|
Nu esti logat.
Menstruatie#1 2008-11-15 18:24:15
menstruatieBuna.Ma numesc Crina si acum o luna am renuntat la anticonceptionale(luam Marvelon).In mod normal ieri ar fi trebuit sa imi vina menstruatia dar acest lucru nu s-a intamplat.As vrea sa stiu daca intreruperea folosirii anticonceptionalelor poate sa duca la intarzierea sau dereglarea menstruatiei(avand in vedere ca de o luna nu le-am mai folosit dar in acest timp am folosit prezervativul).Multumesc. Offline #2 2008-11-15 18:27:17
Re: menstruatieDa, e f probabil sa se fi dereglat din cauza asta. Daca si inainte de ac aveai ciclu neregulat, cu siguranta asa va fi si acum. #3 2008-11-15 18:27:58
Re: menstruatieda se paote sa duca la intarziere Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-11-15 18:32:15
Re: menstruatieOk.Multumesc pentru raspuns Offline #5 2008-11-15 18:35:31
Re: menstruatiecu palcere..va veni Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-16 18:36:58
Re: menstruatieVin si eu cu o problema, poate se gaseste cineva sa ma ajute cu o parere.De obicei am avut o menstruatie neregulata, cu intarzieri, dar de un an s-a reglat cam la 32 de zile. In martie am avut o hemoragie la contact sexual, am fost la doctor si mi-a zis ca e soc emotional, dupa care am avut ciclu normal. Am facut un Pap si la recoltare doctorita mi-a zis ca am un polip, dar nu prezinta nici un pericol, rezulatul la pap a fost LSIL si la secretie vaginala - filamente candida.Problema mea este ca din 4 septembrie,, nu am mai avut menstruatie.Am fost f racita si am luat nurofen, cam o saptamana, si niste imunostimulente, in rest nimic.Care ar fi cauza dereglarii? Va multumesc daca ma puteti ajuta. Offline #7 2008-11-16 19:39:26
Re: menstruatieCauzele unei dereglari pot fi multe,dar numai in urma unei vizite la ginecolog poti afla care e problema ta. Iubesc si sunt iubita Offline #8 2008-11-17 21:26:16
Re: menstruatieAm fost azi la medic, si in urma unei ecografii mi-a gasit chisturi pe ovare. Ramane sa fac si o analiza hormonala sa-ti dea un tratament.Multumesc pentru raspuns. Offline #9 2008-11-18 03:15:06
Re: menstruatieAs avea o intrebare.....pt toti utilizatorii care ma pot ajuta.....am facut sex cu prietena, neprotejat, in prima zi a menstruatiei...am ejaculat in interior.....Este posibil sa ramana insarcinata? Offline #10 2008-11-18 03:23:36
Re: menstruatiesa si calculeze perioada fertila...in primul rand.. În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #11 2008-11-18 10:38:49
Re: menstruatie
Daca a fost prima zi de menstra, sansele de sarcina sunt mici, dar exista. Depinde de ziua cand intra in perioada fertila. Da-ne cel mai lung si cel mai scurt ciclu menstrual ca sa putem calcula perioada fertila. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #12 2008-12-04 15:27:03
Re: menstruatiesi eu am intrerupt anticonceptionalele luna trecuta si in mod normal cand le luam imi venea pe 27 insa acum suntem in data de 4 si nu mi-a vnt am facut sex si protejat si neprotejat dupa ce am renuntat la ele , am fost la ginecolog mi-a facut o ecografie si un test de sarcina mi-a zis ca nu sunt gravida dar totusi .. De ce nu-mi mai vine odata , tot mai stau stresata si cu frica Offline #13 2008-12-04 16:14:24
Re: menstruatieExista posibilitatea sa fi racit acolo jos? Ai luat antibiotice? Exista multe cauze pentru care se poate sa-ti intarzie... La tine au trecut deja 7 zile de intarziere, daca faci un test de sarcina maine de dimineata si iese negativ, atunci ori astepti sa-ti vina, ori te duci la ginecolog sa-ti dea ceva ca sa-ti vina... Altceva nu prea ai ce sa faci. Offline #14 2008-12-04 17:31:43
Re: menstruatieAm fost ieri dupa-amiaza la ginecolog mi-a zis ca am o disfunctie la un ovar si ca o sa-mi vina , totusi sa-mi mai fac inca un test ? ( adica al 3 lea ) se poate insela medicul ? mi-e frica si nu-mi doresc pt moment o sarcina ! 10x Offline #15 2008-12-04 18:20:33
Re: menstruatiedaca testul a fost facut la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc atunci nu e vb de sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-12-04 22:14:25
Re: menstruatieSunt Fericita !!! Tocmai mi-a venit !!! Multumesc pt ca m-ati ascultat si mi-ati fost de mare ajutor !!!! Sarbatori Fericite Tuturor si MUUULLLTAAA SANATATE !!! Offline #17 2008-12-04 22:27:36
Re: menstruatiee prima luna in care iau anticonceptionale si am terminat deja o folie, acum sunt in perioada de pauza, mai exact in a sasea zi si inca nu mi-a venit. ce sa fac? sa incep a doua folie sau sa astept sa imi vina? Offline #18 2008-12-04 22:38:51
Re: menstruatieEu stiu si tin minte ca scrie si pe prospect ca dak pana in a 7 a zi nu-ti vine sa nu incepi alta folie ci sa te duci la medic . oricum si mie in prima luna cand le-am luat mi-a vnt in a 6 a sau a 7 a zi !!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|