homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum - offtopic 43-52

#970 2008-11-20 12:30:31

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: ce gandesti acum - offtopic 43

plec sa imi iau paine sad
imie  asa de greu... dar a reusit Pokemonu' Sef sa ma convinga ca, si anume, compotul nu e considerat mancare....

i'll be back big_smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#971 2008-11-20 12:33:58

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

puss lucia

hjarta

#972 2008-11-20 12:36:56

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Jessie, prin divort nu se pot pierde drepturile asupra copilului, va ramane in continuare dreptul de vizitare si de a-si petrece o parte din vacanta cu celalalt parinte.
Apoi, din cate stiu eu, minorii sunt trecuti pe pasaportul parintilor, depinde pe ce pasaport este ea trecuta. Pe de alta parte mai exista o regula conform careia un parinte nu putea scoate un minor din tara decat cu acordul celuilalt parinte. Doar ca regula asta a tot fost fentata de cand cu intrarea un Uniunea Europeana.
Asa ca ce poate face este ca dupa plecarea ei sa introduca actiunea de divort si sa ceara custodia copilului. In felul asta, va putea lua fata cel mult 2 saptamani la vara la ea, dupa care va trebui sa o aduca, in caz contrar putand interveni pe cale legala pentru recuperarea copilului. Cu un avocat bun poate obtine ca cele 2 saptamani de vacanta sa se petreaca numai pe teritoriul Romaniei.
Insa, este chiar atat de deteriorata situatia de este necesar divortul?

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#973 2008-11-20 12:37:58

lucia05
Insomniac member

puss  kram Love!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#974 2008-11-20 12:39:17

Loveable
Diamond member

lucia, si ce sanse sunt sa ii acorde lui custodia, daca mama pleaca din tara si paraseste locuinta/copilul?

hjarta

Publicitate

loading...

#975 2008-11-20 12:42:49

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Da, lucia, din pacate situatia este foarte urata. Tipa deja a plecat din atra acum mi-a zis amicul meu.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#976 2008-11-20 12:43:42

lucia05
Insomniac member

sunt sanse, pentru ca se poate pune problema ca minora trebuie sa isi termine studiile, lucru pe care il poate face mai usor aici, pe de o parte, pe de alta parte, avand mai mult de 10 ani, poate fi audiata chiar fetitza in camera de consiliu si poate spune ea la cine vrea sa ramana. si daca ea spune ca vrea la tata, data fiind si situatia si varsta ei, va fi incredintata tatalui. singura problema care va apare si va lungi procesul este faptul ca mama este deja plecata din tara, ceea ce inseamna ca trebuie sa i se cunoasca domiciliul din italia si va trebui facuta procedura de citare cu strainatatea , ceea ce dureaza iar termenele intre sedinte vor fi mai lungi de 3 saptamani- o luna cum sunt de regula

#977 2008-11-20 12:47:04

Jessie
Platinum member

Of, cate proceduri. Deja ma doare capul pe mine, d-apai pe el. sad Ideea este ca el spune ca nu vrea sa o loveasca pe nevasta-sa pe la spate. Pai, domne' aia pleaca si o doare in fund de asta mic, si tot tu sa fii ala bunu' si sa accepti loviturile?! NU stiu ce sa ii mai zic sa il scot din starea asta...

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#978 2008-11-20 12:51:08

Loveable
Diamond member

si pe mine m`or intrebat dupa 10 ani la cine vreau sa stau roll

hjarta

#979 2008-11-20 12:52:04

Loveable
Diamond member

dar tipa de ce pleaca, jessie?

hjarta

#980 2008-11-20 12:53:26

lucia05
Insomniac member

nu ai ce sa ii spui. trebuie sa fie decizia lui, este casnicia lui, copilul lui si daca intenteaza divortul trebuie sa o faca pentru ca vrea el si considera ca asa e mai bine... un divort, indiferent de situatia din casnicie, lasa urme adanci pentru ambele parti implicate si mai ales pentru copil.

ma bag la un somnic mic, vorbim mai tarziu puss

#981 2008-11-20 12:56:08

lucia05
Insomniac member

cum adica te-au intrebat dupa 10 ani? adica aveai mai mult de 10 ani,nu? sau dupa 10 ani de la divort lol

si eu prima data am ajuns intr-o instanta la 10 ani si un pic, tot pentru asa ceva, la divortul alor mei sad  mi-a fost atat de frica incat tin minte si acum ca ma uitam speriata la holul ala mare si inalt si mi-am spus ca acolo o sa ajung sa lucrez

#982 2008-11-20 12:58:01

Loveable
Diamond member

ai mei au divortat la 5 ani ai mei...
si dupa ce am avut eu 10 ani, adica pe la 13, sincer, nu`mi mai amintesc de ce, am fost pe la tribunale.. si tin minte ca m-au intrebat si pe mine unde vreau, tinand cont ca aveam peste 10 ani..

hjarta

#983 2008-11-20 13:00:58

Jessie
Platinum member

Loveable a scris:

dar tipa de ce pleaca, jessie?

In primul rand la ei nu a fost o casnicie din dragoste, iar dupa ce a aparut copilul fiecare avea responsabilitatile lui, au intervenit alte pb. Si acum aia zicea ca cica pleca pt ca el si fata nu o mai suporta si are nevoie de timp pt ea sa se gandeasca. wow Si pt asat tb sa paraseasca tara? Ma gandesc sa nu aiba pe vreunu pe acolo, prin strainatate.

#984 2008-11-20 13:01:53

lucia05
Insomniac member

probabil, unul dintre ei, adica nu cel la care fusesei deja incredintata a incercat sa obtina din nou custodia sau o fi fost o cerere pentru marirea pensiei alimentare si celalalt in replica a facut reconventionala pentru incredintare....de regula, dupa un divort, parintii se tot sicaneaza unul pe celalalt din timp in timp pe baza copilului, ba mariri de pensii, ba reduceri, ba incredintare.....asta e situatia!

#985 2008-11-20 13:01:53

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall a scris:

diseara gatesc... uraaa

what, what? lol
as fi facut si eu ceva bun, dar azi am pe tanti la curatenie si o sa-mi demoleze casa. in viziunea ei, craciunul este suficient de aproape ca sa intri in panica a propos de curatenie neutral

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#986 2008-11-20 13:03:22

Loveable
Diamond member

:f?rv?nad:  deci asta e un motiv idiot..
si tinand cont ca gandeste asa, si ca fata oricum nu o suporta, sau cel putin nu o prefera...
si are si peste 10 ani, si ea paraseste domiciliul.. cred ca are sanse f mari sa primeasca el custodia fetei.

dar de ce simte el ca o nush ce pe la spate?
sa ii spuna frumos ca daca ea pleaca, el baga divort. si gata

hjarta

#987 2008-11-20 13:03:22

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

wow, alinda, pai zi-i si tu ca pana la craciun se face mizerie la loc si trebuie sa mai faca de cateva ori curatenie big_smile poate se calmeaza
nu stiu exact, ma duc pana la piata sa vad daca gasesc vreun pestisor smile si apoi ma orientez

#988 2008-11-20 13:03:26

lucia05
Insomniac member

gata! incep sa sforai rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.