul...el casatorit sau intr-o alta relatie si sa te aiba si pe tine. Nu-ti dai seama ca el n-are nimic de pierdut? ii convine situatia ca sta cu nevasta-sa si n-o s-o paraseasca clar, dar mai vine si pe la tine...nu ca n-ar fi la fel de umed, cald acolo jos la toate...dar na vrea alta ca sa nu se plictiseasca omul. Offline #55 2008-11-24 13:51:23
Eu am vb cu el si i-am spus de ce nu stai cu aia si pe mine ma lasi in pace si el a zis ca lui nu ii place de ea ca ii place de mine eu nu stiu ce sa mai inteleg.El zice ca nu are incredere in mine si ca avem timp sa fim impreuna, si i-am zis cand o sa vrei tu nu o sa mai vreau eu.Si pot sa spun ca de ceva vreme nu am mai vb cu el.Poate sa fie si chestia ca noi suntem departe unul de altul. Offline #56 2008-11-24 13:53:50
:f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: Mie mi se pare ca te lasi folosita de el si te complaci in situatia asta. Pacat de tine, ca pari o fata desteapta si cu picioarele pe pamant... Offline #57 2008-11-24 13:59:18
Re: Cum iti dai seama cand un barbat duce lipsa de sex?pai si tu te-ai multumit cu raspunsul asta penibil ca nu-i place de ea? pai daca nu-i place pt ce mai sta cu ea? tu nu te intrebi? nu vezi ca-ti da numai raspunsuri de om profitor? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|