homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

POLYGYNAX vs. Prezervativ

#1 2008-11-17 23:48:56

Analisa
New member
Inregistrat: 2007-10-26

POLYGYNAX vs. Prezervativ

Astazi am facut primul meu consult ginecologic si dr mi-a spus ca am o forma usoara de vaginita survenita in urma folosirii unui prezervativ care " nu mi-a priit"  sad problema mea este ca odata ajunsa acasa am observat ca pe prospect la contraindicatii apar prezervativele de latex...si-as vrea sa stiu daca: 1. pe perioada administrarii ovulelor contactele sexuale sunt interzise? 2. Daca nu sunt interzise,ce metoda contraceptiva este eficienta si pe parcursul administrarii tratamentulu, in afara de metodele contraceptive orale. si 3. daca contactele sexuale sunt interzise pe perioada administrarii ovulelor, la cat timp  de la administrarea ultimului ovul se poate relua activitatea sexuala?Si la cat timp dupa incetarea tratamentului protejarea cu prezervative din latex devine din nou eficienta?multumesc mult

#2 2008-11-18 02:24:38

darkmelania
Sr. member
De la: iasi
Inregistrat: 2007-08-24

Re: POLYGYNAX vs. Prezervativ

1.strict interzise, ptr a fi eficient tratamentul
2.daca medicul ti a prescris antibiotice nu faci nimic nici cu alea orale. ideea e ca nu ai voie sa faci sex cat timp faci tratamentul
3. pai in mod normal imediat ce termini tratamentul,adica a 2 a zi.dar nu e rau sa astepti vreo 3 zile.aici mai asteapta si alte pareri.
prezervativul e eficient imediat,el nu e distrus de nimic si daca nu se rupe nu ai de ce te teme,dar problema ta poate reaparea.daca vrei sa scapi de ea trebuie sa indepartezi cauza - in cazul tau prezervativul,altfel sa nu faci degeaba tratament.

nu vreau sa fiu citata!

m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui.

#3 2008-11-18 10:45:30

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: POLYGYNAX vs. Prezervativ

Analisa a scris:

Astazi am facut primul meu consult ginecologic si dr mi-a spus ca am o forma usoara de vaginita survenita in urma folosirii unui prezervativ care " nu mi-a priit"  sad problema mea este ca odata ajunsa acasa am observat ca pe prospect la contraindicatii apar prezervativele de latex...si-as vrea sa stiu daca: 1. pe perioada administrarii ovulelor contactele sexuale sunt interzise? 2. Daca nu sunt interzise,ce metoda contraceptiva este eficienta si pe parcursul administrarii tratamentulu, in afara de metodele contraceptive orale. si 3. daca contactele sexuale sunt interzise pe perioada administrarii ovulelor, la cat timp  de la administrarea ultimului ovul se poate relua activitatea sexuala?Si la cat timp dupa incetarea tratamentului protejarea cu prezervative din latex devine din nou eficienta?multumesc mult

1. In cazul tau Da, deoarece boale se poate transmite de la un pertener la altu si atunci faci degeaba tratamentul, iar prezervativul este interzis.
2. Aici cred ca nu mai are rost sa raspund ...
3. Activitatea sexuala se poate relua dupa cel putin 24 de ore de la ultimul ovul, daca pe prospectului avestuia nu scrie altfel. Insa ai grija ca dupa polygynax nu ai voie sa te speli in vagin o zi doua. Prezervativul redevine eficient dupa ce vei fi sigura ca s-au eliminat din vagin toate urmele de ovul (pentru ca ataca latexul), adica 2-3 zile.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.