|
Nu esti logat.
All about Christmas...-9#153 2008-12-10 19:32:45
Re: All about Christmas...eu am luat batz de mosh nicolae facut din batz de scortisoara Offline #154 2008-12-10 19:38:41
Re: All about Christmas...mere ca naiba netu' la mine...pitzi, pai din carrefour le-am luat, de la condimente, si da, is subtiri, numai ca par mai groase in poza...au cam un cm maxim diametrul...de fapt unele is mai grosute, altele mai subtiri... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #155 2008-12-10 19:38:50
Re: All about Christmas...
ce tare.. vreau si eu "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #156 2008-12-10 19:40:27
eu am gasit cu mai putin de juma de cm... asa k is mai groase ale tale "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #157 2008-12-10 19:43:25
Re: All about Christmas...de la kotanyi is ale mele "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#158 2008-12-10 19:46:23
despre CE discutati voi aici? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #159 2008-12-10 19:52:12
Re: All about Christmas...eu nu vreau craciun e de kko si ma deprima There ain't no sunshine now that he's gone Offline #160 2008-12-10 19:56:30
cum sa te deprime Craciunul? din ce cauza? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #161 2008-12-10 20:03:33
oare ? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #162 2008-12-10 20:34:11
despre treburi "groase" Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-12-10 20:36:31) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #163 2008-12-10 23:09:16
Re: All about Christmas...super nicolle Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #164 2008-12-10 23:11:05
Re: All about Christmas...thanks carmen ... baciu poarta mult din "vina" pentru ce a iesit, ea a fost cu ideile "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #165 2008-12-10 23:34:02
tnx There ain't no sunshine now that he's gone Offline #166 2008-12-11 00:18:10
Re: All about Christmas...Buna tuturor...cautam cu disperare un forum unde as putea primi niste sfaturi in leg. cu cadourile de Craciun..deci sper sa fiu on`topic. Fetelor...spuneti`mi si mie ce as putea sa cumpar "soacrei" sa`i zic asa..voi merge pt prima data acasa la prietenul meu si cum nu e de aici..ii voi cunoaste intreaaaga familie ( adica sora, mama, tata, bunici ) si frumos ar fi sa le duc o atentie ceva...fiind sarbatorile...dar nu am idee ce..ma gandeam la niste candele frumoase pt mama si bunica..zic ca ar merge fiind cracinu`..nu stiu daca ar trebui la fiecare mebru din familie..ajutati`ma va rog Offline #167 2008-12-11 00:23:51
Re: All about Christmas...eh..da ce esti u moshu ? #168 2008-12-11 00:34:54
Re: All about Christmas...da..cam asa ma gandeam si eu..prima data`i cel mai greu ) multumesc oricum de sfat..mai am timp sa ma hotarasc happy x`mass to all Offline #169 2008-12-11 00:36:32
Re: All about Christmas...Povestea Craciunului Offline #170 2008-12-11 09:30:01
Re: All about Christmas...supeeeeeeeeeeeeeeeeer nicolle. Pe coronita poti sa cosi vreo doua, trei globuri mici daca iti place, asa ca idee. Insa tot ceea ce ai facut e minunat. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #171 2008-12-11 11:38:56
Re: All about Christmas...mersi, baciu imi place mult sa fac decoratiuni pt craciun... iar ideile tale au fost minunate "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|