|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum - offtopic 43-52#970 2008-11-20 12:30:31
Re: ce gandesti acum - offtopic 43plec sa imi iau paine Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #971 2008-11-20 12:33:58
Re: ce gandesti acum - offtopic 43lucia Offline #972 2008-11-20 12:36:56
Re: ce gandesti acum - offtopic 43Jessie, prin divort nu se pot pierde drepturile asupra copilului, va ramane in continuare dreptul de vizitare si de a-si petrece o parte din vacanta cu celalalt parinte. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #973 2008-11-20 12:37:58
Re: ce gandesti acum - offtopic 43Love! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #974 2008-11-20 12:39:17
Re: ce gandesti acum - offtopic 43lucia, si ce sanse sunt sa ii acorde lui custodia, daca mama pleaca din tara si paraseste locuinta/copilul? Offline Publicitateloading...
#975 2008-11-20 12:42:49
Re: ce gandesti acum - offtopic 43Da, lucia, din pacate situatia este foarte urata. Tipa deja a plecat din atra acum mi-a zis amicul meu. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #976 2008-11-20 12:43:42
Re: ce gandesti acum - offtopic 43sunt sanse, pentru ca se poate pune problema ca minora trebuie sa isi termine studiile, lucru pe care il poate face mai usor aici, pe de o parte, pe de alta parte, avand mai mult de 10 ani, poate fi audiata chiar fetitza in camera de consiliu si poate spune ea la cine vrea sa ramana. si daca ea spune ca vrea la tata, data fiind si situatia si varsta ei, va fi incredintata tatalui. singura problema care va apare si va lungi procesul este faptul ca mama este deja plecata din tara, ceea ce inseamna ca trebuie sa i se cunoasca domiciliul din italia si va trebui facuta procedura de citare cu strainatatea , ceea ce dureaza iar termenele intre sedinte vor fi mai lungi de 3 saptamani- o luna cum sunt de regula I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #977 2008-11-20 12:47:04
Re: ce gandesti acum - offtopic 43Of, cate proceduri. Deja ma doare capul pe mine, d-apai pe el. Ideea este ca el spune ca nu vrea sa o loveasca pe nevasta-sa pe la spate. Pai, domne' aia pleaca si o doare in fund de asta mic, si tot tu sa fii ala bunu' si sa accepti loviturile?! NU stiu ce sa ii mai zic sa il scot din starea asta... "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #978 2008-11-20 12:51:08
Re: ce gandesti acum - offtopic 43si pe mine m`or intrebat dupa 10 ani la cine vreau sa stau Offline #979 2008-11-20 12:52:04
Re: ce gandesti acum - offtopic 43dar tipa de ce pleaca, jessie? Offline #980 2008-11-20 12:53:26
Re: ce gandesti acum - offtopic 43nu ai ce sa ii spui. trebuie sa fie decizia lui, este casnicia lui, copilul lui si daca intenteaza divortul trebuie sa o faca pentru ca vrea el si considera ca asa e mai bine... un divort, indiferent de situatia din casnicie, lasa urme adanci pentru ambele parti implicate si mai ales pentru copil. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #981 2008-11-20 12:56:08
Re: ce gandesti acum - offtopic 43cum adica te-au intrebat dupa 10 ani? adica aveai mai mult de 10 ani,nu? sau dupa 10 ani de la divort I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #982 2008-11-20 12:58:01
Re: ce gandesti acum - offtopic 43ai mei au divortat la 5 ani ai mei... Offline #983 2008-11-20 13:00:58
Re: ce gandesti acum - offtopic 43
In primul rand la ei nu a fost o casnicie din dragoste, iar dupa ce a aparut copilul fiecare avea responsabilitatile lui, au intervenit alte pb. Si acum aia zicea ca cica pleca pt ca el si fata nu o mai suporta si are nevoie de timp pt ea sa se gandeasca. Si pt asat tb sa paraseasca tara? Ma gandesc sa nu aiba pe vreunu pe acolo, prin strainatate. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #984 2008-11-20 13:01:53
Re: ce gandesti acum - offtopic 43probabil, unul dintre ei, adica nu cel la care fusesei deja incredintata a incercat sa obtina din nou custodia sau o fi fost o cerere pentru marirea pensiei alimentare si celalalt in replica a facut reconventionala pentru incredintare....de regula, dupa un divort, parintii se tot sicaneaza unul pe celalalt din timp in timp pe baza copilului, ba mariri de pensii, ba reduceri, ba incredintare.....asta e situatia! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #985 2008-11-20 13:01:53
Re: ce gandesti acum - offtopic 43
what, what? "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #986 2008-11-20 13:03:22
Re: ce gandesti acum - offtopic 43:f?rv?nad: deci asta e un motiv idiot.. Offline #987 2008-11-20 13:03:22
Re: ce gandesti acum - offtopic 43wow, alinda, pai zi-i si tu ca pana la craciun se face mizerie la loc si trebuie sa mai faca de cateva ori curatenie poate se calmeaza Offline #988 2008-11-20 13:03:26
Re: ce gandesti acum - offtopic 43gata! incep sa sforai I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|