homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

All about Christmas...-43

#799 2009-12-09 17:17:57

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: All about Christmas...

Pai da... tocmai de aceea nu imi iau.
Sunt multumita cu bradul meu din plastic big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#800 2009-12-09 17:21:33

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

ma gandeam ca daca exista o firma care ii vinde in ghiveci se poate ocupa si de replantarea lor ulterior .. eu am plantat niste braduti luati dintr-o pepiniera in curte la bunici cam acum vreo 10 ani , si acum au crescut cat casa .. frumos nu ?
apropo , tot suntem pe topic de craciun... ce parere aveti despre minunatele beculete din centru smile le-ati vazut smile ?

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#801 2009-12-09 17:22:51

skumpi
Vizitator

whitneyfree a scris:

pokemon a scris:

pill, avea o problema de personalitate...se credea brad natural rotfl

rotfl2

PillBlast , buna idee sa le iau la amandoi ceva , o sa vad ce gasesc ...  shopping

skumpi , imi pare rau daca remarca mea te-a deranjat , dar este o parere personala pe care mi-o mentin pana in panzele albe   tongue  , stiu foarte bine cati brazi au fost aruncati anul trecut ptr ca s-a tinut la pret si nu au fost cumparati , dar pana cand nu se va face si la noi ceva civilizat gen sa il iei in ghiveci eu nu voi cumpara pom natural ( probabil ca intr-o alta viata am fost activist greenpeace sau ceva de genu  tillfreds  )

stai linistita ca nu m`a deranjat; e parerea ta si ti`o respect smile

eu am bradutz in ghiveci da ii tare mic saracu lol poate in vreo 5 ani o sa`l pot impodobi  face_tree

#802 2009-12-09 17:25:00

whitneyfree
Full member

skumpi a scris:

whitneyfree a scris:

pokemon a scris:

pill, avea o problema de personalitate...se credea brad natural rotfl

rotfl2

PillBlast , buna idee sa le iau la amandoi ceva , o sa vad ce gasesc ...  shopping

skumpi , imi pare rau daca remarca mea te-a deranjat , dar este o parere personala pe care mi-o mentin pana in panzele albe   tongue  , stiu foarte bine cati brazi au fost aruncati anul trecut ptr ca s-a tinut la pret si nu au fost cumparati , dar pana cand nu se va face si la noi ceva civilizat gen sa il iei in ghiveci eu nu voi cumpara pom natural ( probabil ca intr-o alta viata am fost activist greenpeace sau ceva de genu  tillfreds  )

stai linistita ca nu m`a deranjat; e parerea ta si ti`o respect smile

eu am bradutz in ghiveci da ii tare mic saracu lol poate in vreo 5 ani o sa`l pot impodobi  face_tree

esti din romania ? daca da , de unde l-ai luat ?
de fapt cred ca am vazut si eu pe la diverse firma mai ales cele specializate pentru gradini .... oricum este greu sa il tii tot timpul , mai ales daca ai casa mica , ar fi fost mai ok un sezon ...

And eternity in an hour

#803 2009-12-09 17:26:39

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

whitneyfree a scris:

ma gandeam ca daca exista o firma care ii vinde in ghiveci se poate ocupa si de replantarea lor ulterior .. eu am plantat niste braduti luati dintr-o pepiniera in curte la bunici cam acum vreo 10 ani , si acum au crescut cat casa .. frumos nu ?
apropo , tot suntem pe topic de craciun... ce parere aveti despre minunatele beculete din centru smile le-ati vazut smile ?

Terra Ecologica parca vinde brazi pe care apoi ii colecteaza si ii replanteaza ....

Publicitate

loading...

#804 2009-12-09 17:30:48

skumpi
Vizitator

din Romania asta minunata`s big_smile Din Ardeal hjarta
l`a primit taica`mio de la un prieten , da era micutz micutz bradutzu cred ca avea maxim 30 de cm smile si lui ii place gradinaritu si tot ce tine de plantat si il ingrijeste tot timpu big_smile oricum il tzinem pe balcon ca e iarna ca e vara smile

#805 2009-12-09 17:33:55

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

io am un brad artificial de vreo cativa ani, e mare, e bogat, insa simt nevoia de un brad natural..ala parca aduce spiritul craciunului mai bine, mai mult..si miroase atat de bine..numai ca nparca nu ma indur sa dau 100-150 lei si apoi sa il arunc..ca nici cu unu nimic parca nu-mi convine, vreau sa fie unu mai mare..

In America, in sfarsit!big_smile

#806 2009-12-09 17:34:14

skumpi
Vizitator

he`he big_smile el e individul big_smile acuma`l vad si eu ce mare a crescut  face_tree

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/8713_picture.jpg

#807 2009-12-09 17:37:16

whitneyfree
Full member

e frumos smile si stufos smile ai putea sa ii pui si lui ceva beteala de sarbatoare tillfreds
mie imi mor toate plantele , nimic nu mi-a rezistat ...

And eternity in an hour

#808 2009-12-09 17:39:45

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

hjarta  Ce simpatic e piticu'  tongue

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#809 2009-12-09 17:42:13

skumpi
Vizitator

ca bine zici big_smile chiar daca il las pe balcon o sa-i pun si lui ceva rodnar

is ciudate rau plantele astea lol mai rau ca si copiii.. am adus o planta din bucatarie de la geam si am pus-o in camera mea tot la geam...aoleo toata s-a pleostit hmm cand am dus-o `napoi si-a revenit lol aia daca o mai misc de`acolo face urat rotfl2

#810 2009-12-09 17:45:33

skumpi
Vizitator

angel89 a scris:

io am un brad artificial de vreo cativa ani, e mare, e bogat, insa simt nevoia de un brad natural..ala parca aduce spiritul craciunului mai bine, mai mult..si miroase atat de bine..numai ca nparca nu ma indur sa dau 100-150 lei si apoi sa il arunc..ca nici cu unu nimic parca nu-mi convine, vreau sa fie unu mai mare..

eu nush unde gasiti voi brazi la scorurile astea  spranceana asa scumpi is in Bucuresti ? am auzit si eu de 50 de lei da 150 e mult prea mult ! eu am zis, il cumpar in ajunu de Craciun si ma targuiesc pe acolo pana mi-l lasa la un pret de nimic...15-20 de lei lol intr-un an am luat unu cu conuri pe el hjarta

#811 2009-12-09 17:49:30

angel89
Sr. member

stau in gl..fratemiu si-a luat anu trecut unu frumos si bogat din real si a dat aprox 2 mil..nu stiu, dar si in piata is scumpi..

#812 2009-12-09 18:02:17

skumpi
Vizitator

pai in Real is cei mai scumpi lol
in piata macar te mai targuiesti chicot

#813 2009-12-09 18:03:19

angel89
Sr. member

mie mi-e rusine sa ma targuiesc lol

#814 2009-12-09 18:04:49

skumpi
Vizitator

dupa rusine nu bei apa forgetit

#815 2009-12-09 18:10:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss

ce rusine fata,numai cand ma gandesc cat lasa la pret rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#816 2009-12-09 18:27:07

skumpi
Vizitator

ma duc eu in piatz`  smoke2 

- cat costa bradu X ?
- 50 de lei d`soara
- cattttttttttt ???  va  pfoai, noah bine multumesc, merg in alta parte forgetit
- stati d`soara ca ne putem intelege...vi`l las la 40 ca sunteti dragutza`
- n`am atatia bani
- bine...30 ultimu pretz`
- 22 lei, atata mai am la mine`  sad
- mno bine luati`l de aici forgetit
- multumesc big_smile Craciun fericit  face_tree

cam asa decurg discutiile la mine in piatza`  happydance forgetit

#817 2009-12-09 18:27:57

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

skumpi  rotfl2

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.