homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin ajutor pls..:(

#1 2008-11-17 12:56:33

illydenka
New member
Inregistrat: 2008-11-17

putin ajutor pls..:(

is noua pe aici..si evident ca am facut-o si eu lata ca si retul fetelor .mno..evident...tampa si fara cap..si prietenul meu..2 oameni  la fel de tampi..fara creier cand trebe...am fost impreuna..si s-o rupt prostia..de prezervativ. la nici 20 de minute de la buba..am luat postinor asa cum trebe...ambele pastilutze..la interval de 12 ore...nu mi-o fost rau,n-am vomitat,nici spotting..nici nimic...dar is stresata deja sad...si cred ca am nevoie de ceva...aaaaaa....de...sprijin moral   bang  bang  bang  k ma tot stresez..daca fac part din alea 2% exceptii sad.... deci:-s....is ceva sanse sa fiu insarcinata?sad... dupa o sapt de la incident am dureri de burtica ca la menstuatie,mi-s nitel balonata...am scaunul..moale..lucruri care de obicei se intampla cand trebuie sa vina menstruatia..dar......astept mosul dar nu prea vrea sa vina...iar test de sarcina stiu ca se face abia dupa 10 zile..pana atunci....mai am ink 3 zile..dar mi-s nervii macinati...culmea ca atunci cand a trebuit ne-am lasat dusi de val...si nu am gandit x(....mai ceva ca ceia de 15 ani...

#2 2008-11-17 13:00:41

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: putin ajutor pls..:(

eu zic sa stai linistita daca spui ca ai luat cum trebuie postinorul.

#3 2008-11-17 14:54:55

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: putin ajutor pls..:(

si eu spun la fel,nu mai fi stresata ca nu ai de ce

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.