homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

All about Christmas...-71

#1331 2011-11-30 22:09:46

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: All about Christmas...

annabel a scris:

annabel a scris:

noi pana acum am luat o fata de masa de craciun lol
am aruncat bradutul mic de plastic pe care il avem de cam 4-5 ani..si vedem..deocamdata zicem ca luam artificial pt ca nu stiu sincer cat e unul natural

ce am luat astazi hjarta hjarta hjarta 2 mini-servicii pt ceai(nu stiu cum sa le numesc) si de pus servetelele hjarta hjarta face_tree
http://forum.anticonceptionale.ro/uploa … cf6918.jpg

Ceva in genul asta vazusem pe un site cu reduceri acum vreo 2 zile, era adorabil. Era un ceainic si 3 canute parca, toate cu oameni de zapada. Si erau vreo 30 si ceva de lei parca. Daca as incepe sa iau tot ce mi-as dori de pe site-urile astea cu reduceri cred ca as ajunge la sapa de lemn lol

#1332 2011-12-04 22:53:04

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

pe mine inca nu m-a cuprins spiritul sarbatorilor...poate pt ca e vremea inca insorita si nu da semne ca ar vrea sa ninga prea curand chicot 
vreau insa o coronita din brad natural pe care sa o ornez eu cu globuri si fundite sa o pun pe usa hjarta siiii mai trebuie sa cumpar instalatie colorata ca mi s-a ars anul trecut si am ramas doar cu una alba

#1333 2011-12-04 23:26:41

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

flower hjarta ...ce prajituri o sa faci?

9 ani de copilarie ....

#1334 2011-12-04 23:30:18

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

face_tree

abia astept sa merg sa iau chestii de decorat prin casa, ca anul trecut am fost foarte "modesta" la capitolul asta, dar anul asta nu ma mai limitez asa  shopping
si cum anul asta cred ca nu mai primim brad de nicaieri, o sa mergem sa ne luam primul nostru brad cumparat impreuna, care trebuie neaparat sa fie natural. nu prea mare, dar viu. am avut intr-un an la ai mei brad de plastic si am zis "never ever". mai bine impodobesc ficusul decat chestia aia cu pretentie de brad (no offence, fetele).
vreau, cand stau langa el si inspir, sa simt mirosul ala al lui natural de brad, adica de craciun.
si mai vreau sa  sexinpat  sub  face_tree

apropo, cum pot sa fac rost de un brad in ghiveci? unde se gasesc?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#1335 2011-12-04 23:42:25

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

eu nu stiu cum de sunt singura care nu suporta bradul natural. face mizerie si nu miroase a nimic lol

Publicitate

loading...

#1336 2011-12-04 23:49:30

meliko
Full member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2011-05-12

si eu la fel jen. Mi se par neregulati, se scutura repede si fac numai tepi prin casa
Mie bradutii artificiali mi se par cea mai buna inventie lol

#1337 2011-12-04 23:53:28

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Daca se va face mai frig afara,o sa intru si eu in spiritul sarbatorilor. Momentan ma simt ca in septembrie  lol

#1338 2011-12-04 23:58:48

kathrynn
Hero member

Pe mine nu ma deranjeaza acele de brad din casa, sunt parte din sarbatoare. Inclusiv cand le mai gasesc pe sub mobile prin august.
Iar de mirosit, daca nu emana constant, il mai zgaltai si ii rup cateva ace si atunci iar miroase  lol

#1339 2011-12-04 23:59:51

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Jeniffer a scris:

eu nu stiu cum de sunt singura care nu suporta bradul natural. face mizerie si nu miroase a nimic lol

ba miroase, daca e dintr-o padure netratata si aia cu toate porcariile

eu cand merg acasa mereu imi aduce tata bradut din padure, care e aproape de casa noastra. mirosul de cetina si de rasina ma poarta ca intr-un vis. (nu sunt pro defrisarilor, dar asta e spiritul craciunului smile )

nu as da un brad natural pentru nimic smile

intr-adevar, cele artificiale sunt mai elegante, dar atata timp cat stau cu ai mei, nu am fite

poate mai tarziu o sa mi se para si mie aiurea unul natural si o sa imi doresc unul artificial ca sa am o casa ca din reviste big_smile (adica splendida dpdv al detaliilor)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#1340 2011-12-05 00:03:08

kathrynn
Hero member

hai_faiv, eu acum sunt la casa mea (oarecum) si tot nu vreau brad de plastic. n-avem o casa ca din reviste, dar nici daca am avea nu mi-ar trebui. Daca nu-mi pun plante artificiale in casa, nu pun nici brad. Plus ca nu mi se pare cine stie ce mizerie, sunt ace care se aspira, nu pateaza, nu lasa urme.  nustiu se curata mai usor decat multe chestii din gospodarie.

#1341 2011-12-05 00:04:42

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

vreau si eu de la voi o lista cu filme frumi de Craciun pls big_smile

hjarta

#1342 2011-12-05 00:09:34

Madalina85
Addicted member

hai_faiv a scris:

Jeniffer a scris:

ba miroase, daca e dintr-o padure netratata si aia cu toate porcariile

eu cand merg acasa mereu imi aduce tata bradut din padure, care e aproape de casa noastra. mirosul de cetina si de rasina ma poarta ca intr-un vis. (nu sunt pro defrisarilor, dar asta e spiritul craciunului smile )

nu as da un brad natural pentru nimic smile

intr-adevar, cele artificiale sunt mai elegante, dar atata timp cat stau cu ai mei, nu am fite

poate mai tarziu o sa mi se para si mie aiurea unul natural si o sa imi doresc unul artificial ca sa am o casa ca din reviste big_smile (adica splendida dpdv al detaliilor)

nu cred ca a venit nimeni sa imi trateze padurea lol Ar fi bine dar nu prezinta interes zona de unde lua bunicu big_smile

Acum comparati si voi asta :

http://www.andressa.ro/2007/12/bradul-m … aciun.html

cu asta :

http://my.envyblog.net/wp-content/uploa … ciun_1.jpg

big_smile

Nu incerc sa conving pe nimeni doar imi explicam gusturile chicot

#1343 2011-12-05 00:11:15

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu nu ziceam de mizerie..ci pur si simplu cu timpul va trebui poate sa ne adaptam "evolutiei"  roll

oricum, deocamdata nu vad nimic mai frumos de craciun decat un bradulet frumos impodobit, si natural smile si cadourile de sub crengile lui incapatoare hjarta

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#1344 2011-12-05 00:25:34

*joy*
Insomniac member

Jen,mie cel artificial nici nu-mi pare a brad care sa-mi insufle spirit de Craciun. E muuuult prea elegant ;no offence,e doar parerea mea.
Primul e un bradut simplu care miroase a brad,asa cum are tot romanul in casa;al2lea imi pare un brad de pus prin mall-uri,birouri,etc.

Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-12-05 00:25:52)

#1345 2011-12-05 00:30:26

kathrynn
Hero member

Jeniffer a scris:

http://my.envyblog.net/wp-content/uploads/2008/12/brad_craciun_1.jpg

asa ceva au parintii mei, dar are cam 3,5 m (stau la casa). si l-am decorat in primul an foarte frumos, poate mai frumos decat asta, dar de fiecare data cand agatam un glob, ma asteptam sa simt izul de brad si nu simteam decat iz de PVC (nu de pe wc big_smile) . Era mort mort mort. N-am simtit nicio bucurie sa ma uit la el, sa-mi iau bomboana din el.
Nici macar pisica nu cred ca a simtit nevoia sa se suie in el  lol

A, si inca ceva: nu toti brazii naturali sunt asa de ciupeliti ca asta din poza. Exista brazi adusi din Danemarca, Norvegia, crescuti in pepiniere special pt Craciun, deci nu se defriseaza padurea (de fapt nu-s brazi-brazi, cred ca-s molizi) care sunt aproape la fel de desi ca si cei artificiali. Sunt mai scumpi, dar daca ii pui langa unul de asta de-al nostru intelegi de ce.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-12-05 00:34:18)

#1346 2011-12-05 00:31:00

Madalina85
Addicted member

Biannca a scris:

Jen,mie cel artificial nici nu-mi pare a brad care sa-mi insufle spirit de Craciun. E muuuult prea elegant ;no offence,e doar parerea mea.
Primul e un bradut simplu care miroase a brad,asa cum are tot romanul in casa;al2lea imi pare un brad de pus prin mall-uri,birouri,etc......

.......SI in casa mea , nu ma supar dar mie nu imi place saracutu ala mic pentru nimic in lume big_smile

#1347 2011-12-05 00:37:25

*joy*
Insomniac member

Jen,fiecare cu gusturile lui  lol
Eu nu stiu de ce ma bag,ca oricum nu fac brad,n-am de ce si pt ce,n-am chef sa stau sa strang apoi o zi intreaga si nici n-am chef sa stau sa impodobesc o zi intreaga sau sa-mi pun instalatie si sa ma deranjeze noapte.
Ma scuzati,eu chiar nu sunt in spiritul Craciunului anul asta  rotfl2

#1348 2011-12-05 00:40:28

Madalina85
Addicted member

nici eu nu sunt inca, e prea cald si parca ieri ma bronzam pe plaja lol

#1349 2011-12-05 01:05:30

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

sincer, stiind ca unul e natural, si celalalt artificial, imi place mai mult cel natural, oricat de rahitic ar fi.
dar sa stii ca exista si brazi naturali muuult mai bogati si mai frumosi, la fel de mici ca cel din poza, cu 15 lei am luat eu anul trecut.

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.