|
Nu esti logat.
POLYGYNAX vs. Prezervativ#1 2008-11-17 23:48:56
POLYGYNAX vs. PrezervativAstazi am facut primul meu consult ginecologic si dr mi-a spus ca am o forma usoara de vaginita survenita in urma folosirii unui prezervativ care " nu mi-a priit" problema mea este ca odata ajunsa acasa am observat ca pe prospect la contraindicatii apar prezervativele de latex...si-as vrea sa stiu daca: 1. pe perioada administrarii ovulelor contactele sexuale sunt interzise? 2. Daca nu sunt interzise,ce metoda contraceptiva este eficienta si pe parcursul administrarii tratamentulu, in afara de metodele contraceptive orale. si 3. daca contactele sexuale sunt interzise pe perioada administrarii ovulelor, la cat timp de la administrarea ultimului ovul se poate relua activitatea sexuala?Si la cat timp dupa incetarea tratamentului protejarea cu prezervative din latex devine din nou eficienta?multumesc mult Offline #2 2008-11-18 02:24:38
Re: POLYGYNAX vs. Prezervativ1.strict interzise, ptr a fi eficient tratamentul nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #3 2008-11-18 10:45:30
Re: POLYGYNAX vs. Prezervativ
1. In cazul tau Da, deoarece boale se poate transmite de la un pertener la altu si atunci faci degeaba tratamentul, iar prezervativul este interzis. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|