|
Nu esti logat.
Foarte important pt mine#1 2008-11-15 13:25:26
foarte important pt minede vreo 3-4 sapt nu mai iau anticonceptionale, si atunci cand facem dragoste, eu cu prietenul meu , nu folosim nici o metoda de protectie...nu a ejaculat niciodata inauntrul vaginului meu de atunci,deci nu se poate ramane insarcinata asa ,nu?am inteles k in timpul actului sexul se mai pot scurge mici stropi din penisul lui, dar dintr-aia nu poti ramane insarcinata, nu?? sunt putin speriata k zilele astea trebuie sa imi vina ciclul si doar atunci o sa fiu linistita. Offline #2 2008-11-15 13:36:05
Re: foarte important pt mineba se poate ana-mariaa, ganditi-va la alta metoda, coitul interupt NU ESTE O METODA CONTRACEPTIVA, are un risc semnificativ. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #3 2008-11-15 18:34:26
Re: foarte important pt minecat timp ar trebui sa-mi intarzie ciclul dak d 3-4 sapt nu mai iau anticonceptionale...dak era sa-mi vina dupa 28 zile d la ultima menstruatie, azi trebuia sa-mi vina, dar nu mi-a venit:( Offline #4 2008-11-15 19:00:21
Re: foarte important pt minedaca ai avut ciclu neregulat inainte de a lua ac asa o sa fie si acum tot neregulat,cam asa se intampla iar privind coitul intrerupt eu una nu as risca niciodata...mai gandste-te,de ce ai intrerupt ac? Offline #5 2008-11-15 22:00:09
Re: foarte important pt minein timp ce luam anticoncep aveam ciclu regulat,dar nici inainte sa le iau nu era prea neregulat...dar am inteles k dupa ce intrerupi anticoncep se poate sa ti se deregleze putin. am intrerupt pt k am si ceva probleme cu acneea si trebuie sa ma apuc de luat Diane 35...nu am nici un fel d boala, sunt sanatoasa tun, dar m-am gandit sa nu afecteze anticoncep Marvelon tratamentul pt acnee.. in plus, am o prietena care nu mai ia anticoncep d 1 an si ceva, si foloseste mereu metoda coitului intrerupt, si nu a ramas insarcinata pana acum... Ultima oara a fost editat de ana-mariaa (2008-11-15 22:01:34) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|