|
Nu esti logat.
Bucatareasa ca hepatita B-2#20 2008-11-18 15:45:57
Re: Bucatareasa ca hepatita BIti dai seama ca daca se imbolnaveste unul din noi ii dam in judecata? Offline #21 2008-11-18 15:48:17
Re: Bucatareasa ca hepatita Bclar isis, ai dreptate. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-11-18 16:18:24) Offline #22 2008-11-18 15:49:10
Re: Bucatareasa ca hepatita BPentru ca se presupune ca vaccinul il faci inainte.Ai aflat ca unul din angajati e bolnav trebuie sa il trimiti la investigatii amanuntite si ai grija de ceilalti angajati.In cazul nostru ...noi am fost deja supusi unui pericol fara sa stim.Au incercat sa musamalizeze tot. Offline #23 2008-11-18 15:53:42
Re: Bucatareasa ca hepatita BSi de ce nu-l luati la intrebari pe nenea angajatorul? Offline #24 2008-11-18 16:02:09
Re: Bucatareasa ca hepatita BMda.Intr-adevar medicul i-a spus sa nu vina la servici si a trimis-o sa isi mai faca analizele inca o data. Offline Publicitateloading...
#25 2008-11-18 16:12:54
Re: Bucatareasa ca hepatita BDa, atunci daca ea a venit totusi la munca, desi avea concediu medical, e pentru ca angajatorul i-a zis, ceea ce e ilegal... Offline #26 2008-11-18 16:37:58
Re: Bucatareasa ca hepatita BHai ca mai am o curiozitate. Offline #27 2008-11-19 09:58:33
Re: Bucatareasa ca hepatita Binca nu:).Dar incepe sa-si schimbe comportamentul si incepe cu amenintari de genul ''daca nu veniti la masa oricum nu va luati bonurile cu nu sunt obligatorii''.Lasand asta la o parte,cica aseara a fost la stiri ceva despre hepatita B si spuneau la u moment dat ca se transmite prin saliva si stranut.Asta nu am auzit-o eu ci niste colegi.Patronii in schimb ascund totul si azi au chemat-o la servici desi nu i-au iesit nici noile analize.(ultimele analize i-au iesit tot prost si au pus-o sa le repete) Offline #28 2008-11-19 10:01:12
Re: Bucatareasa ca hepatita Beu cred ca mai degraba pe bucatareasa au amenintat-o ca zboara daca vrea concediu medical si altele Offline #29 2008-11-19 11:27:11
Re: Bucatareasa ca hepatita BDar nici unul dintre voi nu poate face o sesizare anonima la sanepid sau la protectia muncii? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #30 2008-11-19 12:41:54
Re: Bucatareasa ca hepatita B
Aha! Asta in prima faza. Cred ca femeia nu e chiar atat de malefica si nici nu cred ca se simte tocmai bine. Offline #31 2008-11-19 13:04:43
Re: Bucatareasa ca hepatita BLa hepatita B nu sunt probleme ca s-ar transmite ... daca era vorba de TBC atunci erau motive de ingrijorare. Pana una alta eu cred ca este ok asa. Offline #32 2008-11-19 14:35:44
Re: Bucatareasa ca hepatita Bok! eu era sa fac TBC, am avut un mare noroc si am descoperit exact la timp, nu m-am imbolnavit si nu a trebuit sa iau tratamentul ( btw,internarea nu e de 6 luni, se da concediu medical platit 100%) si nu aveam pe nimeni in jurul meu bolnav...stiti ce mi-a spus doctora? ca il poti lua din mijloacele de transport in comun, din magazine si din orice alte locuri mai mult sau mai putin aglomerate. cam asa e si cu hepatita...deci nu avem decat sa fim informati si sa stam inchisi in casa si izolati! ca sa nu ne imbolnavim! sincer va spun mie nu imi plac persoanele care reactioneaza asa cand au in preajma un bolnav. ia-ti masurile de precautie dar nu stigmatiza omul ala, nu e vina lui ca s-a imbolnavit si nici fericit de situatie nu e. si doar daca e bolnav psihic vrea sa ii imbolnaveasca si pe altii in mod constient, altfel, poate e constrans de situatie... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #33 2008-11-19 15:23:28
Re: Bucatareasa ca hepatita Bda, e platit, dar daca aveai planuri sa zicem... sa te insori in viitorul apropiat si ...bang ai luat TBC de mai stiu si eu unde, parca nu e exact ce iti doresti. Ultima oara a fost editat de carra_verona (2008-11-19 15:26:13) Offline #34 2008-11-19 22:10:23
Re: Bucatareasa ca hepatita Bangajatorii sunt niste oameni fara scrupule din cate inteleg. Ar trebui sa se gandeasca la sanatatea angajatiilor si mai ales a clientilor care se pot imbolnavi. Prin asta ar risca sa li se inchida afacerea. E greu de crezut ca isi pun astfel in pericol existenta. Dati un telefon la autoritati, de ex la sanepid si se va rezolva problema de urgenta. Daca medicul i-a spus bucataresei sa ramana acasa in concediu medical atunci inseamna ca el nu gaseste de buna cuvinta ca femeia bolnava lucrand in acea meserie sa mearga la servici si asta din cauza ca pericolul de a infecta pe ceilalti nu este deloc redus, parerea mea........ Ultima oara a fost editat de baciu (2008-11-19 22:10:54) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #35 2008-11-20 15:51:17
Re: Bucatareasa ca hepatita Beu o inteleg pe isis. e normal sa fie ingrijorata si intrigata de situatia asta. daca ar reusi sa se stranga toti angajatii si sa vorbeasca la conducere, cred ca ar putea sa schimbe bucatareasa. nu sunt rautacioasa, insa pt binele colectivului, acea femeie isi poate gasi alta profesie. ca bucatareasa are mai multe sanse sa imbolnaveasca angajatii decat ca... vanzatoare de piese auto, de exemplu. Ultima oara a fost editat de anca9 (2008-11-20 15:57:08) Offline #36 2008-11-20 16:14:40
Re: Bucatareasa ca hepatita Beu nu inteleg de ce sa o dea afara Offline #37 2008-11-20 16:21:05
Re: Bucatareasa ca hepatita BInca o data se confirma faptul ca nu numai cainele poate musca mana care l-a hranit. Offline #38 2008-11-20 16:45:46
Re: Bucatareasa ca hepatita B
la angajare, orice angajat face un set de analize medicale. presupun ca acele analize nu sunt facute de flori de mar, ci pt a vedea daca starea de sanatate a candidatului corespunde cu cerintele postului. din punctul meu de vedere, starea de sanatate a bucataresei a devenit incompatibila cu postul de bucatar. pe acest temei, ma gandeam ca angajatorul ar trebui sa-i comunice ca nu mai corespunde postului si va trebui sa isi caute alta ocupatie. acesta este modul in care vad eu problema. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|