homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati face?-3

#39 2008-11-18 23:56:52

skumpi
Vizitator

Re: ce ati face?

dea_di a scris:

mda hai sa zicem ca atunci cand esti certat cu iubita/iubitul poate esti un pic mai vulnerabil si simti nevoia sa vb cu altii/altele, dar din moment ce te apuci sa ceri nr de telefon, sa-ti dai intalniri...pai stai frate ca nu prea e corect...nu stiu acuma zic si eu

stii...si poate nici atunci...ca nu te poti gandi la nik altceva decat la EL nu la combinatii cu altii neutral sau chestii de genu

#40 2008-11-18 23:57:56

skumpi
Vizitator

la o faza de`atea.... i`as da intalnire...si m`as duce...un sg lucru i`as spune ... " imi pare bine sa te cunosc...pe tine...adevaratul tu wink "

#41 2008-11-19 00:02:52

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

depinde de baiat, de cum il sti pe el...noi in 3 ani de zile, in afara de atunci cand ne-am certat 2 zile si cand a fost plecat in delegatie 5 zile ne-am vazut in fiecare zii, dar absolut in fiecare fara nici o exceptie...asa reusesti sa cunosti omul de langa tine cat de cat...si eu am gresit odata cand nici makr nu eram certati de l-am sunat pe fostul sa-l mai intreb de sanatate si ne-am intalnit la un suc (iubi nu stie pt k exact cum se spune nu ar mai avea incredere in mine sau alte aiureli d-astea, el este si mai gelos din fire) dar nu m-as mai intoarce la fost nici de m-ar bate cineva!

#42 2008-11-19 00:14:02

skumpi
Vizitator

nici eu lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.