|
Nu esti logat.
O mare durere#1 2008-11-16 10:33:01
o mare dureream si eu o problema. am avut de 2 zile o extractie. inainte de extractie am luat 5 zile duomox de 1000 si tador. vineri dupa ce am extras am luat in continuare duomox si aulin. chestia nasoala e ca inca ma doare foarte tare gingia, si azi noapte mi s-a si umflat. de la farmacie mi-au dat paduden. ce sa fac ca m-am saturat de durerea asta, de o saptamana stau cu ea. mersi mult. Offline #2 2008-11-16 10:45:44
Re: o mare durereEu zic sa mergi la stomatolog..cred ca el stie mai bine despre ce e vorba.. Ultima oara a fost editat de BabyLove (2008-11-16 10:46:22) Offline #3 2008-11-16 11:16:46
Re: o mare durerepai stomatologul mi-a zis sa iau antibiotic. am luat, dar tot m-am umflat. si nu inteleg de ce ma mai doare inca. poate o fi avut radacina mai mare, ca mi-a si crestat putin gingia ca sa o scoata. dar ma dispera durerea asta, cat mai tine? ca de o saptam nu mai pot nici sa dorm ca lumea.offf Offline #4 2008-11-16 11:32:06
Re: o mare durereEla eu cred ca te-ai umflat de la faptul ca antibioticul a strans infectia intr-un loc. Ia ceva mai puternic pentru durere si termina tratamentul cu antibiotic. Daca nici dupa terminarea lui nu trece, mergi din nou la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|