|
Nu esti logat.
Caut un dr. urolog bun in Bucuresti..#1 2008-11-15 09:45:52
caut un dr. urolog bun in Bucuresti..La inceputul anului 2009 trebuie neaparat sa ma operez, am tot amanat , dar se pare ca fac infectie urinara peste infectie...de la atatea antibiotice am probleme si cu candida (nu am mancarimi, usturimi si nici nu-s inflamata, doar scurgere si o mica jena) Am hidronefroza congentala gr 1. Vreau un dr. bun ptr operatie, nu conteaza daca e particular sau nu. Eu am deja trimitere catre Panduri urologie. Offline #2 2008-11-15 23:08:11
Re: caut un dr. urolog bun in Bucuresti..as indrazni sa zic: dr. Valentin Voinescu, la Panduri(ii zice Burghele de fapt la spital) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-11-16 09:36:58
Re: caut un dr. urolog bun in Bucuresti..multumesc din suflet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|