homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

All about Christmas...-65

#1217 2010-12-18 13:22:45

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: All about Christmas...

Anabella, de ce sa nu aiba niciun farmec Craciunul?
Nu stiu ... eu mi-as face brad si daca as sta singura, si as decora s.a.m.d. ...

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1218 2010-12-18 13:33:47

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

^ la fel si eu chicot

#1219 2010-12-18 13:46:29

puffball
Sr. member

fetelor voi cum impachetati cadourile? in hartie de impachetat sau in plase de cadouri?

#1220 2010-12-18 13:47:51

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

eu le impachetez in hartie smile

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#1221 2010-12-18 13:49:29

puffball
Sr. member

hmm... imi plac si mie mai mult in hartie, dar am un sac plin cu plase de craciun rotfl2 cred ca pana la urma raman la plasa....

Publicitate

loading...

#1222 2010-12-18 13:59:28

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

lol

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#1223 2010-12-18 14:26:36

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

kathrynn a scris:

Anabella, de ce sa nu aiba niciun farmec Craciunul?
Nu stiu ... eu mi-as face brad si daca as sta singura, si as decora s.a.m.d. ...

pt că nu simțeam nici o bucurie la venirea sărbătorilor, erau o zi ca oricare alta. facultate, apoi doar eu cu soțul, stăteam cu chirie ?n casa altora, de regulă veneam la ai noștri și nici măcar acolo nu mai era de mult casa noastră, așa că pt mine sărbătorile nu ?nsemnau absolut nimic
bine, nici acum nu reprezintă mare lucru, dar mă bucur de ele pt copil, e altceva c?nd știi că faci totul ca să aduci bucurie suflețelului de l?ngă tine, chit că anul ăsta e mult prea mică să sesizeze și alte lucruri ?n afară de strălucirea bradului

#1224 2010-12-18 14:34:30

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Eu ma bucur mai ceva ca un copil cand vin sarbatorile. Eu am un obicei de cand eram mica... Cu o zi inainte de Ajun,adica pe 23 il iau pe tata de mana si mergem impreuna in oras sa ne uitam in vitrine si eventual sa mai cumparam cate ceva,iar dupa sa mergem la o cofetarie sa mancam prajitura aceea frantuzeasca "Buturuga de Craciun". Astept in fiecare an cu sufletul la gura acest moment deoarece imi aduce aminte de copilarie smilesmile Oricum si acest moment are o parte a lui neplacuta,aceea fiind atunci cand este aglomerat si tata incepe sa injure la volan rotfl
Voi mai respectati "traditiile" de cand erati mici?

Strong reasons make strong actions!

#1225 2010-12-18 15:20:55

puffball
Sr. member

Sofy, la fel sunt si eu, mai rau ca un copil. Astept sarbatorile inca de prin octombrie rotfl2 si astept cu sufletul la gura sa apara primii fulgi de nea hjarta bradul il impodobesc cu destul de mult timp inainte de ajun ca sa ma pot bucura de el mult mai multa vreme chicot Asa imi amintesc de copilarie hjarta si uit de toate problemele, ma bucur si eu pt catva timp de viata, daca ar fi dupa mine as sarbatori Craciunul in fiecare zi lol Sa nu mai zic ca ma uit la buletinul meteo in fiecare zi ca sa vad cum va fi vremea de Craciun si acum mai bine nu faceam asta, ca uite, anunta ploi si grade cu + sad Oricum eu tot sper sa se insele si sa nu aiba dreptate, sper sa ninga sau macar sa ramana zapada. Mi-e mult prea dor de Craciunul copilariei cand mergeam si ma dadeam cu sania cu ceilalti copii, cand il asteptam pe mos si cand le dadeam banuti colindatorilor si cand in noaptea de ajun mergeam cu ai mei sa ii colindam pe bunici. Pe langa toate astea era o zapada afara.... ningea de rupea, era minunat hjarta Imi amintesc cu drag!
Deci, da pot sa spun ca mai respect din tarditiile de cand eram mica pt ca mi-e prea dor de lucrurile astea smile

#1226 2010-12-18 20:46:28

kathrynn
Hero member

Anabella, nu te gandi ca e mica si nu-si da seama. Faceti-i poze la brad ca o sa se bucure atunci cand o sa creasca. Eu am destul de putine din vremea aia ca deh ... atunci nu se faceau poze cu carul ca acum, dar imi sunt foarte dragi si imi place sa ma uit la ele. Si la mine ce mirata eram de brad  lol

#1227 2010-12-18 21:32:13

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

anabella_n a scris:

pt că nu simțeam nici o bucurie la venirea sărbătorilor, erau o zi ca oricare alta. facultate, apoi doar eu cu soțul, stăteam cu chirie ?n casa altora, de regulă veneam la ai noștri și nici măcar acolo nu mai era de mult casa noastră, așa că pt mine sărbătorile nu ?nsemnau absolut nimic
bine, nici acum nu reprezintă mare lucru, dar mă bucur de ele pt copil, e altceva c?nd știi că faci totul ca să aduci bucurie suflețelului de l?ngă tine, chit că anul ăsta e mult prea mică să sesizeze și alte lucruri ?n afară de strălucirea bradului

same here ... chiar as dori sa mai simt entuziasmul ala din copilarie, cand simteam miros proaspat de cozonac si stiam ca mosu`o sa-mi aduca ceea ce imi doresc ... acum, sarbatorile nu mai au niciun farmec, mi se pare totul asa fals si comercial

#1228 2010-12-18 21:35:29

puffball
Sr. member

sophie a scris:

same here ... chiar as dori sa mai simt entuziasmul ala din copilarie, cand simteam miros proaspat de cozonac si stiam ca mosu`o sa-mi aduca ceea ce imi doresc ... acum, sarbatorile nu mai au niciun farmec, mi se pare totul asa fals si comercial

cat ma intristez cand citesc asa ceva sad

#1229 2010-12-18 21:36:30

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pai daca asta simt, puff sad

#1230 2010-12-18 21:37:58

puffball
Sr. member

da, te inteleg, doar ca e asa de trist! sad

#1231 2010-12-18 22:16:06

SofySofia
Full member

puffball a scris:

Sofy, la fel sunt si eu, mai rau ca un copil. Astept sarbatorile inca de prin octombrie rotfl2 si astept cu sufletul la gura sa apara primii fulgi de nea hjarta bradul il impodobesc cu destul de mult timp inainte de ajun ca sa ma pot bucura de el mult mai multa vreme chicot Asa imi amintesc de copilarie hjarta si uit de toate problemele, ma bucur si eu pt catva timp de viata, daca ar fi dupa mine as sarbatori Craciunul in fiecare zi lol Sa nu mai zic ca ma uit la buletinul meteo in fiecare zi ca sa vad cum va fi vremea de Craciun si acum mai bine nu faceam asta, ca uite, anunta ploi si grade cu + sad Oricum eu tot sper sa se insele si sa nu aiba dreptate, sper sa ninga sau macar sa ramana zapada. Mi-e mult prea dor de Craciunul copilariei cand mergeam si ma dadeam cu sania cu ceilalti copii, cand il asteptam pe mos si cand le dadeam banuti colindatorilor si cand in noaptea de ajun mergeam cu ai mei sa ii colindam pe bunici. Pe langa toate astea era o zapada afara.... ningea de rupea, era minunat hjarta Imi amintesc cu drag!
Deci, da pot sa spun ca mai respect din tarditiile de cand eram mica pt ca mi-e prea dor de lucrurile astea smile

Anunta ploi de Craciun????? grater(( Tin minte ca atunci cand eram mica spargeam niste globulete si le lipeam pe felicitarile ce aveam sa le dau celor dragi. Imi este tare dor de acesta lucruri:)
Apropos... Toata lumea si-a pus la status ca ninge dar eu nu vad nimic neutral Deci ninge sau nu?? rotfl2)))

#1232 2010-12-18 22:21:27

puffball
Sr. member

pai da, cel putin in sud asa au zis, ploi neutral eu stau in centru, mai am o speranta totusi ca nu va ploua rotfl2 oricum vremea se incalzeste peste tot, deci toata zapada ( ca este f multa la noi) se va topi daca au astia de la meteo dreptate...eu sper totusi sa se insele in stil mare big_smile.
Si eu lipeam pe felicitari cioburi mici de la globuri sparte chicot
Cat despre daca ninge sau nu, nu pot sa te ajut ca nu stau in Bucuresti, dar daca te ajuta cu ceva, da, la noi ninge rotfl2

#1233 2010-12-18 22:28:52

SofySofia
Full member

rotfl2)))) va urasccccc rotfl2) i want snow nowww grater( What is Christmas without snow??? sad

#1234 2010-12-18 22:34:58

puffball
Sr. member

rotfl2 si eu m-as uri (dar numai de sarbatori rotfl ) daca n-as sta aici! si da, ai dreptate cu Craciunul fara zapada. Cred ca e afectata si zapada de criza lol

#1235 2010-12-18 22:37:33

kathrynn
Hero member

Da, e adevarat ca totul e mult mai comercial dar depinde si noi sa ne facem sarbatorile "altfel".

Eu recunosc ca pentru mine Craciunul a fost intotdeauna o sarbatoare de petrecut cu toata familia si de schimbat cadouri. Indiferent cat de mari sau de mici. Si nici cand eram mai mica si mai "religioasa" nu pot sa spun ca am simtit ceva spiritual legat de sarbatoarea asta sau de oricare alta, de altfel, iar acum cu atat mai putin.
Dar pot sa zic ca la mine in familie ne-am creat anumite obiceiuri, traditii care sa ma fac sa simt ca zilele alea sunt altfel. Mancam toti impreuna, poate ca avem niste feluri mai deosebite si mai multe decat in restul zilelor, avem in fiecare an o prajitura pe care o facem numai de Craciun, bunica-mea facea cozonac pe casa pana de curand (vreau sa preiau eu traditia si am invatat sa framant aluat dospit  tongue pt ca niciun cozonac de magazin nu se compara cu ala de casa). Da, suntem o familie de mancai  lol
In seara de ajun ne vin colindatori - copiii din vecini care desi canta fals, iti dau senzatia aia ca nu e chiar totul pierdut, ca cineva inca mai canta colindele traditionale de Craciun si le dam bomboane si fructe.
Vin oameni in vizita, mergem noi la altii in vizita.
E frumos la noi de Craciun, dar noi ni-l facem asa.
Si daca esti mai religios, nu te opreste nimeni sa mergi la biserica la slujbele de Craciun, sa tii postul Craciunului si sa-l petreci cat mai traditional.

Dar, da, e comercial atunci cand comanzi totul de la catering, cand bradul e de plastic sau cand il petreci in Bulgaria, in Grecia sau pe vreo plaja exotica.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.